Inspiroivaa innostusta: Professional Line

Kuvakirja, joka loksauttaa leuat auki

Käsityötä

Käsityötä

Laadukkaista materiaaleista käsityönä valmistetut premium-tuotteet

Akryylikansi

Akryylikansi

Voimakas kirkkaus ja värisyvyys

Ei logoja

Ei logoja

Emme lisää ikävän näköisiä valmistajien logoja tuotteisiimme.

Yksi tarina, yksi intohimo

Yksi tarina, yksi intohimo

Käsintehtyjä, korkealaatuisia ja jotain erityistä. Olemme suunnitelleet Professional Line -valokuvakirjat vastaamaan nykyaikaisten valokuvaajien tarpeita kaikilta osin. Ylellinen akryylilasinen etusivu yhdistettynä laadukkaaseen keinonahkaiseen takakanteen ja selkämykseen luo hyvin erityisen tuotteen. Sopiva premium-lahjapakkaus takaa tyylikkään esillepanon.

Professional Line -kuvakirjaformaatit

Tyylikäs akryyli kansi

Tyylikäs akryyli kansi

Akryylin ja korkealaatuisen keinonahan yhdistelmä tekee tämän kuvakirjan kannesta todella ainutlaatuisen. Akryyli antaa voimakkaan kirkkauden, värin kirkkauden ja vaikuttavan syvyyden, mikä tekee kansikuvasta vaikuttavan.

Yksilöllinen suunnittelu

Yksilöllinen suunnittelu

Käsintehty Professional Line -valokuvakirja tarjoaa erilaisia kansivaihtoehtoja keinonahasta ja erikoispinnoista, kuten pellavasta, korkista tai puun näköisestä. Nämä pinnat voidaan lisäksi mukauttaa tekstillä ja leikekuvilla.

Ainutlaatuinen tyyli

Mieleenpainuva ulkoasu. Yhdistä akryylikansi erilaisten keinonahkavaihtoehtojen kanssa. Näin saat kuvakirjallesi erityisen tuntuman sekä yksilöllisen ja elegantin tyylin.

Ainutlaatuinen tyyli
Professional Line -kuvakirja XT

Professional Line -kuvakirja XT

Herätä kaikki aistisi kuvakirjan ylellisen tuntuisilla ja erittäin paksuilla sivuilla. Tee kuvien selaamisesta ainutlaatuinen kokemus Professional Line -kuvakirjallamme XT.

Sivun pinta

Sivun pinta

Kiiltävä- ja mattapintainen valokuvapaperimme tuo kuvat ja värit upeasti esiin. Jos haluat kuviisi lisää luonnetta, korkealaatuinen mattapintainen valokuvapaperimme on erinomainen valinta.

Valokuvasi panoraamanäkymällä

Professional Line -valokuvakirjoissamme on Layflat-kirjansidonta, joten et menetä valokuviesi yksityiskohtia. 180º:n aukon ansiosta voit sijoittaa kuvat ongelmitta kahden sivun levyisille sivuille ja luoda vaikuttavan panoraamavaikutelman.

Valokuvasi panoraamanäkymällä
Täynnä intohimoa

Täynnä intohimoa

Premium-lahjapakkaus on tyylikäs tapa esitellä Professional Line -valokuvakirjat. Käsintehty laatikko, jossa on hieno keinonahkakansi, sopii erinomaisesti tyylikkääksi lahjapakkaukseksi ja tarjoaa samalla turvallisen säilytyspaikan muistoillesi.

Inspiroidu galleriastamme!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Tutustu tarkemmin Professional Line

Tällä videolla esittelemme Professional Line -kuvakirjat tarkemmin. Näet muun muassa saatavilla olevat koko- ja pintavaihtoehdot kansille ja sisäsivuille.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt