Tilausten hallinta

Tilausten hallinta

Tästä valikosta löydät yleiskatsauksen kaikista kuvia ja projekteja varten tehdyistä tilauksista ja niiden tilasta. Tiedot näkyvät seuraavasti:
Päivämäärä: Ilmoittaa tilauksen tekemisen päivämäärän.
Tilausnumero: Tämä on kunkin asiakkaan tilaukselle annettu yksilöllinen tunniste, jonka avulla asiakas voi seurata tilaustaan.
Laskun numero: Näyttää viitenumeron, kun lasku luodaan.
Tila: Antaa tietoa tilauksen senhetkisestä tilasta, kuten Toimitettu, Tuotannossa, Peruutettu tai Odottaa tuotantokuvaa. Jälkimmäisessä tapauksessa sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin tilauksen loppuunsaattamiseksi.
Tyyppi: Ilmoittaa asiakkaan valitseman toimitustavan.
Yhteensä: Ilmaisee summan, jonka asiakas on käyttänyt tilaukseen.
Sinun voittosi: Ilmoittaa tilauksesta saamasi tulon.
Nimi: Näyttää asiakkaasi nimen.
Tilauksen hallinta

Oikeassa yläkulmassa on hyödyllisiä työkaluja:
Lataa: Napsauttamalla tätä painiketta voit ladata CSV-tiedoston, joka sisältää kaikki tiedot tilauksistasi.
Haku: Tämän toiminnon avulla voit etsiä tiettyä tilausta syöttämällä asiaankuuluvat tiedot.
Suodata: Tätä painiketta napsauttamalla saat näkyviin erilaisia suodatusvaihtoehtoja, joiden avulla voit suodattaa näytettävät tilaukset tilan tai päivämäärän mukaan.
Päivitä: Tämä painike päivittää tässä näkyvät tiedot.
Voit tarkastella tilauksen yksityiskohtia napsauttamalla sitä. Kunkin tilauksen sisällä on yksityiskohtaisia tietoja itse tilauksesta sekä asiakkaasta.

Tuotantokuvaa odottamassa

Jos olet aiemmin aktivoinut Myynti- ja laskutusasetukset -valikossa vaihtoehdon Tilausten manuaalinen vapauttaminen tai ottanut gallerian Myyntiasetuksissa vaihtoehdon Kuvien vaihtaminen ennen tilausta käyttöön, saatat nähdä tämän tilan tietyissä tilauksissa.

Tämä tila ilmaisee, että tuotannon käynnistäminen edellyttää manuaalisia toimenpiteitä. Jatka, kun napsautat tilausta, jossa on tämä tila, ja noudata tarvittavia ohjeita.