Tuotesarjat

Tuotesarjat

Voit myydä yksittäisiä valokuvatuotteita, mutta voit myös luoda tuotesarjoja ja lisätä ne hinnastoosi. Näin voit tarjota asiakkaillesi valikoiman valokuvatuotteita ja digitaalisia tiedostoja samaan hintaan.
Luomasi tuotesarjat löytyvät Myyntipaneelin Tuotesarjat-valikosta. Kuten hinnastoja, voit muokata niitä milloin tahansa ja luoda niitä niin monta kuin haluat.

Product sets panel

Voit luoda tuotesarjan tästä paneelista valitsemalla Lisää. Tai hinnaston määritysvalikosta. Kohdassa Omat tuotesarjat näet vaihtoehdon luoda uusi tuotesarja.

New product set button in price list editor

Napsauttamalla uutta avautuu valikko, jossa voit luoda tuotesarjan.

Product sets new menu

Sinun on annettava sille otsikko, joka on vain sisäiseen käyttöön ja joka näkyy vain sinulle. Julkaisunimi, joka on nimi, joka sillä on galleriassa, jossa aktivoit sen, voit halutessasi antaa saman nimen. Ja Kuvaus, joka on myös julkinen siinä galleriassa, jossa aktivoit sen.
Kun olet täyttänyt perusasetukset, voit lisätä tuotteita tuotekokonaisuuteesi klikkaamalla Lisää. Näyttöön tulee luettelo kaikista saatavilla olevista valokuvatuotteista. Voit lisätä niin monta tuotetta kuin haluat ja määrittää niiden ominaisuudet.

List of products to add

Jokainen valittu tuote lisätään luettelona vastaavaan tuotesarjan valikkoon. Täällä voit valita kunkin tuotteen määrän, joka sisällytetään tuotesarjaan.

Products added to product set

Kun olet valmis, valitse Tallenna. Luomasi tuotesarja on käytettävissäsi aktivoitavaksi, kun määrität hinnaston.

Product set added to price list with price

Kun määrität hinnaston ja aktivoit tuotesarjan, näet tuotesarjan kustannukset. Tässä voit asettaa koko sarjalle yhden hinnan ja tarkistaa nopeasti, kuinka paljon voittoa saat siitä antamasi hinnan perusteella.