Mitä he sanovat meistä

Tutustu kaltaistesi ihmisten menestystarinoihin

customername
Eva Krzak

"Suunnittelin tämän kirjan pian poikani syntymän jälkeen"

Olen tilannut kuvani ja kirjani Saal Digitalilta jo vuosia ja olen aina ollut ehdottoman tyytyväinen. Näin myös tämän ihanan Professional Lineen kuuluvan kirjan kanssa, jossa on lahjapakkaus. Suunnittelin tämän kirjan pian poikani syntymän jälkeen pitääkseni muiston ensimmäisistä päivistä mahdollisimman kauniilla tavalla. Kannen laatu on ihana, rakenne näyttää erittäin tyylikkäältä, samoin lahjapakkaus.

Arvostan myös erityisesti erittäin hyvää paperin laatua ja värien kestävyyttä. Myös asiakkaani, joita yllätän yhä uudelleen ja uudelleen pienillä valokuvalahjoilla, ovat joka kerta innoissaan.

customername
Ollie Holder

"Kuvakirjan laatu oli poikkeuksellinen"

Nimeni on Ollie ja olen ammattivalokuvaaja ja videokuvaaja. Olen aina liikkeellä kamerani kanssa, sekä ammatillisesti että vapaa-ajalla, mutta en ole koskaan löytänyt aikaa saada töistäni paperikopiota. Tässä kohtaa Saal Digital astuu kuvaan...

Käytin Saal Digitalin tulostuspalvelua jo vuonna 2020 luodakseni kauniin kokoelman vuosien varrella ottamistani valokuvista. Kokemus oli fantastinen, ja suosittelen tätä palvelua lämpimästi kaikille, jotka etsivät laadukasta ja ammattimaista kuvakirjaa.

Yksi asia, joka teki minuun suurimman vaikutuksen, oli palvelun helppokäyttöisyys. Sivusto oli käyttäjäystävällinen, ja suunnitteluprosessi oli suoraviivainen. Kuvien lataaminen ja kirjan ulkoasun ja suunnittelun valitseminen oli helppoa, ja arvostin sitä, että kirjaa oli helppo esikatsella ennen tilauksen viimeistelyä.

Kuvakirjan laatu oli poikkeuksellinen. Kuvat olivat selkeitä ja eloisia, ja paperi oli paksua ja kestävää. Pidin kiiltävästä viimeistelystä, joka lisäsi kirjaan ripauksen eleganssia. Arvostin myös mahdollisuutta valita eri kansivaihtoehtoja, kuten kovakantinen, pehmeäkantinen tai nahkasidottu kansi.

Kaiken kaikkiaan olin erittäin tyytyväinen kokemukseeni Saal Digitalin käytöstä. Helppokäyttöisyys, laadukas painatus ja nopea toimitusaika olivat kaikki erinomaisia. Käyttäisin tätä palvelua varmasti uudelleen tulevaisuudessa ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat luoda kauniin ja ammattimaisen näköisen kuvakirjan.

customername
Yannick Lange

"Minulla on ollut jo jonkin aikaa ajatus tehdä portfoliokirja...".

Osa kuvistani on jo päätynyt seinälle tai painettu osaksi matkakuvakirjoja. Nämä ovat kuitenkin vain pieni osa (parhaista) kuvistani, ja kirjoissa ne yleensä kilpailevat tarinan tai matkan kanssa.

Siksi minulla on ollut jo jonkin aikaa ajatus luoda portfoliokirja, johon päätyvät vain parhaat kuvani viimeisen 10 vuoden ajalta ja jossa keskitytään yksinomaan valokuviin: Suurikokoinen painos, ei tekstiä, paikasta ja kuvausmatkasta riippumaton.

Siksi oli haastavaa tehdä kirjasta jännittävä ja antaa sille yhteinen säie. Yritin tehdä tämän lajittelemalla kuvat väritunnelmien mukaan, jolloin kirjassa on ""värigradientti"": Valkoisesta talvesta harmaaseen, vihreään, kesän keltaiseen, kesän oranssiin, syksyn oranssiin, syksyn keltaiseen ja lopulta takaisin valkoiseen/siniseen...

customername
Sebastian Frank

"Painetut kuvat ovat yksinkertaisesti jotain muuta"

Minulla oli onni päästä testaamaan valokuvakirjaa. Niinpä käytin heti tilaisuuden Portfoliokirjaan. Näin voin näyttää asiakkailleni ensivaikutelman työstäni. Ja olkaamme rehellisiä, painetut kuvat ovat yksinkertaisesti jotain muuta. Istuin siis alas Saal Editorin äärelle ja loin valokuvakirjan muutamassa vaiheessa.

Ohjelmisto on minulle intuitiivinen ja luominen valmistui suhteellisen nopeasti. Neljässä päivässä kirja oli jo olemassa! Supernopeaa palvelua! Nyt kirjan pariin: Se tekee laadukkaan vaikutelman ja on hyvän tuntuinen. Se vastaa odotuksiani ja pidän mattapintaisesta paperista.

On myös mukavaa, että keskitaitos ei ole tilaa vievä, joten koko kuvan näkee todella hyvin. Ostaisin sen uudelleen ja suosittelen sitä varauksetta. Kiitos mahdollisuudesta testata sitä :-)