Tietosuojakäytäntö

1) Henkilötietojen keräämistä koskevat tiedot ja rekisterinpitäjän yhteystiedot.

1.1 Arvostamme vierailuanne ja kiitämme teitä kiinnostuksestanne. Seuraavassa kerromme sinulle henkilötietojesi käsittelystä, kun käytät tarjoustamme. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

1.2 Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisterinpitäjä, joka vastaa tietojen käsittelystä tällä verkkosivustolla, on Saal Digital Fotoservice GmbH, Zeppelinstraße 36, 91187 Röttenbach, Saksa, sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@saal-digital.fi. Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista. Henkilötietojen vastaanottaja on Saal Digital Fotoservice GmbH. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei toisin ilmoiteta. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille siltä osin kuin olemme laillisesti tai sopimuksen mukaan velvollisia tekemään niin. Siltä osin kuin luovutamme tietoja kolmansille osapuolille, näet sen tämän tietosuojaselosteen vastaavista alakohdista (esim. lähetyspalvelun johtaja). Lisäksi käytämme myös sopimusperusteisia käsittelijöitä. Siltä osin kuin henkilötietoja siirretään tilauskäsittelyn yhteydessä, tämä tapahtuu tilauskäsittelysopimuksen perusteella art. 28 GDPR:N MUKAISESTI. Jos henkilötietojen käsittelijä sijaitsee EU:n ulkopuolisessa valtiossa (kolmas maa), varmistamme, että asianmukaiset takeet ovat käytössä tietosuoja-asetuksen artiklan mukaisesti. 44ff GDPR:n mukaisesti.

2) Tietojen kerääminen, kun vierailet verkkosivustollamme

Tällä verkkosivustolla käytetään SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai tiedustelut rekisterinpitäjälle) siirron suojaamiseksi. Tunnistat salatun yhteyden merkkijonosta "https://" ja lukko-symbolista selaimen rivillä.

Kun käytät verkkosivujamme vain tiedotustarkoituksessa, eli jos et rekisteröidy tai muuten anna meille tietoja, keräämme vain tietoja, jotka selaimesi lähettää palvelimellemme (ns. "palvelimen lokitiedostot"). Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivuston sinulle:

- Verkkosivusto, jolla vierailit
- päivämäärä ja kellonaika vierailun aikana
- lähetettyjen tietojen määrä tavuina
- Lähde/viite, josta tulit sivulle
- Käytetty selain
- Käytetty käyttöjärjestelmä
- Nimettömänä käytetty IP-osoite

Käsittely suoritetaan Art. 6 Para. 1 kohdan f alakohdan mukaisesti verkkosivustomme vakauden ja toimivuuden parantamiseen liittyvän oikeutetun etumme perusteella. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä muulla tavoin. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, jos on konkreettisia viitteitä laittomasta käytöstä.

3) Evästeet

Jotta vierailusi verkkosivuillamme olisi houkutteleva ja tiettyjen toimintojen käyttö olisi mahdollista, käytämme eri sivuilla niin sanottuja evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan mobiililaitteeseesi. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä eli selaimen sulkemisen jälkeen (ns. istuntoevästeet). Toiset evästeet jäävät päätelaitteeseesi ja antavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmannen osapuolen evästeet) mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavalla vierailullasi (pysyvät evästeet). Jos evästeitä asetetaan, ne keräävät ja käsittelevät yksilöllisessä määrin erityisiä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja sekä IP-osoitearvoja. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella evästeestä riippuen.

Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tilauksen tekemisen helpottamiseksi tallentamalla asetuksia (esim. virtuaalisen ostoskorin sisällön muistaminen myöhempää vierailua varten).

Jos henkilötietoja käsitellään myös yksittäisten evästeiden avulla, käsittely tapahtuu art. 6 para. 1 kohdan b alakohdan yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti joko sopimuksen toteuttamiseksi tai tietosuoja-asetuksen artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti. 6 para. 1 kohdan f alakohdassa GDPR:n mukaisesti oikeutettujen etujemme turvaamiseksi verkkosivuston parhaan mahdollisen toimivuuden ja asiakasystävällisen ja tehokkaan sivukäynnin suunnittelun varmistamiseksi.

Saatamme tehdä yhteistyötä mainoskumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä tekemään verkkosivustostamme sinulle kiinnostavamman. Tätä tarkoitusta varten myös kumppaniyritysten evästeitä tallennetaan kiintolevyllesi (kolmannen osapuolen evästeet), kun vierailet verkkosivustollamme. Jos teemme yhteistyötä edellä mainittujen mainoskumppaneiden kanssa, sinulle ilmoitetaan erikseen ja erikseen tällaisten evästeiden käytöstä ja kussakin tapauksessa kerättyjen tietojen laajuudesta seuraavissa kohdissa.

Huomaa, että voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai sulkea evästeiden hyväksymisen pois tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Kukin selain poikkeaa toisistaan evästeasetusten hallinnassa. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa evästeasetuksia.

