Kampanjat

Kampanjat

Toisin kuin tositteilla, jotka koskevat kaikkia gallerioita, kampanjoilla voit asettaa erityisiä alennuksia yksittäisille gallerioille ja jopa sallia eri alennustasot saman gallerian sisällä. Tämä monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa alennuksiasi ja lisätä myyntiäsi tehokkaasti.
Jos haluat lisätä kampanjan galleriaan, avaa sen Myyntiasetukset ja varmista, että Salli tilaaminen -vaihtoehto on aktivoitu. Kun olet Myyntiasetuksissa, aktivoi Kampanja nähdäksesi sen mukautusvaihtoehdot.

Myyntiasetukset, joissa on aktiivinen myynninedistäminen, täytetään

Kampanjan voi käyttää vain kerran asiakasta kohden. Rastittamalla tämän ruudun rajoitat alennuksen käytön yhteen kertaan asiakasta kohden.
Loppupäivä, tässä sinun on määritettävä kampanjan päättymispäivä.
Tyyppi, voit valita, onko kampanja absoluuttinen vai prosentuaalinen. Absoluuttisen valitseminen tarkoittaa, että määrität alennuksen määrän absoluuttisena, kun taas prosentuaalinen tarkoittaa, että määrität alennuksen prosentteina asiakkaan tilauksen arvosta.
Alennustaso 1 Voit luoda kampanjassa enintään kolme eri alennustasoa. Voit määrittää kullekin tasolle summan ja vähimmäistilausarvon, jotka vaaditaan sen aktivoimiseksi. Tämä kannustaa asiakkaita saavuttamaan suurimman mahdollisen alennuksen ja kannustaa heitä ostamaan enemmän tuotteita.
Toimituskulut sisältyvät kampanjaan (otat toimituskulut). Kuten tositteiden kohdalla, sinulla on jokaisella alennustasolla mahdollisuus kattaa asiakkaidesi ostosten toimituskulut rastittamalla tämä valintaruutu. Huomaa, että tämä ei vaikuta Saal Prio -tileihin, sillä ne nauttivat jo ilmaisesta toimituksesta.Saal Prio -tilillä sinulle tai asiakkaillesi ei aiheudu toimituskuluja tilauksissa, joiden arvo on vähintään 10 €.
Kun olet määrittänyt kampanjan galleriaa varten, valitse Tallenna.

Myyntiasetukset aktiivisen myynninedistämisen kanssa

Kun avaat gallerian jaetun linkin, näet kaikki kampanjan yksityiskohdat yhdellä silmäyksellä. Kampanjan päättymispäivä ja alennuksen lunastamiseen vaadittava summa näkyvät oikeassa yläkulmassa. Kun asiakas saavuttaa alennustason, seuraavan alennustason saavuttamiseen vaadittava summa mukautuu automaattisesti.

Jaettu galleria käynnissä olevan kampanjan kanssa

Alennus lisätään automaattisesti asiakkaan ostoskoriin. Huomaa, että kampanjoita ja kuponkia ei voi käyttää samanaikaisesti.