Photo Job - Yleinen valikko

Photo Job - Yleinen valikko

Tämä on oletusvalikko, joka näytetään, kun valokuvaustyö otetaan käyttöön. Se tarjoaa kaikki valokuvatyöhön liittyvät tiedot nopeaa yleiskatsausta varten sekä työkalut mukauttamista varten.

Photo Job -yleisvalikko

Mukautustyökalut näkyvät seuraavasti:
Asetukset, tämä osio sisältää:
- Valokuvatyön asetukset: Sisältää kaikki asetukset jakamista, myyntiä ja ulkonäköä varten.
- Online-rekisteröintiasetukset: Hallitsee online-rekisteröintityökaluja. Katso lisätietoja artikkelista Online-rekisteröinti.
Toiminnot, tämä osio sisältää:
- Archive: Arkistoi valokuvatyö, kun kaikki on valmis. Katso lisätietoja kohdasta Arkistointi.

Valokuvatyön asetukset

Napsauttamalla tätä painiketta näyttöön tulee valikko, jossa on kaksi välilehteä. Oletusvälilehdellä, Valokuvatyön asetukset, näkyvät työn luomisen yhteydessä syötetyt tiedot. Muutoksia ja lisätietoja voidaan lisätä tarpeen mukaan. Lisätietoja on Photo Job - Workflow guide -artikkelissa.

Valokuvatyön yleinen valikko

Napsauttamalla Näytä lisää, saat näkyviin lisää mukautustyökaluja:
Ensimmäinen käyttäjä antaa salasanan: Mahdollistaa ensimmäisen käyttäjän asettaa gallerian salasanan sisäänkirjautumisen yhteydessä.
Suodata tuotteet kuvan kuvasuhteen mukaan: Sallii asiakkaiden tilata vain tuotteita, jotka vastaavat kuvan kuvasuhdetta.
Salli kuvien muokkaus/leikkaus: Sallii asiakkaiden rajata ja muuttaa tilatun kuvan kokoa valitun valokuvatuotteen muodon perusteella.
Korvaa kuvat ennen tilaamista: Mahdollistaa lopullisten tiedostojen lataamisen tilauksen tekemisen jälkeen ja ennen sen lähettämistä tuotantoon. Katso lisätietoja artikkelista Tilausten estäminen ja kuvien korvaaminen.
Kun olet valmis, muista napsauttaa Jatka

Lisää valokuvatyön asetuksia

Tyyli ja ulkonäkö

Napsauta Valokuvatyön asetukset -valikon yläosassa olevaa välilehteä päästäksesi siihen. Huomaa, että tässä tehdyt muutokset vaikuttavat kaikkiin Photo Jobin gallerioihin ja ryhmiin. Mukautettavia vaihtoehtoja ovat mm:
Tyylin ja ulkoasun asetukset

Näyttötila: Valitse näyttötila kaikille gallerioille.
Näyttötila mobiililaitteille: Valitse näyttötila mobiililaitteille.
Ulkonäkö: Valitse gallerioiden ulkoasu Tumma tai Valo.
Vesileima: Aktivoi vesileima, joka näkyy gallerioiden kuvien päällä. Katso lisätietoja vesileima-artikkelista.
Kommentit: Salli gallerioiden kommentointi suoraa asiakaspalautetta varten. Katso lisätietoja artikkelista Kommentit.
Palautteen galleria: Salli käyttäjien arvioida kuvia väriasteikolla ja antaa palautetta. Katso lisätietoja Palaute-galleria-artikkelista.
Muista klikata Jatka, kun muutokset on tehty.

Ryhmän ja gallerian yleinen valikko

Huomaa, että Ryhmän ja gallerian yleisvalikko eroaa hieman valokuvatyön yleisvalikosta. Se sisältää vähemmän vaihtoehtoja, sillä suurin osa niistä periytyy vanhemmasta Photo Job -valikosta. Näissä valikoissa on tietoja yksittäisistä ryhmistä tai gallerioista nopeaa yleiskatsausta varten.

Yleinen ryhmävalikko

Napsauttamalla yksittäisen ryhmän Ryhmän asetukset -painiketta saat näkyviin valikon, jossa on aktivoitu Valokuvatyön asetusten periminen -vaihtoehto. Tämän vaihtoehdon poistaminen käytöstä mahdollistaa kyseisen gallerian tai ryhmän erityisasetusten mukauttamisen. Huomaa, että kun tämä vaihtoehto on poistettu käytöstä, valokuvatyöhön tehdyt muutokset eivät periydy.

Valokuvatyön asetukset eivät periydy

Muista napsauttaa Jatka, kun olet tehnyt muutoksia.