4) Tietojen käsittely sopimuksen täytäntöönpanoa varten

Artiklan Art. 6 para. 1 kohdan b alakohdan mukaisesti henkilötietoja kerätään ja käsitellään edelleen, jos annat ne meille sopimuksen täytäntöönpanoa varten. Kerättävät tiedot riippuvat siitä, mitä tietoja sopimuksen käsittely edellyttää. Yleensä näitä ovat etunimi, sukunimi, katu, talon numero, postinumero, paikkakunta, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja valinnaisesti titteli ja yrityksen nimi. Yksittäistapauksissa myös pankkitiedot, tilauksen kohde ja kuvatiedot.

Tässä tapauksessa käsittelemme tietojasi olemassa olevan sopimussuhteen keston ajan sopimuksen toteuttamiseksi. Sopimussuhteen päättymisen jälkeen säilytämme tietojasi vielä 3 vuoden ajan oikeutetun edun perusteella. Siltä osin kuin on olemassa lakisääteisiä arkistointiaikoja, lopullinen säilytysaika perustuu asiaa koskeviin eritelmiin.

Kuvatietojasi säilytetään Saksassa automaattisesti 30 päivän ajan lataamisen jälkeen kuvatuotteiden luomista varten tietosuojasäännösten mukaisesti. Kuvatietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kun tilauksesi on valmis ja toimitettu, kuvatiedot säilytetään tuotantoa varten enintään 4 viikkoa mahdollisten valitusten tai uusintatilausten käsittelyä varten. Jos reklamaatioita ilmenee, tätä ajanjaksoa pidennetään vielä 4 viikolla.

5) Yhteyden luominen

Kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta), kerätään henkilötietoja. Kerätään titteli, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja valinnaisesti puhelinnumero, tilausnumero ja ladatut kuvat. Lomakkeesta tai aiheesta riippuen kerätään lisätietoja, kuten asianomaisesta yhteydenottolomakkeesta käy ilmi. Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan pyyntöön vastaamiseen tai yhteydenottoon ja siihen liittyvään tekniseen hallinnointiin. Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme Art. 6 Para. 1 kohdan f alakohta yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Jos yhteydenottosi tarkoituksena on sopimuksen tekeminen, käsittelyn oikeusperusteena on lisäksi Art. 6 artiklan 1 kohdan b alakohta GDPR. Tässä tapauksessa käsittelemme tietojasi olemassa olevan sopimussuhteen keston ajan, joka on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi. Kun sopimussuhde on päättynyt, säilytämme tietojasi vielä 3 vuotta oikeutetun etumme perusteella. Siltä osin kuin on olemassa lakisääteisiä arkistointiaikoja, lopullinen säilytysaika perustuu asiaa koskeviin eritelmiin.

6) Tietojesi käyttö suoramainontaan

Analysoimme tilaustietojasi sekä uutiskirjeen ja verkkosivuston käyttökäyttäytymistä, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista sisältöä. Tämä voi olla esimerkiksi hintatietoja tai tietoa uusista tuotteista, ja se voidaan välittää ilmoituksina sähköpostitse tai pakkausliitteenä.

6.1 Sähköisen uutiskirjeemme

tilaaminen Jos tilaat sähköpostiuutiskirjeemme, lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa tarjouksistamme. Ainoa pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämistä varten on sähköpostiosoitteesi. Mahdollisten muiden tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista, ja niitä käytetään, jotta voimme puhutella sinua henkilökohtaisesti. Käytämme uutiskirjeen lähettämisessä niin sanottua double opt-in -menettelyä. Tämä tarkoittaa, että emme lähetä sinulle uutiskirjettä sähköpostitse ennen kuin olet nimenomaisesti vahvistanut meille, että hyväksyt uutiskirjeen lähettämisen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa tulevia uutiskirjeitä klikkaamalla asianmukaista linkkiä.

Aktivoimalla vahvistuslinkin annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön Art. 6 kohdan mukaisesti. 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Kun rekisteröidyt uutiskirjeeseen, tallennamme Internet-palveluntarjoajan (ISP) syöttämän IP-osoitteesi sekä rekisteröintipäivämäärän ja -ajan, jotta voimme myöhemmin jäljittää sähköpostiosoitteesi mahdollisen väärinkäytön. Uutiskirjeeseen rekisteröitymisen yhteydessä keräämiämme tietoja käytetään yksinomaan siihen, että uutiskirjeen avulla voidaan mainostaa sinua. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai lähettämällä viestin edellä mainitulle rekisterinpitäjälle. Peruutuksen jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi uutiskirjeemme jakelulistalta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai pidättää itsellämme oikeutta käyttää tietoja enemmän kuin laki sallii ja josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

6.2 Sähköisen uutiskirjeen lähettäminen nykyisille asiakkaille

Jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi ostaessasi tavaroita tai palveluita, pidätämme oikeuden lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostitse tarjouksia samankaltaisista tavaroista tai palveluista valikoimastamme. Artiklan 7 kappaleen mukaisesti. 3 UWG:n (laki sopimatonta kilpailua vastaan) mukaisesti meidän ei tarvitse saada sinulta erillistä suostumusta tähän. Tältä osin tietojenkäsittely tapahtuu ainoastaan henkilökohtaista suoramainontaa koskevan oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu art. 6 para. 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Jos olet alun perin vastustanut sähköpostiosoitteesi käyttöä tähän tarkoitukseen, emme lähetä sinulle sähköpostia. Sinulla on oikeus vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä edellä mainittuun mainostarkoitukseen milloin tahansa tulevaisuudessa ilmoittamalla siitä alussa mainitulle rekisterinpitäjälle. Tästä sinun on maksettava vain perustariffien mukaiset lähetyskulut. Vastalauseesi saatuasi sähköpostiosoitteesi käyttö mainostarkoituksiin lopetetaan välittömästi.

