QR-koodi tyhjät kortit

QR-koodi tyhjät kortit

Tämän vaihtoehdon avulla voit luoda valitun määrän QR-kortteja jaettavaksi osallistujille joko ennen kuvausta tai kuvauksen päivänä. Jokainen QR-kortti linkittää yksittäiseen galleriaan ja sisältää tietosuojasopimuksen, jonka osallistuja voi allekirjoittaa. Voit aktivoida tämän vaihtoehdon, kun määrität kuvaustyön ja napsautat sitten Jatka.

Tyhjät QR-koodikortit

1. Luo ryhmiä

Näyttöön tulee valikko ryhmien luomista varten. Kirjoita ryhmien nimet (esim. luokat) Ryhmän nimi -kenttään. Jos haluat lisätä lisäryhmiä, napsauta Lisää, jolloin luodaan toinen Ryhmän nimi -ruutu. Ryhmät voidaan poistaa valitsemalla roskakori-kuvake. Valokuvatyön luominen edellyttää vähintään yhtä ryhmää. Kun olet valmis, napsauta Jatka.

Ryhmien luominen

2. Ryhmien määrittäminen

Määritä seuraavaksi kukin luomasi ryhmä seuraavasti:

Osallistujien määrä: Valitse kunkin ryhmän osallistujien määrä. Huomaa, että voit lisätä niitä tarvittaessa myöhemmin.

Ryhmä tai luokka: Valitse konfiguroitava ryhmä.

Kuvatyyppi: Määritä erityyppiset valokuvat, jotka voidaan myöhemmin ottaa ryhmästä.

Kun olet määrittänyt ryhmän, tallenna asetukset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Luo -painiketta. Ryhmän asetukset näkyvät taulukossa alareunassa. Voit ladata QR-koodin tästä valikosta napsauttamalla Lataa-painiketta.
Kun kaikki ryhmät on määritetty, napsauta Jatka -painiketta.

Ryhmien määritys

3. Tarkista valokuvatyö

Luotu Photo Job avautuu konfiguroidulla tavalla. Kaikki tiedot kustakin luodusta ryhmästä näkyvät taulukossa. Voit halutessasi luoda uuden ryhmän kirjoittamalla nimen yläreunan Uusi ryhmä -ruutuun ja napsauttamalla Add-painiketta.

Oikeanpuoleisessa sarakkeessa näkyvät kaikki Photo Jobin sisällä olevat valikot. Oletusarvoisesti näkyvissä on Yleinen -valikko. Tästä voit muuttaa Photo Job -asetuksia. Lisätietoja on artikkelissa Yleinen valikko.

Valokuvatyö on luotu

4. QR Tyhjät kortit

Sinun on tulostettava QR-tyhjät kortit ja jaettava ne ennen valokuvausta. Sinun on varmistettava, että jokainen osallistuja allekirjoittaa GDPR:n ja säilyttää QR-koodin galleriaan pääsyä varten. Löydät lisätietoja QR-koodit-artikkelista.

Jokainen QR-kortti on valokuvattava jokaisen osallistujan osalta, jotta varmistetaan kuvien automaattinen lajittelu.

5. Valokuvauspäivän jälkeen

Kuvauspäivän jälkeen sinun on ladattava jokaisen osallistujan QR-koodivalokuva sekä valitut kuvat, jotka haluat jakaa tai myydä. Lisätietoja seuraavista vaiheista ja ominaisuuksista saat lukemalla artikkelin Työnkulku - vaiheittainen opas.