Tutustu Ohjekeskukseen ja usein kysyttyihin kysymyksiin | Saal Photo Portal

Hanki tarvitsemasi tuki

Etsitpä sitten nopeita vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä, syvällistä opastusta Ohjekeskuksestamme tai henkilökohtaista tukea yhteydenottolomakkeemme kautta, olemme täällä varmistaaksemme, että kokemuksesi Photo Portalista on sujuva ja onnistunut.

Hanki tarvitsemasi tuki

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi käyttää valokuvaportaalia?

Valokuvaportaali on tarkoitettu valokuvaajille, suunnittelijoille, digitaalitaiteilijoille ja yrityksille, jotka haluavat digitalisoida palveluitaan ja mahdollistaa verkkogalleriat ja tilaukset tulojen lisäämiseksi. Se tarjoaa valokuvaajille markkinoinnin automaatiotyökaluja ja erikoistuneita työnkulkuja, jotka lisäävät tuottavuutta. Lisäksi se toimii tallennus- ja jakamisalustana, jolla kerätään palautetta asiakkailta. Alusta sopii monenlaisiin käyttötapauksiin.

Millaisia valokuvausyrityksiä tuet?

Työkalumme sopii erinomaisesti studiokuvaukseen, muotokuviin, häihin, perheeseen, vauvoihin, kuvitukseen, maisemiin, matkailuun ja muuhun. Tarjoamme erityisiä työnkulkuja, kuten valokuvatyöt ja QR-koodigalleriat, joilla automatisoidaan kuvien lajittelua volyymivalokuvaustehtävissä, kuten esikoulu- ja koulukuvauksissa, urheilussa, tapahtumissa ja konserteissa.

Voidaanko galleriat suojata tietyn käyttäjän pääsyä varten?

Kyllä, voit suojata gallerioiden käytön kolmella tavalla: vaadit käyttäjän rekisteröitymistä ja kirjautumista, suojaat galleriat salasanalla tai jaat suoran linkin, jossa on tietty koodi, jotta käyttäjä pääsee niihin käsiksi.

Miten maksut toimivat ja saanko laskun?

Maksut-osiossa näet yksityiskohtaiset kuukausittaiset tilaus-, tulo- ja voittoyhteenvedot. Kuukauden puolivälissä luomme voittoasi vastaavan laskun, joka siirretään automaattisesti valitsemallesi maksutavalle, olipa se sitten pankkitili tai PayPal.

Miten laskutus toimii loppuasiakkaan kannalta?

Me hoidamme laskutuksen, mukaan lukien laskun räätälöinti logollasi, ja hoidamme maksujen käsittelyn, jotta sinulle ei aiheudu maksuja. Laskut lähetetään automaattisesti loppuasiakkaalle toimitusvahvistuksen kanssa.

Voinko myydä tiedostojen latauksia?

Kyllä, tuemme tiedostojen lataamista eri resoluutioilla, tuotesarjoihin niputettuina tai täydellisenä gallerian latauspakettina, ja kaikki latauksista saadut tulot menevät suoraan sinulle.

Mikä on tyypillinen toimitusaika ja kuka maksaa sen?

Toimitusajat vaihtelevat, yleensä noin viikon useimmissa maissa, ja tarkemmat maakohtaiset tiedot ovat saatavilla verkkosivuillamme. Tavallisesti loppuasiakas maksaa toimituskulut, mutta Saal Prion asiakkaat ja heidän asiakkaansa saavat ilmaisen toimituksen, kun tilaukset ylittävät 10 €.

Onko valokuvaportaalin käyttö todella ilmaista?

Kyllä, Photo Portal -tekniikan käytöstä ei peritä maksuja, ja tarjoamme pilvitallennusta varten ilmaisen tasopaketin. Kustannuksia syntyy vain silloin, kun loppuasiakkaat tilaavat valokuvatuotteita, kun taas kaikki latauksista saadut tulot jäävät sinulle.

Poistatko galleriat ja projektit tietyn ajan kuluttua?

Ei, emme poista tietojasi niin kauan kuin sinulla on aktiivinen sopimus kanssamme, kuten muissakin markkinoilla olevissa pilvitallennusratkaisuissa.

Miten käsittelette GDPR:ää ja tietoturvaa?

Tietosi salataan ja säilytetään turvallisesti Saksassa EU:n lainsäädännön mukaisesti. Tarjoamme tietojenkäsittelysopimuksen, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti henkilötietojen käsittelymenettelyt ja tietoturvatoimenpiteet, joita käytämme tietosuojan varmistamiseksi.

Ohjekeskus: Ohjeita ja vinkkejä kaikkiin ominaisuuksiin

Ohjekeskuksesta löydät kattavat ohjeet ja käytännön vinkit kaikkiin ominaisuuksiimme. Olitpa sitten uusi tai kokenut, yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeemme auttavat sinua joka vaiheessa.

Ota yhteyttä asiakastukeencheck
Yhteystietosi on toimitettu onnistuneesti. Kiitos viestistäsi.

Hanki 35 % pois ammattilaisena

Rekisteröidy ammattilaistiliksi ja saat 35 % alennuksen Saal Digitalin listahinnasta kaikista gallerioidesi kautta tehdyistä valokuvatuotteiden myynneistä. Ei maksuja, ei vanhentumisaikaa ja automaattinen alennuksen soveltaminen rekisteröitymisen yhteydessä.