Myynti- ja laskutusasetukset

Saal Digital hoitaa koko myyntiprosessin täysin maksutta, jolloin voit keskittyä liiketoimintaasi. On tärkeää huomioida, että osallistumistamme laskutukseen ja tuotantoon ei voi peittää. Tässä valikossa löydät kuitenkin erilaisia vaihtoehtoja myynti- ja laskutusprosessiin, jotka mahdollistavat liiketoimintasi ja brändisi räätälöinnin ja hallinnan.

Myynti- ja laskutusasetusten paneeli

Laskutusasetukset

Halutessasi voit lisätä logosi laskun yläkulmaan. Ladattu logo näkyy laskulla, joka lähetetään loppukäyttäjälle tilauksen tekemisen jälkeen.

Kuvan latauspainike

Napsauta vain Lataa kuva -painiketta ja lataa logosi annettujen parametrien mukaisesti. Kun kuva on ladattu, se on saatavilla täällä.

Logo laskutusasetuksissa

Voit korvata logon napsauttamalla Lataa kuva tai poistaa sen napsauttamalla Poista. Jos napsautat Muokkaa kuvaa, voit määrittää haluamasi rajauksen ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

Logon muokkaus

Kun logo on ladattu ja asetettu, napsauta Tallenna muutokset. Tämä näyttää ladatun logon laskulla, kuten alla olevassa esimerkissä.

Esimerkkilasku

Tilausten vapauttaminen manuaalisesti

Jos haluat täyden hallinnan tilauksistasi hyväksymällä jokaisen tilauksen manuaalisesti ennen tuotantoon siirtoa, voit tehdä tämän aktivoimalla tämän vaihtoehdon.

Manuaalinen tilausten vapautusvaihtoehto

Kaikki asiakkaidesi tekemät tilaukset näkyvät Tilausten hallinta -paneelissa odottamassa manuaalista hyväksyntääsi. Saat myös sähköposti-ilmoituksen jokaisesta tehdystä tilauksesta.

Tilausten hallintapaneeli, jossa tilaus odottaa

Sinun tarvitsee vain Vapauta tilaus tuotantoon viimeistelläksesi tilauksen tai Peruuta tilaus tarvittaessa.

Tilaus odottaa hyväksyntää

Määritetty toimitusosoite

Jos haluat, että tilaukset toimitetaan tiettyyn osoitteeseen asiakkaan valitseman kohteen sijaan, voit aktivoida tämän vaihtoehdon. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on fyysinen myymälä tai haluat toimittaa tilaukset asiakkaille henkilökohtaisesti.

Määritetyn toimitusosoitteen vaihtoehto

Kun vaihtoehto on aktivoitu, täytä vain osoite, ja kaikki gallerioistasi ja projekteistasi tehdyt tilaukset toimitetaan tähän osoitteeseen.

Tilausten viivästynyt siirtyminen tuotantoon

Tämän vaihtoehdon aktivointi näyttää laatikon, jossa voit valita tuntimäärän tilauksen siirron viivästyttämiseksi tuotantoon. Tämä vaihtoehto tulee aktivoida vastaavissa myyntiasetuksissa, olipa kyseessä standardi galleria tai photo job.

Viivästetyn tilauksen siirto tuotantoon -vaihtoehto

Tietosuojakäytäntö

Tämän vaihtoehdon avulla voit lisätä oman tietosuojakäytäntösi tiedot olemassa olevan tietosuojakäytännön lisäksi. Sinun tulee kirjoittaa käytäntö viestikenttään. Tekstiä voi muotoilla sopivilla painikkeilla, joilla voi lisätä lihavointia, kursivointia, alleviivausta, numerointia, luettelomerkkejä tai linkkejä. Linkin lisäämiseksi valitse haluamasi teksti, napsauta Linkki-painiketta ja syötä kohde-URL.

Tietosuojakäytäntö