7) Tietojen käsittely tilausten käsittelyä varten

7.1 Tilauksesi käsittelyä varten teemme yhteistyötä useiden palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä kokonaan tai osittain tehtyjen sopimusten toteuttamisessa. Tietyt henkilötiedot siirretään näille palveluntarjoajille seuraavien tietojen mukaisesti. Keräämämme henkilötiedot luovutetaan sopimuksen käsittelyn puitteissa toimituksen tilaavalle kuljetusyritykselle siinä määrin kuin se on tarpeen tavaroiden toimittamiseksi. Välitämme maksutietosi toimeksiannon saaneelle luottolaitokselle maksujen käsittelyn puitteissa, jos se on tarpeen maksujen käsittelyä varten. Jos käytetään maksupalveluntarjoajia, ilmoitamme tästä nimenomaisesti jäljempänä. Tietojen siirron oikeusperusta on Art. 6 para. 1 kohdan b alakohta GDPR.

7.2 Maksupalveluntarjoajien käyttö

-Paypal
Tarjoamme maksua Paypalin kautta. Maksun suorittaa PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (jäljempänä "PayPal"). Lisätietoja tietosuojalainsäädännöstä on PayPalin tietosuojaselosteessa: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/privacy-full

- Computop
Tarjoamme maksun luottokortilla. Maksun suorittaa Computop Wirtschaftsinformatik GmbH, Schwarzenbergstr. 4, 96050 Bamberg, Saksa. Lisätietoja tietosuojalainsäädännöstä, mukaan lukien tiedot käytetyistä luottolaitoksista, on Computopin tietosuojaselosteessa: https://computop.com/uk/data-protection.

- Novalnet AG
Tarjoamme maksun iDealin kautta. Maksun suorittaa Novalnet AG, Zahlungsinstitut (ZAG), Feringastraße 4, 85774 Unterföhring, Saksa. Lisätietoja tietosuojalainsäädännöstä, mukaan lukien tiedot käytetyistä luottolaitoksista, on Novalnetin tietosuojaselosteessa: https://www.novalnet.com/privacy-policy/.

8) YouTube (videot)

Olemme integroineet YouTube-komponentteja tähän verkkosivustoon. YouTuben ylläpitäjä on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA. YouTube, LLC on Google Ireland Limitedin tytäryhtiö, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

YouTube on Internetin videoportaali, jonka avulla videon julkaisijat voivat julkaista videoleikkeitä ilmaiseksi ja muut käyttäjät voivat katsella, arvioida ja kommentoida niitä, myös ilmaiseksi. YouTube mahdollistaa kaikentyyppisten videoiden julkaisemisen, minkä vuoksi portaalin kautta voidaan julkaista kokonaisia elokuva- ja televisio-ohjelmia, mutta myös musiikkivideoita, trailereita tai käyttäjien itsensä tekemiä videoita. Joka kerta, kun käytät jotakin tämän verkkosivuston yksittäistä sivua, jota me ylläpidämme ja johon on integroitu YouTube-komponentti (YouTube-video), kyseinen YouTube-komponentti pyytää automaattisesti IT-järjestelmäsi Internet-selainta lataamaan vastaavan YouTube-komponentin esityksen YouTubesta. Lisätietoja YouTubesta on osoitteessa https://www.youtube.com/yt/about/. Tämän teknisen menettelyn puitteissa YouTube ja Google saavat tietoja siitä, millä verkkosivustomme alasivulla vierailet.
Jos olet samanaikaisesti kirjautunut YouTubeen, YouTube tunnistaa, millä verkkosivustomme alasivulla vierailet, kun kutsut YouTube-videon sisältävän alasivun. YouTube ja Google keräävät nämä tiedot ja ne liitetään YouTube-tiliisi.

YouTube ja Google saavat aina YouTube-komponentin kautta tiedon siitä, että olet vieraillut verkkosivustollamme, jos olet kirjautunut YouTubeen samaan aikaan, kun kutsut verkkosivustoamme; tämä tapahtuu riippumatta siitä, napsautatko YouTube-videota vai et. Jos et halua, että näitä tietoja välitetään YouTubelle ja Googlelle, voit estää tietojen välittämisen kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi ennen verkkosivustomme avaamista.

Näitä käsittelytoimia suoritetaan vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi tietosuojalainsäädännön art. 6 (1) lit. a GDPR:n mukaisesti.

Voit tutustua YouTuben tietosuojakäytäntöön osoitteessa https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/.

