Kommentit

Kommentit

Voit määrittää ja sallia kommentit gallerioihisi, jolloin voit saada asiakkailtasi palautetta suoraan kuvistasi. Aktivoidaksesi kommentit galleriassa sinun on avattava Galleria-asetukset. Kun olet aktivoinut sen, näkyviin tulee uusia vaihtoehtoja.

Gallery settings

Oletusarvoisesti Julkaise kommentit manuaalisesti on poistettu käytöstä, mikä tarkoittaa, että galleriaasi tehdyt kommentit julkaistaan automaattisesti. Jos aktivoit tämän vaihtoehdon, saat sähköpostiviestin jokaisesta tehdystä kommentista, ja sinun on vahvistettava jokainen kommentti, jotta se voidaan julkaista.
Voit sallia kommenttien tekemisen itse kommentteihin, ja voit sallia kommenttien tykkäämisen. Kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot, valitse Tallenna. Huomaa, että galleria on jaettava, jotta käyttäjät voivat jättää kommentteja. Jos avaat galleriasi jaetun linkin ja valitset valokuvan, näet, että kommenttipainike on käytettävissä.

Comments button in gallery

Jos avaat galleriassa sen gallerian, jossa olet aktivoinut kommentoinnin, näet yhdellä silmäyksellä, mitä kuvia on kommentoitu.

Comment notification icons

Jos valitset valokuvan, jossa on kommentti, ja napsautat kommenttipainiketta, voit lukea kommentit ja tarvittaessa poistaa ne.

Comment on photo

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: