Myynnin ja laskun asetukset

Myynnin ja laskun asetukset

Saal Digital huolehtii koko myyntiprosessista täysin maksutta, jolloin voit keskittyä liiketoimintaasi. On tärkeää huomata, että osallistumistamme laskutukseen ja tuotantoon ei voi salata. Tästä valikosta löydät kuitenkin erilaisia myynti- ja laskutusprosessiin liittyviä vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa ja hallita liiketoimintaasi ja brändiäsi paremmin.

Myynnin ja laskutuksen asetuspaneeli

Laskun asetukset

Voit halutessasi lisätä logosi näkymään laskun yläkulmassa. Ladattu logo näkyy loppukäyttäjälle lähetettävässä laskussa tilauksen tekemisen jälkeen.

Lataa kuva -painike

Napsauta Upload image (Lataa kuva ) -painiketta ja lataa logosi määritettyjen parametrien avulla. Kun kuva on ladattu, se on käytettävissä täällä.

Logo laskun asetuksissa

Voit korvata logon napsauttamalla Upload image (Lataa kuva ) -painiketta tai poistaa sen napsauttamalla Delete (Poista) -painiketta. Jos napsautat Muokkaa kuvaa-painiketta, voit määrittää haluamasi erityisen rajauksen ja tehdä tarvittaessa joitakin muutoksia.

Logoeditori

Kun logo on ladattu ja asetettu, napsauta Tallenna muutokset. Tämä näyttää ladatun logon laskussa, kuten alla olevassa esimerkissä näkyy.

Esimerkkilasku

Tilausten vapauttaminen manuaalisesti

Jos haluat hallita tilauksiasi täydellisesti hyväksymällä jokaisen tilauksen manuaalisesti ennen kuin se menee tuotantoon, voit tehdä sen aktivoimalla tämän vaihtoehdon.

Tilausten manuaalinen vapauttaminen -vaihtoehto

Kaikki asiakkaidesi tekemät tilaukset näkyvät Tilausten hallintapaneelissa odottamassa, että voit hyväksyä ne manuaalisesti. Saat myös sähköposti-ilmoituksen jokaisesta tehdystä tilauksesta.

Tilausten hallintapaneeli, jossa tilaukset odottavat

Sinun tarvitsee vain vapauttaa tilaus tuotantoa varten, jotta se saadaan valmiiksi, tai peruuttaa tilaus tarvittaessa.

Tilaus odottaa hyväksyntää

Myymälässä tapahtuva keräily

Jos haluat, että tilaukset lähetetään tiettyyn osoitteeseen asiakkaan valitseman määränpään sijaan, voit aktivoida tämän vaihtoehdon. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on fyysinen myymälä tai haluat toimittaa tilaukset asiakkaillesi henkilökohtaisesti.

Myymälänouto -vaihtoehto

Kun olet aktivoinut tämän vaihtoehdon, täytä vain osoite, ja kaikki gallerioidesi ja projektisi tilaukset lähetetään tähän osoitteeseen.

Jakamistoiminto - Neutraali jakolinkki

Tämän vaihtoehdon avulla voit lähettää jaettuja linkkejä asiakkaillesi täysin neutraalisti, ilman viittausta Saal Digitaliin. Saal Digital -vaihtoehto on oletusarvoisesti valittu. Tämä tarkoittaa, että kaikki jaetut linkit gallerioihisi ja projekteihisi ovat saal-digital.net-verkkotunnuksen alla.
Jos valitset Photo Portal -vaihtoehdon, jaetut linkit ovat photo-portal.shop-verkkotunnuksen alla. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi eivät näe mitään viittausta Saal Digitaliin, kun he vierailevat sisällössäsi, mutta he ostavat Saal Digitalilta.

Jakamistoiminto

Tämä toiminto vaikuttaa kaikkeen sisältöösi, sekä gallerioihin että projekteihin, sekä profiilisivullesi.
Suoraan asiakkaillesi toimitettavien tuotteiden lähettäjänä on Saal Digital. Jos haluat toimittaa paketin itse, voit aktivoida In-Store collection -vaihtoehdon.

Galleria neutraalilla linkillä