Ryhdy Saal Digital ‑jälleenmyyjäksi

30 % alennusta 31/01/2024 saakka

Näinä vaikeina aikoina on tärkeää pitää yhtä, ja haluamme osaltamme tukea sinua. Siksi olemme päättäneet nostaa 31/01/2024 saakka jälleenmyyjäalennusten aloitustason 30 %:iin.

10 % 30 % alennusta*

Voimassa 31/01/2024 saakka

Taattu alennus kaikista tuotteista vähintään 12 kuukauden ajan

15 % 30 %:n alennus*

Voimassa 31/01/2024 saakka

Kun myynnin vähimmäisarvo on keskimäärin 100 € kuukaudessa tai 1200 € viimeisten 12 kuukauden ajalta

20 % 30 %:n alennus*

Voimassa 31/01/2024 saakka

Kun myynnin vähimmäisarvo on keskimäärin 200 € kuukaudessa tai 2400 € viimeisten 12 kuukauden ajalta

30 % tai enemmän alennusta*

Ota meihin yhteyttä, jos myyntisi ylittää nämä luvut, ja olemme yhteydessä sinuun.

* Alennus koskee kaikkia tuotteita 12 kuukauden ajan kauden alusta lähtien. Alennusta muutetaan heti, kun korkeampi liikevaihtokynnys on saavutettu. Mahdollinen alennuksen pienennys tapahtuu vain, jos liikevaihtokynnystä ei ole saavutettu 12 kuukauden jälkeen. Liikevaihtokynnys tarkoittaa laskutusmäärää, josta on vähennetty arvonlisävero ja toimituskustannukset. Alennusta ei voida yhdistää muihin kampanjatarjouksiin tai kuponkeihin.

Valokuvaajille, toimistoille ja freelancereille

Oletko valokuvaaja tai edustatko toimistoa tai yritystä? Haluatko myydä asiakkaillesi korkealaatuisia ja ammattilaistasoisia valokuvatuotteita? Siinä tapauksessa Saal Digital on sinulle oikea kumppani. Oletko juuri aloittanut yritystoiminnan? Tuemme sinua alusta alkaen ja tarjoamme 10 %:n alennuksen kaikista tuotteista. Tilausmäärästä riippuen alennuksesi voi kasvaa suuremmaksikin.

Ehtojen yhteenveto

  • Henkilökohtainen alennuksesi tallennetaan suoraan tilillesi rekisteröitymisen jälkeen
  • Saat heti 10 %:n alennuksen kaikista tuotteista
  • Myynnin määrälle ei ole vähimmäisvaatimusta
  • Saavutettuasi tietyn nettomyyntitason voit saada suuremman alennuksen
  • Ei maksuja eikä aikarajaa
  • Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai kuponkeihin
  • Ei siirrettävissä

Etusi jälleenmyyjänä

Ammattilaisille-alue

Ammattilaisille-alueelta löydät tietoa mitoista, kalibroinnista ja datan valmistelusta. Käyttämällä Saal Design ‑liitännäisiämme Adobe Photoshopille ja Adobe InDesignille sekä ammattilaistasoista lataustyökaluamme voit suunnitella tuotteesi omalla ohjelmistollasi.

ICC-profiilit

Ammattimainen värinhallinta. Toimi ICC-määritysten mukaisesti parhaat tulokset varmistaaksesi. Käytä ICC-profiilejamme kalibrointiin saadaksesi ihanteellisen tuloksen väreille.

Sample Products

Tuotenäyteohjelma

50 % alennusta tuotenäytteistä. Luo oma yksilöllinen esittelykokoelmasi ja esittele asiakkaillesi laadukkaita tuotteita kuten kuvakirjoja, seinätauluja ja kortteja. 50 % alennusta tuotenäytteistä. Luo oma yksilöllinen esittelykokoelmasi ja esittele asiakkaillesi laadukkaita tuotteita kuten kuvakirjoja, seinätauluja ja kortteja.

Professional Line

Professional Line

Tarjoa asiakkaillesi sitä pientä ekstraa. Käsintehty, nahkakannella ja, kuten aina, ilman valmistajan logoa. Professional Line -tuotteemme, joissa on ylellinen akryyli ja keinonahkaverhoilu, tarjoavat aivan erityisen kokemuksen. Houkuttelevan ulkoasun viimeistelee eksklusiivinen lahjapakkaus.

Mikä erottaa Saal Digitalin muista toimijoista?

Paras laatu

Me Saal Digitalilla panostamme huippulaatuisiin valokuvatuotteisiin ja ensiluokkaiseen viimeistelyyn. Tavoitteenamme on tarjota sinulle aina parasta. Meillä kuvasi ovat parhaissa mahdollisissa käsissä!

Nopea toimitus

Saat valokuvatuotteesi niin pian kuin mahdollista. Valmistukseen menee vain muutama arkipäivä, joten et joudu odottamaan pitkään. Voit myös valita tavallistakin nopeamman pikatoimituksemme.

Suoraan valmistajalta

Läpinäkyvyys on meille tärkeää: Saal Digitalilla saat kaikki tilaukset suoraan valmistajalta. Tämä takaa nopeamman toimituksen ja saumattoman kommunikaation.

Ei valmistajan logoa

Emme lisää tuotteisiimme valmistajan logoa. Saat siis täysin neutraalin tuotteen, jossa ei ole häiritseviä symboleja tai leimoja.

Riskitön tilaaminen

Tarjoamme useita turvallisia maksutapoja tilauksillesi.

Tyytyväisyystakuu

Tilaaminen Saal Digitalilta ei aiheuta päänvaivaa. Asiakastyytyväisyys on nimittäin keskeinen osa yrityksemme filosofiaa; haluamme että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Jos kuitenkin olet tyytymätön, pyrimme löytämään nopean ja tyydyttävän ratkaisun. Olipa ratkaisu sitten maksuton uusi tilaus, kuponki tai hyvitys, olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen!

Yleisimmät kysymykset jälleenmyyjäohjelmaa koskien

Sovelletaanko jälleenmyyjäalennusta tilauksiini automaattisesti?

Ei. Saadaksesi alennuksen sinun täytyy olla kirjautuneena tilillesi.

Mitä nettomyynti tarkoittaa?

Nettomyynti on koko laskutusarvo ilman veroja tai toimituskustannuksia. Lisäksi lasketusta nettomyynnistä vähennetään hyvitetyt tilaukset.

Mitä tapahtuu, jos myyntini on sesonkiluonteista?

Se ei ole ongelma. Jos alennustasosi mukainen nettomyyntitavoitteesi on täyttynyt edellisten 12 kuukauden ajalta, säilytät saman alennustason myös seuraavat 12 kuukautta.

Tarjoatteko muita etuja?

Tarjoamme yksittäisiä erikoistarjouksia näyttelyitäsi, projektejasi tai suurtilauksiasi varten. Saat lisätietoja täältä.

Miten voin hakea suurempaa alennusta?

Jos täytät suuremman alennuksen ehdot, ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Käsittelemme tapauksesi yksilöllisesti.

Suunnittele nyt