9) Markkinointi

9.1 Google Ads (konversioseuranta) ja uudelleenmarkkinointi (Remarketing)

Käytämme tällä verkkosivustolla Google Ads -konversioseurantaa ja uudelleenmarkkinointia, joita hallinnoi Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti. Google Ads on verkkomainontajärjestelmä, jonka avulla voimme edistää ja optimoida palveluitamme ja tuotteitamme.

Google Ads Conversion Tracking ja Remarketing -palvelun avulla pystymme seuraamaan tiettyjä käyttäjän toimia, jotka tapahtuvat Google Ads -mainoksen klikkaamisen jälkeen. Tämän työkalun avulla voimme mitata mainoskampanjoidemme tehokkuutta, arvioida eri mainostoimenpiteiden onnistumista ja parantaa verkkosivustoamme yhdessä mainostoimintamme kanssa.

Mainokset näytetään hakukyselyjen perusteella Googlen mainosverkoston verkkosivustoilla. Lisäksi käytämme Ads Remarketing-listoja hakumainoksia varten. Näin voimme räätälöidä hakumainoskampanjoita käyttäjille, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivustollamme. Näiden palvelujen avulla voimme yhdistää mainoksiamme tiettyihin hakusanoihin tai näyttää mainoksia aiemmille kävijöille, esimerkiksi mainostaa palveluita, joita kävijät ovat katsoneet verkkosivustollamme. Näin ollen voimme näyttää käyttäjien kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa muilla verkkosivustoilla Googlen mainosverkostossa ("Google-mainoksina" Google-haussa tai muilla verkkosivustoilla).

Jokaisen vierailun aikana verkkosivustollamme, johon on integroitu Google Ads -komponentti, kerätään tietoja suorittamistasi toimista ja välitetään Googlelle, jotta voidaan arvioida mainostemme relevanssia ja tehokkuutta. Jos olet samaan aikaan kirjautuneena Googleen, nämä tiedot liittyvät suoraan Google-tiliisi.

Konversioseurantaa varten laitteeseesi tallennetaan evästeitä, jotka vanhenevat 30 päivän kuluttua. Sinulla on mahdollisuus vastustaa tietojen tallentamista konversioseurannan avulla poistamalla evästeiden käytön käytöstä selaimesi asetuksista.

Google Adsin konversioseurantaa ja uudelleenmarkkinointia käytetään vain sinun nimenomaisella suostumuksellasi Art. 6 Para. 1 lit. a GDPR:n mukaisesti. Lisätietoja Googlen tietosuojasta saat osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

9.2 DoubleClick

Tämä verkkosivusto sisältää Googlen DoubleClickin komponentteja. DoubleClick on Googlen (Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) tuotemerkki, jonka alla markkinoidaan erityisiä verkkomarkkinointiratkaisuja mainostoimistoille ja kustantajille.

DoubleClick by Google siirtää tietoja DoubleClick-palvelimelle jokaisen vaikutuksen, klikkauksen tai muun toiminnan yhteydessä. Jokainen näistä tiedonsiirroista käynnistää evästepyynnön selaimellesi. Jos selain hyväksyy pyynnön, DoubleClick asettaa evästeen tietojärjestelmääsi. Evästeen tarkoituksena on optimoida ja näyttää mainontaa. Evästettä käytetään muun muassa käyttäjän kannalta relevantin mainonnan tarjoamiseen ja näyttämiseen sekä mainoskampanjoita koskevien raporttien luomiseen tai niiden parantamiseen. Lisäksi evästeen avulla vältetään saman mainoksen moninkertainen näyttäminen.

DoubleClick käyttää evästetunnistetta, jota tarvitaan teknisen menettelyn käsittelemiseksi. Evästetunnusta tarvitaan esimerkiksi mainoksen näyttämiseen selaimessa. DoubleClick voi myös käyttää evästetunnusta tallentaakseen, mitkä mainokset on jo näytetty selaimessa, jotta vältetään päällekkäiset sijoitukset. Lisäksi evästetunnisteen avulla DoubleClick voi tallentaa konversiot.

DoubleClickin eväste ei sisällä henkilötietoja. DoubleClick-eväste voi kuitenkin sisältää muita kampanjatunnisteita. Kampanjatunnisteen avulla voidaan tunnistaa kampanjat, joihin olet jo ollut yhteydessä.

Joka kerta, kun käytät jotakin tämän verkkosivuston yksittäistä sivua, jota me ylläpidämme ja johon on integroitu DoubleClick-komponentti, kyseinen DoubleClick-komponentti saa IT-järjestelmäsi Internet-selaimen lähettämään tietoja Googlelle verkkomainontaa ja palkkioiden maksamista varten. Osana tätä teknistä prosessia Google saa tietoonsa tietoja, joita Google käyttää myös provisiotilitysten laatimiseen. Google voi muun muassa seurata, että olet napsauttanut tiettyjä linkkejä verkkosivustollamme.

Voit milloin tahansa estää DoubleClickin ja verkkosivustomme evästeiden asettamisen säätämällä internet-selaimesi asetuksia vastaavasti. Lisäksi jo asetetut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa Internet-selaimen tai muiden ohjelmistojen avulla.

