Vesileima

Vesileima

Voit lisätä työhösi lisäsuojaa lisäämällä valokuviin henkilökohtaisen vesileiman.

Vesileiman luominen

Ensin sinun on päätettävä, mikä vesileimasi on. Tee tämä siirtymällä Myyntipaneeliin ja napsauttamalla Vesileima. Löydät erilaisia vaihtoehtoja.

Text type watermark

Voit valita vesileiman tekstinä. Tämä teksti näkyy määritetyn kokoisessa ruudukossa. Voit myös vaihdella peittävyyttä, fonttikokoa ja jopa värejä, jos haluat.
Voit myös valita vesileiman kuvana. Sinun on valittava Tyyppi-kohdasta Kuva. Silloin näyttöön tulee mahdollisuus ladata kuva vesileimaksi. Tämä kuva toistetaan shakkilautana asettamiesi asetusten mukaisesti. Sinun on napsautettava Upload image (Lataa kuva ) -painiketta ja valittava kuva, jota haluat käyttää vesileimana. Ladattu kuva näkyy tässä paneelissa.

Image type watermark

Voit esikatsella, miltä vesileima näyttää kuvissasi. Sinun on napsautettava Upload image (Lataa kuva ) -kohdassa Preview (Esikatselu ) ja valittava valokuva, johon haluat testata vesileiman.

Watermark preview

Kun olet tyytyväinen tulokseen, napsauta Tallenna.

Vesileiman käyttäminen galleriaan

Jos haluat soveltaa vesileimaa galleriaan, siirry Galleriat-paneeliin. Tässä sinun on avattava sen gallerian galleria-asetukset, johon haluat soveltaa vesileimaa. Esiin tulee monia vaihtoehtoja, sinun on aktivoitava vesileima ja napsautettava Tallenna.

Watermark activated in gallery settings

Jos avaat gallerian, näet, että vesileima on sovellettu.

Watermark applied in gallery

Vesileiman soveltaminen projektiin

Jos haluat soveltaa vesileimaa projektiin, siirry Projektit-paneeliin ja avaa sen projektin projektiasetukset, johon haluat soveltaa vesileimaa. Esiin tulee monia vaihtoehtoja, sinun on pudotettava Näytä lisäasetukset, aktivoitava vesileima ja napsautettava Tallenna.

Watermark activated in projects settings

Jos avaat projektin, näet, että vesileima on sovellettu.

Watermark applied in project