Myyntiasetukset

Myyntiasetukset

Tämän valikon avulla voit myydä kuvasi tuotteina tai digitaalisina tiedostoina. On tärkeää, että aktivoit tämän vaihtoehdon, jos haluat myydä kuvia. Pääset myyntiasetuksiin napsauttamalla gallerian 3 pistettä -painiketta / /Galleriat -valikossa.

Galleriapaneelin vaihtoehdot

Ja gallerian sisällä, oikeassa sarakkeessa

Valinnat gallerian sisällä

Kun napsautat Myyntiasetuksia, ensimmäisessä näytössä sinua pyydetään aktivoimaan Salli tilaaminen -vaihtoehto, jotta kuvia voi tilata.

Aktivoi Salli tilaaminen

Kun olet aktivoinut, näyttöön tulee useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa kuviesi myyntiä.

Myyntiasetukset

Hinnasto

Ensimmäinen asia, jonka löydät, on hinnasto. Hinnasto, joka on valittu oletusarvoksi hinnastoja määritettäessä, on esivalittuna. Voit valita toisen hinnaston hinnastovalikon avulla. Ja jos haluat, voit tehdä hinnastoon lopulliset muutokset napsauttamalla Muokkaa.

Valitse hinnasto

Tarjoukset

Toisin kuin tositteilla, joita sovelletaan kaikkiin gallerioihin, kampanjoilla voit asettaa erityisiä alennuksia yksittäisille gallerioille ja jopa sallia eri alennustasot saman gallerian sisällä. Tämä monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa alennuksiasi ja lisätä tehokkaasti myyntiäsi.
Jos haluat lisätä kampanjan galleriaan, avaa sen Myyntiasetukset Varmista, että Salli tilaaminen -vaihtoehto on aktivoitu. Kun olet Myyntiasetuksissa, aktivoi Kampanja nähdäksesi sen mukautusvaihtoehdot. Voit rajoittaa kampanjan käytön yhteen käyttökertaan asiakasta kohden rastittamalla asianmukaisen valintaruudun.

Myyntiasetukset, joissa on aktiivinen kampanja, täytetään

Kampanjat edellyttävät tiettyä päättymispäivää, jonka voit asettaa Loppupäivä-kentässä. Voit valita, määritetäänkö kampanja absoluuttisena vai prosentuaalisena alennuksena valitsemalla asianmukaisen vaihtoehdon Tyyppi-kentässä. Absoluuttisen valitseminen tarkoittaa, että määrität alennuksen määrän absoluuttisena, kun taas prosentuaalinen tarkoittaa, että määrität alennuksen prosentteina asiakkaan tilauksen arvosta.
Voit luoda kampanjassa enintään kolme eri alennustasoa. Voit määrittää kullekin tasolle summan ja vähimmäistilausarvon, jotka vaaditaan tason aktivoimiseksi. Tämä kannustaa asiakkaita saavuttamaan suurimman mahdollisen alennuksen ja kannustaa heitä ostamaan enemmän tuotteita. Kuten tositteiden kohdalla, voit kunkin alennustason kohdalla kattaa asiakkaidesi ostosten toimituskulut rastittamalla toimituskulut-valintaruudun. Huomaa, että tämä ei vaikuta Saal Prio -tileihin, sillä ne nauttivat jo ilmaisesta toimituksesta. Saal Prio -tilillä sinulle tai asiakkaillesi ei aiheudu toimituskuluja.

Myyntiasetukset aktiivisen myynninedistämisen kanssa

Kun olet määrittänyt gallerian myynninedistämisen, napsauta Tallenna. Kun avaat gallerian jaetun linkin, näet kaikki kampanjan yksityiskohdat yhdellä silmäyksellä. Kampanjan päättymispäivä ja alennuksen lunastamiseen vaadittava summa näkyvät oikeassa yläkulmassa. Kun asiakas saavuttaa alennustason, seuraavan alennustason saavuttamiseen vaadittava summa mukautuu automaattisesti.

Jaettu galleria käynnissä olevan kampanjan kanssa

Alennus lisätään automaattisesti asiakkaan ostoskoriin. Huomaa, että kampanjoita ja kuponkia ei voi käyttää samanaikaisesti.

Suodata tuotteet kuvan kuvasuhteen mukaan

Tämän avulla voit tilata valitusta hinnastosta vain ne tuotteet, jotka vastaavat kuvan kuvasuhdetta.

Kuvasuhdesuodattimen esimerkkivaihtoehdot

Salli kuvan muokkaus/peittäminen

Voit antaa asiakkaalle mahdollisuuden rajata ja rajata kuvaa aktivoimalla tämän vaihtoehdon. Muokkaa kuvaa -painike on käytettävissä jaetun gallerian linkissä, kun valokuvatuote on valittu.

Muokkaa-painike galleriassa

Sitä napsauttamalla asiakas voi tehdä kuvaan viimeiset säädöt valitun valokuvatuotteen muodon perusteella.

Kuvan rajaaminen

Korvaa kuva ennen tilausta

Aktivoimalla tämän vaihtoehdon voit ladata lopullisen tiedoston, kun tilaus on tehty ja ennen kuin se lähetetään tuotantoon. Katso lisätietoja asiaan liittyvästä sisällöstä.

Myytävä galleria

Kun olet valmis, sinun on napsautettava Tallenna. Näet, että gallerian tila on muuttunut.

Gallerian tila

Kun avaat gallerian, näet, että Osta nyt -vaihtoehto on nyt käytettävissä galleriassa.

Osta nyt -painike

Kuvia voi ostaa valitun hinnaston määrityksen mukaisesti.

Ostettavat tuotteet

Gallerioiden lisäksi myös kaikki valokuvatuotteet, kuten kuvakirjat, kalenterit ja kortit, voidaan laittaa myyntiin.