Hinnastot: Lataa tiedosto

Hinnastot: Lataa tiedosto

Valokuvatuotteiden lisäksi voit myydä kuviesi lataustiedostoja tai antaa ne ladattavaksi ilmaiseksi galleriastasi. Sinun on otettava tiedostolatausvaihtoehto käyttöön hinnastoissa. Tiedostojen latausvaihtoehdot näkyvät alareunassa.

Tiedostojen latausasetukset

Myy ja aseta hinnat

Kun tämä vaihtoehto on valittuna, näytetään eri vaihtoehtoja, jotka voit aktivoida. Sinun on aktivoitava ne, jotka haluat myydä, ja asetettava niille ehdoton hinta.

On myös mahdollista tarjota latauspakettia asetettuun hintaan, joka sisältää kaikki gallerian kuvat, aktivoimalla Tiedoston lataus: Kun olet asettanut ladattavien tiedostojen hinnat, napsauta Tallenna. Digitaaliset tiedostot ovat sen jälkeen myynnissä galleriassa määritetyllä hinnalla.

Digitaaliset tiedostot galleriassa

Jos digitaaliset tiedostot on ostettu, asiakas saa latauslinkin kuviin nopeasti ja kätevästi sähköpostitse maksun saatuaan. Latauslinkki on voimassa enintään 30 päivää. Voit tarvittaessa lähettää latauslinkin asiakkaalle uudelleen avaamalla tilauksen, jossa on tiedostolatauksia, tilausten hallintapaneelissa ja napsauttamalla uudelleen lähetä latauslinkit asiakkaalle.

Lähetä latauslinkit uudelleen -painike

Ilmainen lataus

Jos valitset tämän vaihtoehdon, kuvat ovat ladattavissa ilmaiseksi suoraan galleriastasi.

Ilmainen lataus valittu

Jos tämä vaihtoehto on aktivoitu gallerian hinnastossa, kuvan vieressä näkyy lataussymboli. Tämän symbolin napsauttaminen käynnistää tiedoston lataamisen. Voit myös ladata kaikki kuvat kerralla klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen painikkeen kuvaketta ja valitsemalla Lataa kaikki kuvat (ZIP). Huomaa, että ali-galleriat eivät ole mukana. Kukin alakuvagalleria on ladattava erikseen.

Kuvagalleria, jossa on ilmainen lataus saatavilla