Yhteiset ryhmäkohtaiset galleriat

Yhteiset ryhmäkohtaiset galleriat

Yksittäisten gallerioiden luomisen lisäksi voit luoda myös yhteisiä ryhmäkohtaisia gallerioita, joihin pääsee kaikista yksittäisistä QR-gallerioista. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi tilata ryhmäkuvia ilman, että niitä tarvitsee lisätä manuaalisesti kuhunkin galleriaan. Yhteisiä gallerioita voi luoda kahdella tavalla:

1. Manuaalinen luominen

Voit luoda sellaisen avaamalla gallerian Photo Job -ryhmässä, johon haluat luoda yhteisen gallerian. Napsauta Lisää ja valitse Lisää uusi yhteinen ryhmägalleria (esim. ryhmäkuvat).. Esiin tulee valikko, johon voit syöttää Otsikko, Kuvausja valita Valokuvauksen tyyppi. Kun nämä on täytetty, napsauta Luo -painiketta. Oletusarvoisesti luotu yhteinen ryhmägalleria avautuu, ja voit ladata haluamasi kuvat napsauttamalla Lisää kuvia -painiketta.

Yhteisen ryhmägallerian lisääminen

2. Automaattinen luominen QR-koodin avulla

Voit luoda QR-koodikortteja, joita voit käyttää valokuvauksessa niin, että otat ensin QR-koodin ja sitten ryhmäkuvan. Näin voit luoda yhteisiä ryhmäkuvagallerioita automaattisesti samalla tavalla kuin yksittäisiä gallerioita.
Lisätietoja yhteisten ryhmagalleriakorttien luomisesta on QR-koodit-valikon artikkelissa.

Lisätietoja automaattisen lajittelun työnkulun toteuttamisesta on Photo Job - Workflow -oppaassa.

Yhteisten ryhmägallerioiden hinnasto

Photo Jobin määrittämisen yhteydessä näytetään aktivoitavaksi vaihtoehto, jolla voit asettaa erilaisen hinnaston yhteisille ryhmagallerioille. Voit aktivoida tämän vaihtoehdon milloin tahansa avaamalla Valokuvatyön asetukset ja aktivoimalla Valinnainen: Hinnasto ryhmäkuvia varten. Tällöin näyttöön tulee ruutu, jossa voit valita haluamasi hinnaston kaikille Photo Job -työn yhteisille ryhmägallerioille. Kun olet valinnut, napsauta Tallenna.

Yhteisen ryhmäkuvagallerian lisääminen

Tietylle yhteiselle ryhmägallerialle on myös mahdollista asettaa tietty hinnasto. Avaa yhteinen ryhmägalleria ja napsauta oikeassa sarakkeessa näkyvää Galleria-asetukset -painiketta. Oletusarvoisesti asetukset periytyvät Photo Jobista. Poistamalla Valokuvatyön asetusten periminen käytöstä voit valita tietyn hinnaston ja halutessasi aktivoida kampanjan.

Julkaistut yhteiset ryhmägalleriat

Yhteiset ryhmäkohtaiset galleriat ovat käytettävissä kaikista ryhmän yksittäisistä gallerioista. Kun asiakas siirtyy yksittäiseen galleriaan, yhteiset galleriat näkyvät yläreunassa. Asiakkaat pääsevät niihin klikkaamalla niitä ja voivat lisätä yhteisen gallerian kuvia tilaukseensa.

Galleria, jossa on yhteinen ryhmägalleria