Asetukset ja yleiskatsaus

Photo Jobs - Asetukset ja yleiskatsaus

Photo Jobs tehostaa useiden kuvausten yhdistämistä, esimerkiksi koulun eri luokkien kuvaamista, ja tarjoaa samalla joustavuutta asetusten säätämiseen ja tilastojen seuraamiseen näiden toimeksiantojen välillä. Se yksinkertaistaa koko prosessia tarjoamalla räätälöitävissä olevia työkaluja, joilla kukin työnkulku voidaan räätälöidä erityistarpeiden mukaan, ja ne ovat kätevästi saatavilla yhdessä paikassa, mikä takaa jokaisen istunnon helpon seurannan aiheesta riippumatta.

Valokuvaajille se automatisoi monia aikaa vieviä tehtäviä, kuten rekisteröitymisen, kuvien lataamisen ja järjestämisen sekä sähköpostien ja ilmoitusten lähettämisen. Tämä automatisointi vapauttaa heidän aikaansa, jotta he voivat keskittyä täydellisen hetken vangitsemiseen.

Asiakkaille se tarjoaa välittömän pääsyn valokuviin nopealla QR-koodin tai linkin skannauksella, mikä lisää valvontaa ja turvallisuutta. Asiakkaat saavat yksinoikeuden omiin gallerioihinsa ja voivat suojata kuviaan salasanasuojauksella.

Photo Jobsiin pääsee käsiksi myyntipaneelista. Voit lisätä valokuvatyön napsauttamalla Lisää-painiketta. Näyttöön avautuu valikko, johon voit syöttää tarvittavat tiedot seuraavasti:

Uuden valokuvatyön valikko

Otsikko: Syötä valokuvatyön nimi. Tämä on tarkoitettu vain sisäiseen käyttöön, eikä sitä näytetä asiakkaillesi.
Valokuvauksen tyyppi: Valitse valokuvauksen tyyppi.
Kuvauksen päivämäärä: Kirjoita kuvauksen päivämäärä.
Aloita julkaiseminen: Määritä, milloin haluat aloittaa valokuvien myynnin.
Lopeta julkaiseminen: Määritä, milloin haluat lopettaa kuvien myynnin.
Hinnasto: Valitse hinnasto, jota sovelletaan tämän valokuvatyön gallerioihin.
Valinnainen: Hinnasto ryhmäkuvia varten: Valitse tarvittaessa eri hinnasto, jota sovelletaan ryhmäkuviin.
Kampanja: Aseta valinnaisesti valokuvatyölle myynninedistämistoiminto. Katso lisätietoja artikkelista Kampanjat.
Sähköpostin työnkulku: Valitse sähköpostin työnkulku, jonka olet aiemmin määrittänyt Myyntipaneelissa. Katso lisätietoja artikkelista Sähköpostityönkulku.

Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot, jatka valitsemalla Jatka.

Uudet valokuvatyövaihtoehdot

Esiin tulee valikko, jossa on erilaisia vaihtoehtoja valokuvatyön jatkamiseen:
Käytä online-rekisteröintiä: Osallistujat voivat rekisteröityä automaattisesti verkkolomakkeella ennen valokuvausta. Tähän sisältyy tietosuoja- ja yksityisyydensuojasopimuksen allekirjoittaminen. Jokaiselle rekisteröidylle osallistujalle luodaan automaattisesti QR-kortit. Lisätietoja saat lukemalla artikkelin Online-rekisteröinti.
QR-koodi tyhjät kortit: Jokaiselle osallistujalle luodaan QR-kortit, jotka sisältävät tietosuojasopimuksen, joka osallistujien on allekirjoitettava ennen valokuvausta. Sinun on tulostettava nämä QR-kortit, valokuvattava ne osallistujien kanssa ja ladattava ne, jotta kuvat voidaan lajitella automaattisesti ja luoda kullekin osallistujalle omat galleriat. Lisätietoja saat lukemalla QR-koodi Blank Cards -artikkelin.
Tuo CSV:n kautta: Jos sinulla on jo osallistujaluettelo, voit tuoda CSV-tiedoston luodaksesi automaattisesti galleriat kullekin osallistujalle. Huomaa, että GDPR-vaatimustenmukaisuus on hoidettava manuaalisesti kunkin osallistujan osalta. Lisätietoja on artikkelissa Tuo CSV-tiedoston kautta.
Käytä manuaalista lajittelua: Koko prosessi tehdään manuaalisesti ilman QR-kortteja. GDPR-vaatimustenmukaisuus on myös hoidettava kunkin osallistujan osalta manuaalisesti. Lisätietoja saat lukemalla artikkelin Manuaalinen lajittelu.

Kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdon ja suorittanut tarvittavat vaiheet, luotu valokuvatyö näkyy valikossa muiden valokuvatöiden rinnalla. Näin saat nopean yleiskatsauksen kaikista valokuvatöistäsi taulukkomuodossa asiaankuuluvine tietoineen.

Valokuvatyön valikko

Voit käyttää oikeassa yläkulmassa olevaa hakukenttää löytämään valokuvatyön nimen perusteella. Napsauttamalla mitä tahansa valokuvatyötä välilehdellä tai napsauttamalla jakoavaimen kuvaketta avaat sen, jolloin voit hallita ja tarkistaa kaikki sen tiedot.

Photo Jobin sisällä

Oikeassa sarakkeessa on useita painikkeita, joilla voit hallita eri näkökohtia kunkin valokuvatyön sisällä seuraavasti:

Yleinen: Tässä osiossa voit käyttää ja hallita kaikkia valokuvatyössä luotuja asetuksia ja ryhmiä. Lisätietoja saat lukemalla artikkelin Yleinen valikko.
Asiakkaat: Voit hallita ja tarkastella valokuvatyöhön liittyviä yhteystietoja. Lisätietoja on Asiakas-valikon artikkelissa.
Osallistujat: Tämä osio sisältää kaikki tiedot kuvattavista henkilöistä. Lisätietoja on artikkelissa Osallistujat.
Tilaukset: Täältä löydät kaikki valokuvaustyön puitteissa tehdyt tilaukset. Lisätietoja saat artikkelista Tilaukset.
QR-koodit: Tästä valikosta pääset lataamaan QR-kortit valokuvatyöhön liittyvien eri gallerioiden osalta. Lisätietoja saat lukemalla QR-koodit-artikkelin.

Galleriat ja valokuvatyöt

Kun valokuvatyö on määritetty ja ryhmät luotu, vastaava galleria luodaan automaattisesti Galleria-valikossa. Tämä galleria on aina linkitetty vastaavaan ryhmään ja valokuvatyöhön. Voit käyttää galleriaa joko Galleria-valikosta tai suoraan valokuvatyöstä valitsemalla asianmukaisen ryhmän. lisätietoja on artikkelissa Työnkulku - vaiheittainen opas.