Näitä käsittelytoimia suoritetaan vain, jos siihen on annettu nimenomainen suostumus EU:n tietosuojasäännöstön art. 6 (1) lit. a yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Voit tutustua DoubleClick by Googlen tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://policies.google.com/?hl=en.

9.3 Microsoft Ads (entinen Bing Ads)

Olemme integroineet tähän verkkosivustoon Microsoftin mainoskomponentteja. Microsoft-mainontaa ylläpitää Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, D18 P521.

Microsoft Advertising on verkkomainontajärjestelmä, jonka avulla voimme edistää ja optimoida palveluitamme ja tuotteitamme. Microsoft Advertisingin ja erityisesti Conversion and Tracking Tool -työkalun avulla pystymme seuraamaan tiettyjä käyttäjän toimia, jotka tapahtuvat sen jälkeen, kun hän on napsauttanut Microsoft Bing -mainostamme.

Jokaisen tämän verkkosivuston yksittäisen sivun, jota me ylläpidämme ja johon on integroitu Microsoft-mainonnan komponentti, kutsun yhteydessä kerätään tietoja käyttäjän suorittamista toimista ja välitetään Microsoftille mainostemme relevanssin ja tehokkuuden arvioimiseksi. Microsoft ja me voimme tunnistaa, että joku napsautti mainosta, hänet ohjattiin verkkotarjoukseemme ja hän saapui ennalta määritetylle laskeutumissivulle (niin sanottu muunnossivu).

Lisäksi voimme uudelleenmarkkinointiluetteloiden avulla, jotka on luotu verkkosivustollamme kävijöiden toiminnan perusteella, segmentoida kohderyhmiä ja optimoida Bing-mainoskampanjamme näiden segmenttien perusteella.

Nämä prosessit suoritetaan vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi Art. 6 (1) lit. a GDPR:n mukaisesti.

Jos et halua osallistua Bing Adsin seurantaprosessiin, voit poistaa evästeen tarvittavan asetuksen käytöstä selaimesi asetuksista tai käyttää Microsoftin opt-out-sivua: choice.microsoft.com/en-GB/opt-out.

Lisätietoja tietosuojasta ja Microsoftin Bing Adsin käyttämistä evästeistä saat Microsoftin tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://privacy.microsoft.com/en-gb/privacystatement.

Microsoft säilyttää tietoja enintään 180 päivän ajan.

9.4 Meta

Käytämme verkkosivuillamme "Meta Conversion Tracking Pixel" sekä Custom Audience Pixel, jotka tarjoaa Meta Platforms Ireland Limited (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti (Facebook)).

Meta Conversion Tracking Pixel mahdollistaa sen, että voimme seurata käyttäjien käyttäytymistä sen jälkeen, kun käyttäjät on ohjattu verkkosivuillemme klikkaamalla Facebook-mainosta, jotta voimme mitata Facebook-mainosten tehokkuutta tilasto- ja markkinatutkimustarkoituksiin.

Custom Audience Pixel on pieni JavaScript-koodi, joka on integroitu kaikkiin verkkosivuihimme ja tarjoaa erilaisia toimintoja sovelluskohtaisten tapahtumien ja käyttäjän määrittelemien tietojen lähettämiseksi Facebookiin. Käytämme tätä pikseliä tallentaaksemme tietoa siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Pikseli kaappaa ja lähettää Facebookiin tietoja käyttäjän selaimen asetuksista, Facebook-tunnuksen hashed-version ja vierailun URL-osoitteen. Näin voimme kohdentaa kävijöitä uudelleen mainostarkoituksiin Facebook-mainosten avulla luomalla kohderyhmäkohtaista mainontaa.

Näin kerätyt tiedot ovat meille anonyymejä, eli emme näe yksittäisten käyttäjien henkilötietoja. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee näitä tietoja, ja siksi ilmoitamme sinulle tietojemme perusteella. Facebook voi yhdistää nämä tiedot Facebook-tiliisi ja käyttää niitä myös omiin mainostarkoituksiinsa Facebookin tietojen käyttösääntöjen https://www.facebook.com/about/privacy/ mukaisesti. Voit sallia Facebookin ja sen kumppaneiden sijoittaa mainoksia Facebookissa ja sen ulkopuolella. Tietokoneellesi voidaan myös tallentaa eväste näitä tarkoituksia varten.

Nämä prosessit suoritetaan vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi Art. 6 (1) lit. a GDPR:n mukaisesti. Voit vastustaa tietojesi keräämistä Facebook Pixelillä tai tietojesi käyttämistä Facebook-mainosten näyttämiseen seuraavassa osoitteessa: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.

Varmistamme tietojen siirron asianmukaisuuden kolmanteen maahan, Yhdysvaltoihin, hyväksymällä EU:n vakiosopimuslausekkeet.

9.5 trbo

Verkkosivustollamme teknologioita trbo GmbH, Leopoldstr. 41, 80802 München, käytetään verkkotarjontamme optimointiin, verkkomainontamme tehokkuuden mittaamiseen ja yksilöllisten tarjousten toteuttamiseen.

