50 % alennusta tuotenäytteistä

Esittele portfoliotasi

Oletko ammattilaisvalokuvaaja tai graafinen suunnittelija tai toimitko paljon luovien taiteiden parissa? Haluaisitko esitellä portfoliotasi tyylikkäästi ja tuoda työsi lähemmäksi asiakkaitasi konkreettisten näytteiden avulla?

Tehosta myyntiäsi Saal Digitalin tuotenäytteiden avulla ja esittele tärkeimpiä kuviasi tyylikkäästi. Hae nyt alla olevalla lomakkeella ja saat tuotenäytteillesi kuponkikoodin.

Räätälöi tuotteidesi muotoilu

Tutustu erilaisiin tuotteisiin, kuten valokuvakirjoihin, seinätaiteeseen ja kortteihin! Tutustu erilaisiin pintoihin ja luo tyyliäsi parhaiten kuvaava salkku useista eri vaihtoehdoista. Tutustu laajaan valikoimaan mahdollisuuksia asiakkaillesi ja käytä tuotteita referenssinä, jonka asiakkaasi voivat paitsi nähdä myös kokea livenä! Näin nautit suunnittelun ehdottomasta vapaudesta, jonka Saal Design -ohjelmisto tarjoaa sinulle eri toiminnoillaan.Yhteystietosi on toimitettu onnistuneesti. Kiitos viestistäsi.

Näytetuotesetelin ehdot

  • Näytetuotteen etupuolella on oltava selvästi näkyvissä ja luettavissa sana "näyte".
  • Näytetuotteita voi tilata vain erillään muista tuotteista.
  • 50 %:n etuseteliä ei voi yhdistää muihin etuseteleihin tai kampanjoihin.
  • Toimitus ei sisälly alennukseen.
  • Lahjapakkaukset voi tilata näytteeksi vain, kun ne on yhdistetty näytekuvakirjan kanssa.
  • Etukuponki ei ole voimassa näytesarjaa varten.

Näin merkitset tuotenäytteen

Kuvakirjoista tulee käydä selvästi ilmi, että ne ovat tuotenäytteitä. Etukannessa tulee olla sana ”näyte” tai jokin muu vastaava ilmaisu, kuten ”näytekuvakirja”, tai ”portfolionäyte”. Fonttikoon tulee olla vähintään 30 pt.

Suunnittele nyt