Kortit

Kortit

Kortit-valikossa on useita korttivaihtoehtoja. Valitse korttiteema ja käytä suunnittelulinjoja, joiden avulla voit luoda nopeasti henkilökohtaisen kortin. Jos valitset Kortit, Postikortit tai Mini Leporellon, suunnittelet sen samalla tavalla kuin muutkin valokuvatuotteet Designerilla.

Kortit Tuotteen valintavalikko

Teemakortit

Kun olet valinnut kortin teeman, kuten häät, vauva, kaste, syntymäpäivä tai ehtoollinen, avautuu konfiguraattori. Siinä näkyvät valitun teeman mukaiset erityiset suunnittelulinjat. Kukin suunnittelulinja tarjoaa asetteluja yhtenäisellä tyylillä ja koostumuksella. Voit muuttaa näitä myöhemmin Designerissa.

Hääkorttien konfiguraattori

Oikeanpuoleisesta valikosta löydät konfigurointityökalut. Valitse korttityyppi, jonka haluat tulostaa. Valitse kohdassa Tilausmäärä haluamasi määrä tilattavia kortteja. Voit myös valita tietyn määrän valitsemalla Custom (Mukautettu ) ja syöttämällä haluamasi arvon. Tilattua määrää voi muuttaa myöhemmin. Jos valitset Free sample (Ilmainen näyte ) -vaihtoehdon, saat ilmaisen mallikortin, jossa on SAMPLE (MALLI) -vesileima, kun olet saanut suunnittelun valmiiksi ja tehnyt tilauksen. Näin voit tarkistaa kokoonpanon ja varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksiasi, ennen kuin jatkat suurempaa tilausta.
Valitse kortin paperi kohdassa Paperityyppi. Kirjekuori on jo mukana. Special finishing gold -vaihtoehdon avulla voit aktivoida erityisen viimeistelyefektin. Kun tämä erikoisviimeistelykulta on aktivoitu, sitä voidaan soveltaa kohteisiin suunnittelijassa valitsemalla erikoisväri. Se lisää sovellettuun kohteeseen tyylikkään kohokuvioinnin ja ainutlaatuisen viimeistelyn.

Erikoisviimeistelykulta

Kun olet saanut kortin määrityksen valmiiksi, napsauta Design (Suunnittelu) -painiketta. Suunnittelija avautuu, ja siinä on määritetty kortti ja oletusasettelu valitusta suunnittelulinjasta. Voit valita eri asettelun oikeanpuoleisesta valikosta. Napsauttamalla Design line (Suunnittelulinja ) -ruutua saat näkyviin kaikki valitun teeman suunnittelulinjat. Voit vaihtaa toiseen suunnittelulinjaan milloin tahansa.

Oletusasettelu suunnittelijassa

Kuten muissakin valokuvatuotteissa, kun lisäät kuvia korttiisi, asettelut päivittyvät näyttämään mallit, joissa on lisättyjen valokuvien määrää vastaavat kuvakehykset. Valitse haluamasi asettelu. Mukauta kaikkia valitun asettelun sisältämiä kohteita - lisää suodattimia, reunuksia, varjoja, muuta niiden sijaintia tai lisää/poista leikekuvia, tekstiä, taustoja tai täyttölaatikoita. Katso lisätietoja asiaan liittyvästä artikkelista.

Kortit ilman teemaa

Valitsemalla Tuotevalinta-ikkunassa Kortti näytetään Korttikonfiguraattori ilman teeman suunnittelurivejä. Kun kortti on konfiguroitu, Design-painiketta napsauttamalla avautuu ikkuna, jossa on ohjelmiston suunnittelulinjat, joista voit valita. Kun olet valinnut, suunnittelija avaa tyhjän kortin, jonka voit suunnitella alusta alkaen. Suunnittelulinja valitaan Asettelut-valikosta ja asettelut näytetään sen mukaisesti. Kuten muissakin tuotteissa, voit valita toisen suunnittelulinjan, valita sinulle parhaiten sopivan ulkoasun, muuttaa, säätää tai poistaa ulkoasuun sisältyviä objekteja tai suunnitella ulkoasun tyhjästä.

Kortti avataan suunnittelijassa

Korttien tyyppi

Konfiguraattorissa voit valita eri korttityyppien välillä.

Korttityypit konfiguraattorissa

Kortti on koostuu yhdestä sivusta. Suunnittele etu- ja takapuoli valitsemalla ne ohjelmiston alavalikosta.

Kortti ohjelmistossa

Taitettu kortti (vasen-oikea ) on taitettu vasemmalle. Alasvetovalikosta löydät kaksi muotoiltavissa olevaa aluetta nimeltä Ulkopuoli ja Sisäpuoli, jotka on jaettu kahteen sivuun. Etu- ja takapuoli ovat Outside-alueella.

Taitettu kortti vasemmalle-oikealle ohjelmistossa

Taitetussa kortissa (ylös-alas ) on alaspäin suuntautuva taitos. Designerissa sitä edustaa kolme muotoiltavissa olevaa aluetta alavalikossa: Front, Back ja Inside, jotka vastaavat kahta sisäsivua.

Taitettu kortti ylös-alas ohjelmistossa

Kaksinkertaisesti taitettu kortti on taitettu kahdesti, mikä näkyy ohjelmistossa viivoilla. Se on jaettu kahteen muotoiltavissa olevaan alueeseen, jotka voidaan valita alavalikossa etu- ja takakanneksi. Kumpikin alue on jaettu edelleen kolmeen sivuun, joiden yläosassa on vastaavat nimet. Tämä on tärkeää ottaa huomioon suunnittelussa.

Kaksinkertaisesti taitettu kortti ohjelmistossa