Edellyttäen, että olet antanut meille suostumuksesi art. 6 (1) lauseen 1 lit. a GDPR:n mukaisesti, käytämme tähän seurantatyökaluja (niin sanottuja "evästeitä" ja "verkkomajakoita"). Tässä yhteydessä kerätyt ja käytetyt tiedot tallennetaan aina vain salanimellä (esim. satunnaisella tunnistenumerolla), eikä niitä yhdistetä muihin sinua koskeviin henkilötietoihin (esim. nimi, osoite jne.). Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Käyttäjä- ja tapahtumatason tiedot poistetaan viimeistään 14 kuukauden kuluttua niiden keräämisestä. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn trbo:n avulla edellä mainittuja tarkoituksia varten tulevaisuutta varten tai muuttaa valitsemiasi asetuksia. Voit tehdä tämän poistamalla evästeiden käytön käytöstä selaimesi asetuksista.

Olemme tehneet trbon kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, jossa velvoitamme palveluntarjoajan suojaamaan asiakkaidemme tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.

Lisätietoja trbon tietosuojasta löydät täältä: https://www.trbo.com/datenschutz/

10) Google Analytics

Käytämme verkkosivustoillamme Google Analyticsia, joka on Google Ireland Limitedin (https://www.google.de/intl/fi/about/), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti (”Google”) tarjoama web-analyysipalvelu. Tässä yhteydessä luodaan pseudonymisoituja käyttöprofiileja ja käytetään evästeitä (ks. kohta ”Evästeet”). Evästeiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi, kuten seuraavat tiedot

  1. selaimen tyyppi/versio,
  2. käytetty käyttöjärjestelmä,
  3. lähettäjän URL-osoite (aiemmin vierailtu sivu),
  4. käyttävän tietokoneen isäntänimi (IP-osoite) ja
  5. palvelinpyynnön aika,

siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Tietoja käytetään verkkosivuston käytön arviointiin, verkkosivuston toimintaa koskevien raporttien laatimiseen ja muiden verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen markkinatutkimusta ja näiden Internet-sivujen suunnittelua varten vaatimusten mukaisesti. Näitä tietoja voidaan myös siirtää kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja puolestamme. IP-osoitettasi ei missään tapauksessa yhdistetä muihin Googlen tietoihin. IP-osoitteet anonymisoidaan niin, että niiden kohdentaminen ei ole mahdollista (IP-peittäminen).

Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset, mutta huomaa, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja.

Näitä käsittelytoimia suoritetaan vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi art. 6 (1) lit. a GDPR:n mukaisesti.

Lisäksi voit estää evästeen tuottamien ja verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojen keräämisen (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Vaihtoehtona selaimen lisäosalle, erityisesti mobiililaitteiden selaimissa, voit myös estää Google Analyticsin keräämisen napsauttamalla seuraavaa linkkiä: Deaktivoi Google Analytics. Silloin asetetaan kieltävä eväste, joka estää tietojen keräämisen jatkossa, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Opt-out-eväste on voimassa vain tässä selaimessa ja vain verkkosivustollamme, ja se tallennetaan laitteeseesi. Jos poistat evästeet tästä selaimesta, sinun on asetettava opt-out-eväste uudelleen.

Voit tutustua Google Analyticsin tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi

11) Google Tag Manager

Käytämme Googlen Google Tag Manager -nimistä palvelua. "Google" on yritysryhmä, johon kuuluvat Google Ireland Ltd (palvelun tarjoaja), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti sekä Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ja muut Google LLC:n tytäryhtiöt.

Olemme tehneet Googlen kanssa sopimuksen tilausten käsittelystä. Google Tag Manager on apupalvelu, ja se käsittelee itse henkilötietoja vain teknisesti välttämättömiin tarkoituksiin. Google Tag Manager huolehtii muiden komponenttien lataamisesta, jotka puolestaan voivat kerätä tietoja. Google Tag Manager ei pääse käsiksi näihin tietoihin.

Näitä käsittelytoimia suoritetaan ainoastaan silloin, kun siihen on annettu nimenomainen suostumus artiklan 1 kohdan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Lisätietoja Google Tag Managerista sekä Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

12) Verkkosivuston analytiikka

12.1 Hotjar

Olemme integroineet tälle verkkosivustolle Hotjar-komponentteja kävijätietojen tilastollista arviointia varten. Käyttöyritys on Hotjar Limited, Level 2, St Julian's Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian's STJ 1000, Malta.

Hotjar on analyysi- ja palautetyökalu, joka analysoi käyttäjien käyttäytymistä ja palautetta verkkosivustollamme. Käyttämällä erilaisia työkaluja, kuten Heatmaps, Conversion Funnels ja Surveys, voimme kerätä tietoja, kuten klikkauskäyttäytymistä, vierityskäyttäytymistä ja muita kävijöiden vuorovaikutustilanteita verkkosivustollamme. Hotjaria käyttämällä voimme parantaa ja optimoida verkkosivustoamme ja tarjontaamme. Lisätietoja Hotjarin ominaisuuksista on osoitteessa Hotjar.

