Suunnittele täydellinen valokuvakirja

Haluatko suunnitella täydellisen valokuvakirjan? Mukauta suunnittelukokemuksen jokainen osa-alue ja tutustu korkealaatuisiin materiaaleihimme.

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Testivoittaja CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Kokonaisarvosana erittäin hyvä “erinomainen” FOTOHITS 05/2019 Saal Digitalin vahvuuksia ovat upeasti valmistetut kuvataulut sekä terävä ja korkeakontrastinen painatus. Testivoittaja CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testitulos: erittäin hyvä Erittäin hyvä ja nopea toimitus Saal todellakin lunastaa lupauksensa esimerkillisellä laadullaan.
Räätälöi täydellinen valokuvakirja

Räätälöi täydellinen valokuvakirja

Mukauttaminen alkaa, kun valitset valokuvakirjan ominaisuudet. Kovakantiset valokuvakirjamme ovat varma valinta: niitä on saatavana useissa eri muodoissa, ja voit muokata kannen täysin yksilölliseksi joko valitsemalla yhden premium-materiaaleistamme tai suunnittelemalla valokuvakannen kiiltävänä tai mattapintaisena.

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia materiaaleja, jotta voit suunnitella täydellisen valokuvakirjan: keinonahkaa, puun näköistä, luonnollista pellavaa, kierrätettyä valtamerimuovia, ...
Jos haluat tehdä valokuvakirjan kannen keskipisteeksi valokuvan (tai kokeilla kollaasia), voit tehdä niinkin! Esimerkiksi Professional Line -valokuvakirjojen akryylikannet ovat käsintehtyjä, ja ne ovat ainutlaatuinen ja erityinen vaihtoehto.

Voit myös suunnitella portfolioalbumin, jonka sivujen järjestystä voit muuttaa ja tilata uusia sivuja, tai pehmeäkantisen valokuvakirjan, jos haluat kevyemmän ja joustavamman kannen. Voit tietysti myös valita suosikkimuotosi (neliö, vaaka- tai muotokuva) ja sisäsivujen pinnan valitsemalla korkealaatuisista Fujifilm-valokuvapapereistamme.

Ud9qUaZPguA

Kuinka luoda valokuvakirja Saal Design Software -ohjelmiston avulla?

Tutustu Saal Design -ohjelmiston tarjoamiin eri suunnitteluvaihtoehtoihin, joiden avulla voit luoda täysin yksilöllisen valokuvakirjan.

Tässä hyödyllisessä oppaassa esittelemme eri määritysvaihtoehdot ja joitakin käytettävissä olevia toimintoja, jotta voit suunnitella valokuvakirjan juuri omien vaatimustesi mukaan.

Luo täydellinen valokuvakirja Saal Design -ohjelmistolla!

Luo täydellinen valokuvakirja Saal Design -ohjelmistolla!

Jokainen valokuvakirjan sivu voidaan räätälöidä tarpeidesi ja tyylisi mukaan. Mukauta taustaa, kuvien asettelua ja lisää persoonallisia yksityiskohtia leikekuvilla ja tekstillä. Sinun valokuvakirjasi, sinun suunnittelusi!

Maksimaalista mukauttamista varten suosittelemme käyttämään Saal Design -työpöytäohjelmistoa tai verkkokauppaa. Voit joko suunnitella valokuvakirjasi tyhjästä tyhjän mallin suunnittelutilassa tai saada apua ulkoasun suunnittelussa kahdessa muussa suunnittelutilassa. Löydät kaikki tiedot täältä. Jos haluat nopeampaa suunnittelua tien päällä, voit aina käyttää iOS- tai Android-sovellusta.

Halutessasi voit myös suunnitella valokuvakirjasi ulkoisessa ohjelmistossa lataamalla mallimme ja lataamalla projektisi sitten helposti PDF-tiedostona. Löydät lisätietoja Professional Zone -alueeltamme.

Layflat sidonta

Layflat sidonta

Layflat-sidonnan avulla voit sijoittaa valokuvia koko kahden sivun levyiselle sivulle menettämättä yksityiskohtia.

Ei valmistajan logoa

Ei valmistajan logoa

Kaikki valokuvatuotteemme on valmistettu ilman häiritsevää valmistajan logoa. Myös tuotannon viivakoodi voidaan poistaa.

Pitkään kestävä väri

Pitkään kestävä väri

Takaamme värinkestävyyden 75 vuodeksi: nauti eloisista väreistä kuin ensimmäisenä päivänä pitkään.

Tyytyväisyys taattu

Tyytyväisyys taattu

Tyytyväisyytesi on keskeinen osa yrityksemme filosofiaa.

Valitse korkealaatuinen materiaali valokuvakirjaasi varten

Haluaisitko nähdä kaikki valokuvakirjojen kansien korkealaatuiset materiaalit henkilökohtaisesti? Voit tilata näytesarjamme, jolloin saat kaikki kansimateriaalit sekä kaikki sisäsivujen pinnat!

Valitse korkealaatuinen materiaali valokuvakirjaasi varten

Inspiroidu galleriastamme!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Lisää tyylikäs kosketus Premium-lahjapakkauksillamme.

Lisää tyylikäs kosketus Premium-lahjapakkauksillamme.

Saal Digitalin kanssa voit myös räätälöidä ainutlaatuisen Premium-lahjapakkauksen, joka lisää tyylikkyyttä ja pitää valokuvakirjasi hyvin suojattuna.

Valitsemastasi materiaalista riippuen voit lisätä kuvan (esimerkiksi jos valitset akryyli Premium-lahjapakkauksen) tai lisätä tekstejä tai leikekuvia korkealaatuisiin materiaaleihimme, kuten keinonahkaan tai luonnonpellavaan. Premium-lahjapakkauksen suunnittelussa tärkeintä on, että valitset saman formaatin kuin valokuvakirjasi, sillä ne on suunniteltu sopimaan täydellisesti kyseiseen formaattiin.

Valitse kestävät valokuvakirjat

Tuotettu aurinkoenergialla

Tuotettu aurinkoenergialla

Yli 3,000 m² aurinkopaneeleilla katetaan energiantarpeemme useimpina päivinä.

Hiilineutraali

Hiilineutraali

Korvaamme väistämättömät hiilidioksidipäästöt sijoittamalla maailmanlaajuisiin ympäristöprojekteihin.

Vastuullinen merenkulku

Vastuullinen merenkulku

Aina kun mahdollista, lähetämme pakettimme hiilineutraalisti

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt