QR-koodit-valikko

QR-koodit-valikko

QR-koodeja voi käyttää, ladata ja luoda missä tahansa valokuvatyössä napsauttamalla oikeassa sarakkeessa olevaa QR-koodit -painiketta. Ladattavissa on eri vaihtoehtoja kunkin Photo Jobin tarpeiden ja vaatimusten mukaan seuraavasti:

QR-koodit-valikko

Tyhjät kulkukortit

Tyhjät kortit ovat QR-koodikortteja, joita ei ole vielä osoitettu osallistujalle ja jotka sisältävät ennen kuvausta allekirjoitettavan GDPR-suostumuslomakkeen.
Tätä painiketta napsauttamalla avautuu valikko, jossa on kaikki tiedot jo luoduista tyhjistä korteista sekä kentät, jotka on täytettävä uusien korttien luomiseksi seuraavasti:

QR Tyhjät kortit -valikko

Osallistujien määrä: Valitse arvioitujen osallistujien määrä, joka määrittää luotavien tyhjien korttien määrän.
Ryhmä tai luokka: Valitse ryhmä, josta QR-kortit luodaan.
Kuvatyyppi: Määritä ryhmälle tarjottavien valokuvien tyyppi. Tämä sisällytetään tyhjään korttiin, jonka osallistuja voi valita.
Kun olet täyttänyt tiedot, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Luo -painiketta. Ne näkyvät alla olevassa taulukossa yhdessä muiden tyhjien korttien kanssa. Voit ladata ne klikkaamalla taulukossa olevaa latauspainiketta kyseisen ryhmän kohdalla. Kun olet valmis, klikkaa Jatka.

Esimerkki tyhjästä QR-kortista

Kukin tyhjä kortti koostuu kahdesta osasta:
Ylempi osa: Sisältää ohjeet ja kuvattavan henkilön QR-koodin. Tämä osa on tarkoitettu asiakkaalle.
Alin osa: Sisältää tietosuojasopimuksen, joka osallistujan tai laillisen edustajan on allekirjoitettava, sekä kuvattavan valokuvatyypin. Kun tämä osa on allekirjoitettu ja täytetty, se on säilytettävä.

Yleisten gallerioiden kulkukortit

Mahdollistaa QR-koodien luomisen yleisiä gallerioita, kuten ryhmäkuvia varten. Näin voit lajitella yhteiset galleriat samalla tavalla kuin yksittäiset galleriat. Lisätietoja on artikkelissa Työnkulku - vaiheittainen opas.

Kun tämä valitaan, näkyviin tulee seuraava valikko:

QR Common Cards -valikko

Gallerioiden määrä: Valitse luotavien yhteisten gallerioiden määrä.
Ryhmä tai luokka: Valitse ryhmä tai luokka, johon yhteiset QR-kortit luodaan.
Kun tiedot on täytetty, napsauta Luo oikeassa yläkulmassa. Ne ovat käytettävissä alla olevassa taulukossa. Lataa se napsauttamalla taulukossa olevaa latauspainiketta.

Kuvia sisältävät kulkukortit

Tämän vaihtoehdon avulla voit ladata QR-kortteja gallerioista, joihin on jo ladattu kuvia. Kun olet valinnut sen, näyttöön tulee valikko, josta voit valita:

Kortit, joissa on kuvia -valikkoRyhmä tai luokka: Valitse ryhmä tai luokka, jonka haluat ladata.
Osallistuja: Valitse ilman kirjautumista, ilman tilausta tai Kaikki.
Asettelu: Valitse PDF-tiedoston ulkoasuvaihtoehto.
Kun olet täyttänyt tiedot, klikkaa Lataa. Vastaava PDF-tiedosto ladataan. Tämä QR-kortti sisältää ohjeet galleriaan pääsystä ja tilaamisesta, määräajan, yhteystietosi ja joitakin galleriaan sisältyviä kuvia, jotka motivoivat pääsyä.

QR-kortti ja kuvamalli

Kulkukortit, joissa on yhteyshenkilö

Tämän vaihtoehdon avulla voit ladata QR-kortteja, jotka on jo annettu osallistujalle Online-ilmoittautumisen kautta. Huomaa, että sinun on tulostettava ja tuotava ne mukanasi valokuvauspäivänä automaattista lajittelua varten. Kun valitset tämän vaihtoehdon, näyttöön tulee valikko, josta voit valita:

Kortit yhteystietojen kanssa -valikko

Ryhmä tai luokka: Valitse ryhmä tai luokka, jonka haluat ladata.
Osallistuja: Valitse ilman kirjautumista, ilman tilausta tai Kaikki.
Asettelu: Valitse PDF-tiedoston asetteluvaihtoehto.

Kun olet täyttänyt, napsauta Lataa. Vastaava PDF-tiedosto ladataan. Jokainen QR-kortti sisältää osallistujan, luokan tai ryhmän nimen, rekisteröityjen valokuvien tyypin, QR-koodin, jonka avulla kuvia voi käyttää, sekä linkin galleriaan ja ohjeet, miten galleriaan pääsee käsiksi ja miten sieltä voi tilata.
Tämä QR-koodi on kuvattava ennen osallistujan valokuvaamista automaattista lajittelua varten. Sen jälkeen voit halutessasi vapaasti jakaa ne osallistujille. Lisätietoja on artikkelissa Työnkulku - vaiheittainen opas.