Kun vierailet verkkosivustollamme, Hotjar kerää tietoja käyttäjäkäyttäytymisestäsi, esimerkiksi siitä, millä sivuilla vierailet, kuinka kauan viivyt sivulla ja mitä toimia suoritat. Lisäksi kerätään teknisiä tietoja, kuten anonymisoitu IP-osoite, näytön koko ja selaintiedot. Nämä tiedot anonymisoidaan, eikä niitä koskaan jaeta suoraan Hotjarille.

Näitä käsittelytoimia suoritetaan vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi Art. 6 (1) lit. a yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus poistaa Hotjarin suorittama tiedonkeruu käytöstä vierailemalla Hotjarin opt-out-sivulla täällä ja valitsemalla Disable Hotjar. Lisätietoja Hotjarin tietosuojasta on osoitteessa Hotjar Privacy.

Hotjar säilyttää kerätyt tiedot 365 päivän ajan. Tämän ajanjakson jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti.

12.2 Microsoft Clarity

Olemme integroineet tähän verkkosivustoon Microsoft Clarity -komponentteja. Toiminnanharjoittaja on Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, Yhdysvallat. Microsoft Clarity on web-analytiikkatyökalu, joka käsittelee tietoja, mukaan lukien tietojen siirto Yhdysvaltoihin, jossa ei ole riittävää tietosuojan tasoa. Microsoft käyttää vakiosopimuslausekkeita varmistaakseen eurooppalaisten tietosuojanormien noudattamisen.

Aina kun verkkosivustomme sivulle, jossa on Microsoft Clarity -komponentteja, siirrytään, Microsoft aloittaa tietojenkäsittelyn. Microsoft voi vastaanottaa, käsitellä ja käyttää verkkosivustomme käyttöä koskevia tietoja käyttäjien käyttäytymisen analysointiin. Tähän voi sisältyä tietoja, kuten klikkauskäyttäytyminen, vierityskäyttäytyminen ja muu kävijöiden vuorovaikutus verkkosivustollamme. Lisätietoja Microsoft Clarityn suorittamasta tietojenkäsittelystä on Microsoftin tietosuojaselosteessa, joka on saatavilla täällä.

Käsittely tapahtuu vain nimenomaisella suostumuksellasi Art. 6 (1) lit. a GDPR:n mukaisesti. Lisätietoja Microsoftin vakiosopimuslausekkeista löydät täältä. Microsoft Clarityn käyttöön liittyy riskejä, jotka johtuvat tietojen siirrosta maihin, joissa ei ole asianmukaista EU:n tietosuojan tasoa, mutta Microsoft sitoutuu noudattamaan eurooppalaisia tietosuojanormeja.

Microsoft säilyttää kerätyt tiedot 30 päivän ajan. Tämän ajanjakson jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti.

13) Rekisteröidyn oikeudet

13.1 Sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle kattavat rekisteröidyn oikeudet (tiedonsaanti- ja puuttumisoikeudet) rekisterinpitäjään nähden henkilötietojesi käsittelyssä, joista ilmoitamme sinulle jäljempänä:

- Oikeus saada tietoja asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklan mukaisesti. 15 YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN MUKAISESTI: Erityisesti sinulla on oikeus tutustua käsittelemiimme henkilötietoihin, käsittelyn tarkoituksiin, käsiteltävien henkilötietojen luokkiin, vastaanottajiin tai vastaanottajaryhmiin, joille tietojasi on luovutettu tai tullaan luovuttamaan, suunniteltuun säilytysaikaan tai suunniteltuun säilytysaikaan, säilytysajan määrittämisperusteisiin, oikaisu-, poisto-, käsittelyn rajoittamis- ja käsittelyn vastustamisoikeuden olemassaoloon, valitusoikeus valvontaviranomaiselle, tietojesi alkuperä, jos emme ole keränneet niitä sinulta, automatisoidun päätöksenteon olemassaolo, mukaan lukien profilointi, ja tarvittaessa mielekkäät tiedot siihen liittyvästä logiikasta ja soveltamisalasta, jotka koskevat sinua ja tällaisen käsittelyn toivottuja vaikutuksia, sekä oikeutesi saada tietoa yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisista takeista, jotka koskevat tietojesi siirtoa kolmansiin maihin;

Oikeus tietojen oikaisemiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaisesti: Sinulla on oikeus korjata välittömästi sinua koskevat virheelliset tiedot ja/tai täydentää puutteelliset tietosi, jotka olemme tallentaneet;

- Oikeus tietojen poistamiseen tietosuoja-asetuksen artiklan mukaisesti. 17 GDPR:N MUKAISESTI: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos tietosuojasäännöstön art. 17 para. 1 GDPR:n vaatimukset täyttyvät. Tätä oikeutta ei kuitenkaan sovelleta erityisesti, jos käsittely on tarpeen sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi, lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi, yleisen edun vuoksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;

