Estää tilaukset ja korvata kuvat

Estää tilaukset ja korvata kuvat

Photo Portal tarjoaa useita tapoja valvoa asiakkaidesi tilauksia. Tilaukset voidaan joko siirtää automaattisesti järjestelmäämme tai voit vapauttaa ne manuaalisesti.

Jos et vaihda kuvia ennen tilausta, tuotannossa käytetään alkuperäistä lataamaasi resoluutiota. Vaihtoehtoisesti sinulla on kaksi vaihtoehtoa tilausten estämiseen. Voit vaihtaa kuvat korkearesoluutioisiin kuviin ennen tilausta tai voit hyväksyä jokaisen tilauksen manuaalisesti vaihtamatta kuvia. Voit jopa yhdistää molemmat vaihtoehdot.

Photo Portal antaa sinulle joustavuutta hallita tilauksiasi haluamallasi tavalla ja varmistaa, että saat parhaat tulokset.

Vaihda kuvat ennen tilausta

Tämän vaihtoehdon avulla voit säästää aikaa kuvien muokkaamisessa ja tilaa tiedostojen lataamisessa. Sen avulla voit ladata kuvasi muokkaamattomina ja matalaresoluutioisina esikatselukuvina. Kun tilaus on luotu, voit ladata lopulliset kuvat muokattuina ja korkealaatuisina ennen tilauksen hyväksymistä. Löydät tämän vaihtoehdon valitsemasi gallerian Myyntiasetuksista.

Valinnat ja tiedot galleriassa

Sinun on aktivoitava vaihtoehto Korvaa kuvat ennen tilausta. Näin saat ilmoituksen kuvan vaihtamisesta, kun tilaus luodaan. Kun olet aktivoinut sen, sinun on napsautettava Tallenna.

Gallerian myyntiasetukset

Kun asiakas tekee ostoksen tästä galleriasta, saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan tilauksesta. Voit käsitellä sen napsauttamalla annettua linkkiä tai kirjautumalla sisään Photo Portaliin ja siirtymällä Myynti-osiossa olevaan Tilauksenhallintaan.

Tilausten hallintapaneeli

Täältä löydät tilauksen, jonka asiakkaasi on tehnyt ja jonka tila on Odottaa tuotantoa -kuva. Jos napsautat sitä, näet kaikki tilauksen tiedot.

Tuotantokuvaa odottava tilaus

Tähän sinun on ladattava muokatut, korkealaatuiset tiedostot tulostusta varten. Jos niitä ei ole vielä retusoitu, voit ladata CSV-tiedoston, joka sisältää kuvien tiedostonimet. Sinun on kopioitava se ja liimattava se valitsemaasi ohjelmistoon, jonka olet valinnut valokuvien retusointiin, kuten Lightroomiin. Huomaa, että Lightroomin tapauksessa sinun on syötettävä tiedostonimet pilkulla erotettuina suodatinruutuun. Kuten tässä esimerkissä: wedding_01.jpg, wedding_04.jpg, wedding_02.jpg, wedding_05.jpg, wedding_03.jpg. Näin avaat vain ne kuvat, jotka asiakkaasi on valinnut, ja säästät paljon aikaa tiedostojen etsimiseen.

Suodattimien käyttäminen Lightroomissa

Jos olet jo retusoinut kuvat, sinun tarvitsee vain ladata ne. Voit ladata ne yksi kerrallaan napsauttamalla kunkin kuvan kohdalla Upload Image (Lataa kuva ). Huomaa, että sinun on aina korvattava alkuperäinen kuva toisella kuvalla, joka säilyttää alkuperäisen kuvasuhteen.
Jos Salli kuvien muokkaus/leikkaus on aktivoitu osoitteessa Myyntiasetukset, kuvaa ei voi vaihtaa asiakkaan tekemän muokatun rajauksen kanssa, sillä tämä voi aiheuttaa virheitä.

Jos lopullisilla ladattavilla tiedostoillasi on sama nimi kuin korvattavilla tiedostoilla, voit ladata ne kaikki kerralla napsauttamalla Mass upload all images.

Mass upload all images -painike

Kun kuvat on ladattu, niiden tila muuttuu vastaavasti.

Tilaus ladattujen kuvien kanssa

Napsauta Muokkaa-työkalua nähdäksesi alkuperäisen kuvan ja ladatun kuvan vertailun.

Rajattu kuva

Tilauksen viimeistelemiseksi sinun tarvitsee vain napsauttaa Vapauta tilaus tuotantoon-painiketta. Kun palaat tilauksen hallintaan, näet, että tilauksen tila on päivitetty.

Tilaus vapautettu tuotantoon

Tilausten vapauttaminen manuaalisesti

Jos kaikkiin gallerioihisi ladatut kuvat ovat lopullisia, retusoituja, korkealaatuisia tiedostoja ja haluat hyväksyä jokaisen tilauksen manuaalisesti, voit helposti aktivoida myös tämän vaihtoehdon. Sinun tarvitsee vain mennä Myynti- ja laskutusasetuksiin Myynnin sisällä ja aktivoida Tilausten manuaalinen vapauttaminen -vaihtoehto.

Myynnin ja laskun asetuspaneeli

Aktivoinnin jälkeen sinun on hyväksyttävä kaikki asiakkaidesi tekemät tilaukset manuaalisesti Tilausten hallinnassa ennen tuotantoon siirtymistä.

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: