Online-rekisteröinti

Online-rekisteröinti

Tämä vaihtoehto tehostaa yhteystietojen/osallistujien luomista käyttäjäystävällisen online-rekisteröintilomakkeen avulla. Voit valita tämän vaihtoehdon, kun määrität valokuvaustyötäsi, ja napsauttaa Jatka.

Online Photo Job -valitsin

1. Luo ryhmiä

Näyttöön tulee valikko ryhmien (esim. luokkien) luomista varten. Kirjoita ryhmän nimet Ryhmän nimi -kenttään. Jos haluat lisätä lisää ryhmiä, napsauta Add, jolloin syntyy toinen Ryhmän nimi -ruutu. Ryhmät voidaan poistaa valitsemalla roskakori-kuvake. Valokuvatyön luominen edellyttää vähintään yhtä ryhmää. Kun olet valmis, napsauta Jatka.

Ryhmän luominen

2. Online-rekisteröinnin määrittäminen

Määritä seuraavaksi online-rekisteröintiasetukset seuraavasti:
Online-ilmoittautumisen määräaika: Aseta rekisteröinnin määräaika.
Avaa rekisteröintisivu: Avaa rekisteröintisivu tarkistusta varten.
Kopioi rekisteröintilinkki: Kopioi linkki ilmoittautumissivulle jakelua tai tarkistusta varten.

Verkkoilmoittautumisen asetukset

Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedotteen valokuvauspäivän mainostamiseksi. Tämä sisältää QR-koodin, jonka avulla osallistujat voivat helposti rekisteröityä, sekä linkin. Se sisältää myös henkilökohtaisia tietojasi, jotka ovat jo profiilissasi. Voit myös personoida sen:
Otsikko: Kuvauksen nimi.
Kuvaus: Voit lisätä tärkeitä tietoja, kuten tapahtuman päivämäärän.
Lataa (PDF): Lataa ilmoittautumistietolomake tulostamista ja jakelua varten.

Tietolomake PDF

Kuvatyyppi: Rastittamalla asianmukaisen laatikon voit antaa osallistujille mahdollisuuden valita erityyppisiä valokuvia. Näin kukin osallistuja voi päättää ennen kuvaussessiota, millaisia kuvia hänestä otetaan.

Kun asetukset on tehty, napsauta Jatka.

3. Check Photo Job

Koulun valokuvatyön valikko

Luotu Photo Job avautuu asetusten mukaisesti. Voit halutessasi luoda uuden ryhmän kirjoittamalla nimen yläreunan Uusi ryhmä -ruutuun ja napsauttamalla Add-painiketta. Voit muuttaa Photo Job -asetuksia oikeanpuoleisessa sarakkeessa Yleinen -valikossa. Lisätietoja saat lukemalla Yleinen-valikko -artikkelin.

4. Rekisteröinti

Osallistujien on ilmoittauduttava valokuvaukseen ennen kuvauspäivää. Sinun on varmistettava, että heillä on pääsy verkkoilmoittautumislinkkiin. Löydät sen osoitteesta Valokuvatyön asetukset.
Ilmoittautumissivulla kerätään kunkin yhteyshenkilön henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelin. Sen jälkeen heidän on syötettävä osallistujan nimi ja valittava ryhmä tai luokka, johon hän kuuluu. Kullakin yhteystiedolla voi olla useampi kuin yksi osallistuja klikkaamalla Lisää toinen osallistuja. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä esimerkiksi koulukuvauksissa, joissa vanhemmat voivat tarvittaessa rekisteröidä useamman kuin yhden lapsen. Jokaisen osallistujan on valittava asetuksissa aktivoitu valokuvatyyppi, kuten ryhmäkuvat.

Rekisteröinti

Online-rekisteröintiin sisältyy yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa koskeva sopimus, joka yhteyshenkilöiden on hyväksyttävä ennen rekisteröintiä. Kun se on valmis, heidän on napsautettava Rekisteröidy nyt. Näyttöön tulee vahvistusviesti, jossa yhteyshenkilölle ilmoitetaan, että rekisteröinti on onnistunut ja että hänelle ilmoitetaan, kun kuvat ovat saatavilla.

Rekisteröinti vahvistettu

Yhteyshenkilö luodaan automaattisesti, ja se on käytettävissä Photo Jobissa vastaavan ryhmän kanssa. Pääset käsiksi Photo Jobissa luotuihin yhteystietoihin napsauttamalla oikeassa valikossa olevaa Asiakas -painiketta. Lisätietoja saat asiakasvalikon artikkelista.

Rekisteröityihin osallistujiin pääsee käsiksi napsauttamalla Osallistujat -painiketta. Lisätietoja saat lukemalla osallistujat-valikon artikkelin.

Yhteystietojen kanssa julkaistu valokuvatyö

5. Valokuvauspäivä

Valokuvauspäivänä sinulla on jo kaikkien osallistujien rekisteröinti. Jokaiselle osallistujalle on jo luotu oma galleria. Valokuvausta varten voit nyt tulostaa QR-koodit tai ottaa ne älypuhelimella mukaan ja kuvata ensin QR-koodin ja sitten vastaavan osallistujan. Kuvauksen jälkeen voit ladata kaikki kuvat, myös QR-koodit, ja ne lajitellaan automaattisesti oikeisiin gallerioihin.
Jos haluat ladata QR-kortin valokuvausta varten, napsauta oikealla puolella olevaa QR-koodit-painiketta. Lisätietoja saat lukemalla QR-koodit-valikon artikkelin.

6. Valokuvauspäivän jälkeen

Kun valokuvauspäivä on ohi, sinun tarvitsee vain ladata jokaisen osallistujan QR-koodivalokuva sekä valitut kuvat, jotka haluat jakaa/myydä. Lisätietoja seuraavista vaiheista ja ominaisuuksista saat lukemalla artikkelin Työnkulku - vaiheittainen opas.