Vesileima

Vesileima

Voit lisätä työhösi lisäsuojaa lisäämällä valokuviin henkilökohtaisen vesileiman. Huomaa, että vesileima on vain digitaalista suojausta varten, eikä sitä sisällytetä mihinkään painettuun valokuvatuotteeseen tai lisätä ladattaviin tiedostoihin.

Vesileiman luominen

Ensin sinun on päätettävä, mikä vesileimasi on. Mene myyntipaneeliin ja napsauta Vesileima. Löydät eri vaihtoehtoja.

Tekstityyppinen vesileima

Voit valita vesileiman tekstinä. Tämä teksti näkyy määritetyn kokoisessa ruudukossa. Voit myös vaihdella peittävyyttä, fonttikokoa ja jopa värejä, jos haluat.
Voit myös valita vesileiman kuvana. Sinun on valittava Tyyppi-kohdasta Kuva. Silloin näyttöön tulee mahdollisuus ladata kuva vesileimaksi. Tämä kuva toistetaan shakkilautana asettamiesi asetusten mukaisesti. Sinun on napsautettava Upload image (Lataa kuva ) -painiketta ja valittava kuva, jota haluat käyttää vesileimana. Ladattu kuva näkyy tässä paneelissa.

Kuvatyypin vesileima

Voit esikatsella, miltä vesileima näyttää kuvissasi. Sinun on napsautettava Upload image (Lataa kuva ) -kohdassa Preview (Esikatselu ) ja valittava valokuva, johon vesileimaa testataan.

Vesileiman esikatselu

Kun olet tyytyväinen tulokseen, napsauta Tallenna.

Vesileiman käyttäminen galleriaan

Jos haluat soveltaa vesileimaa galleriaan, siirry Galleriat-paneeliin. Tässä sinun on avattava sen gallerian galleria-asetukset, johon haluat soveltaa vesileimaa. Esiin tulee monia vaihtoehtoja, sinun on aktivoitava vesileima ja napsautettava Tallenna.

Vesileima aktivoitu galleria-asetuksissa

Jos avaat gallerian, näet, että vesileima on otettu käyttöön.

Vesileima käytössä galleriassa

Vesileiman soveltaminen projektiin

Jos haluat soveltaa vesileimaa projektiin, siirry Projektit-paneeliin ja avaa sen projektin projektiasetukset, johon haluat soveltaa vesileimaa. Esiin tulee monia vaihtoehtoja, sinun on avattava Näytä lisäasetukset, aktivoitava vesileima ja napsautettava Tallenna.

Vesileima aktivoitu hankkeiden asetuksissa

Jos avaat projektisi, näet, että vesileima on otettu käyttöön.

Vesileima käytössä projektissa