50 % alennusta tuotenäytteistä

Esittele portfoliotasi

Oletko ammattilaisvalokuvaaja tai graafinen suunnittelija tai toimitko paljon luovien taiteiden parissa? Haluaisitko esitellä portfoliotasi tyylikkäästi ja tuoda työsi lähemmäksi asiakkaitasi konkreettisten näytteiden avulla?

Tehosta myyntiäsi Saal Digitalin tuotenäytteiden avulla ja esittele tärkeimpiä kuviasi tyylikkäästi. Hae nyt alla olevalla lomakkeella ja saat tuotenäytteillesi kuponkikoodin.

Suunnittele tuotteet omalla tyylilläsi

Tutustu lukuisiin tuotteisiin, kuten kuvakirjoihin, seinätauluihin ja kortteihin! Tutustu erilaisiin pintoihin ja luo useiden vaihtoehtojen avulla portfolio, joka kuvastaa tyyliäsi parhaiten. Hyödynnä useat mahdollisuudet asiakkaillesi ja käytä tuotteita viitteenä, jonka asiakkaasi voivat sekä nähdä että kokea itse! Saal Design -ohjelmiston lukuisien toimintojen ansiosta nautit siis suunnittelun täydellisestä vapaudesta.Rekisteröintitietosi on toimitettu onnistuneesti. Kiitos viestistäsi.

Tuotenäytekupongin ehdot

  • Tuotenäytteen etupuolella tulee näkyä sana ”näyte” selkeästi ja helposti luettavissa
  • Tuotenäytteitä voi tilata vain erikseen, ei yhdessä muiden tuotteiden kanssa
  • 50 % alennuskuponkia ei voi käyttää yhdessä muiden kuponkien tai kampanjatarjousten kanssa
  • Toimitus ei sisälly alennukseen
  • Lahjarasioita voi tilata näytteinä vain yhdessä näytekuvakirjojen kanssa
  • Kuponki ei koske näytesarjojamme, kuten paperi-, kansi- ja keinonahkapakkauksia

Näin merkitset tuotenäytteen

Kuvakirjoista tulee käydä selvästi ilmi, että ne ovat tuotenäytteitä. Etukannessa tulee olla sana ”näyte” tai jokin muu vastaava ilmaisu, kuten ”näytekuvakirja”, tai ”portfolionäyte”. Fonttikoon tulee olla vähintään 30 pt.

Suunnittele nyt