- Oikeus rajoittaa käsittelyä art. 18 GDPR: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista niin kauan kuin kiistettyjen tietojesi paikkansapitävyys on tarkistettu, jos kieltäydyt poistamasta tietojasi, koska tietojen käsittely on ollut kiellettyä, ja pyydät sen sijaan tietojesi käsittelyn rajoittamista, jos tarvitset tietojasi oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen, kun emme enää tarvitse näitä tietoja sen jälkeen, kun käyttötarkoitus on saavutettu, tai jos olet esittänyt vastalauseen erityisestä tilanteestasi johtuvasta syystä, niin kauan kuin ei ole vielä selvää, ovatko oikeutetut oikeutetut syymme ensisijaisia;

- Oikeus saada tietoja art. 19 GDPR: Jos olet käyttänyt oikeuttasi pyytää rekisterinpitäjää oikaisemaan, poistamaan tai rajoittamaan käsittelyä, rekisterinpitäjän on ilmoitettava kaikille vastaanottajille, joille sinua koskevia henkilötietoja on luovutettu, tietojen oikaisemisesta tai poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuuttomia ponnistuksia. Sinulla on oikeus saada tieto näistä vastaanottajista.

- Oikeus tietojen siirrettävyyteen art. 20 GDPR:N MUKAISESTI: Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, ajantasaisessa ja koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää niiden siirtämistä toiselle vastuuhenkilölle, mikäli tämä on teknisesti mahdollista;

- Oikeus peruuttaa suostumus, joka on annettu tietosuojavaltuutetun tietosuojalainsäädännön art. 7 para. 3 YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN 7 ARTIKLAN 7 KOHDAN MUKAISESTI: Sinulla on oikeus peruuttaa kerran annettu suostumus tietojen käsittelyyn milloin tahansa tulevaisuutta varten. Jos suostumus peruutetaan, poistamme kyseiset tiedot viipymättä, ellei jatkokäsittely voi perustua oikeudelliseen perusteeseen, joka mahdollistaa käsittelyn ilman suostumusta. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn laillisuuteen peruuttamiseen saakka. Peruuttaminen voidaan tehdä viestillä vastuuhenkilön yhteystietoihin;

- Yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukainen muutoksenhakuoikeus: Jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan yleistä tietosuoja-asetusta, sinulla on oikeus hakea muutosta valvontaviranomaiselta erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asut, työskentelet tai jossa epäilet rikkomista, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia tai oikeudellisia muutoksenhakukeinoja.

13.2 VASTUSTAMISOIKEUS

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI ETUJEN HARKINNAN YHTEYDESSÄ HALLITSEVAN OIKEUTETUN ETUMME PERUSTEELLA, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ TULEVAISUUTTA VARTEN ERITYISESTÄ TILANTEESTASI JOHTUVIN PERUSTEIN.

JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN. PIDÄTÄMME KUITENKIN OIKEUDEN KÄSITTELYN JATKAMISEEN, JOS VOIMME OSOITTAA, ETTÄ KÄSITTELYYN ON PAKOTTAVIA JA SUOJELUN ARVOISIA SYITÄ, JOTKA OVAT ETUJASI, PERUSOIKEUKSIASI JA -VAPAUKSIASI TÄRKEÄMPIÄ, TAI JOS KÄSITTELYÄ KÄYTETÄÄN OIKEUDELLISTEN VAATIMUSTEN ESITTÄMISEEN, TOTEUTTAMISEEN TAI PUOLUSTAMISEEN.

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA SINUA KOSKEVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ TÄLLAISTA MAINONTAA VARTEN. VOIT KÄYTTÄÄ EDELLÄ KUVATTUA VASTUSTUSOIKEUTTA.

JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN SUORAMAINONNAN TARKOITUKSIIN.

14) Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietojen säilytysaika määräytyy kulloisenkin lakisääteisen säilytysajan mukaan (esim. kaupalliset ja verotukselliset säilytysajat). Tämän ajanjakson päätyttyä vastaavat tiedot poistetaan rutiininomaisesti, jos niitä ei enää tarvita sopimuksen täyttämiseksi tai aloittamiseksi ja/tai jos meillä ei ole enää oikeutettua etua tietojen säilyttämisen jatkamiseen.

15) Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden mukauttaa tätä tietosuojaselostetta ajoittain niin, että se on aina voimassa olevien lakisääteisten vaatimusten mukainen, tai toteuttaa tietosuojaselosteessa muutoksia palveluihimme, esimerkiksi ottaessamme käyttöön uusia palveluita. Uutta tietosuojaselostetta sovelletaan tällöin seuraavalla vierailullasi.

16) Sovellettavuus

Tämä käännös on ainoastaan tiedoksi, eikä se ole oikeudellisesti sitova asiakirja. Alkuperäiset määräykset on esitetty saksankielisessä alkuperäisessä versiossa.

Tietosuojavastaava

THALES Rechtsanwälte.Datenschutz
Dr. Christian Szidzek & Partner
Prymstraße1
97070 Würzburg
Sähköposti: info@thales-datenschutz.de

Valvontaviranomainen

LDA Bayern
Bayerisches Landesamt für Datenschutzaufsicht
Promenade 18
91522 Ansbach

Tila: 26.10.2023