Saal WallArt

Saal WallArt

Saal WallArt on verkkoalusta, jonka avulla voit myydä valokuviasi ja mainostaa profiiliasi. Lataa kuvasi alustalle, ja kun ne on hyväksytty, ne ovat potentiaalisten asiakkaiden ostettavissa kaikkialla maailmassa. Voit myös linkittää ne profiilisivullesi, jolloin voit esitellä töitäsi, olla yhteydessä mahdollisiin ostajiin ja ansaita rahaa valokuvauksellasi.

Saal WallArtin verkkosivusto

Lataa kuvia WallArtiin

Jos haluat ladata kuvia Saal WallArtiin, sinun on ensin mentävä Saal WallArtin verkkosivustolle. Valitse kategoria, jossa haluat myydä kuvasi. Kun olet valitsemassasi kategoriassa, napsauta sivun vasemmassa reunassa kuvien yläpuolella olevaa Myydä kuvia -painiketta.

Maisema-kategoria

Huomaa, että sinulla on oltava tili, jotta voit ladata kuvia. Myy kuvia -painiketta klikkaamalla avautuu Luo uusi tili -ikkuna, jossa voit helposti luoda tilin. Jos sinulla on jo tili Photo Portaliin, voit kirjautua sisään.
Kirjautumisen jälkeen näyttöön tulee ikkuna, jossa on tietoja palkkiosta ja tärkeitä huomioita ennen kuvien lataamista. Tämän jälkeen voit ladata kuvat, jotka haluat myydä valitussa kategoriassa. Huomaa, että lataamasi kuvat käyvät läpi hyväksymisprosessin ennen kuin ne julkaistaan galleriassa. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun hyväksymisprosessi on valmis.

Kuvien hallinta

Saal WallArtiin ladatut kuvat ovat käytettävissäsi Galleriat-valikosta. Kun lataat ensimmäisen kuvasi Saal WallArtiin, uusi galleria nimeltä Saal Digital luodaan automaattisesti otsikon Shared images with WallArt alle. Tämä galleria järjestää kaikki Saal WallArtiin lataamasi kuvat luokittain. Voit poistaa kuvia tästä galleriasta milloin tahansa. Huomaa, että kun kuva on poistettu, se ei ole enää myynnissä Saal WallArtissa.

Galleriavalikko, jossa on Saal WallArt -galleria

Saal WallArtin myymät kuvat

Kun kuvasi ovat Saal WallArtissa, ansaitset provisiota jokaisesta myydystä kappaleesta. Pääset käsiksi tietoihin myydyistä kuvistasi kirjautumalla Photo Portaliin ja avaamalla Tilin kohdasta Saal WallArtin myymät kuvat -valikon. Täältä löydät kattavan kuukausiraportin myydyistä kuvista. Tämä raportti pitää sinut ajan tasalla myynnin onnistumisesta ja auttaa sinua seuraamaan valokuvausliiketoimintasi tuloksia.

Saal WallArtin myymät kuvat -valikko

Yhdistä profiili Saal WallArtin kanssa

Jos sinulla on aktiivinen julkinen profiili Photo Portalissa, voit yhdistää sen Saal WallArtiin mainostaaksesi töitäsi. Tee tämä avaamalla tilisi Profiili- ja sivuasetukset-valikko. Vieritä alaspäin ja löydät kaksi Saal WallArt -vaihtoehtoa, jotka voit ottaa käyttöön:

Saal WallArt -vaihtoehdot Profiili- ja sivuasetuksissa

Listaa profiilini Saal WallArtissa

Aktivoimalla tämän vaihtoehdon, henkilökohtainen taiteilijaprofiili luodaan ja julkaistaan Saal WallArtin taiteilijoiden luettelossa. Huomaa, että tämä sivu ei ole sama kuin profiilisivusi, vaan se luodaan aiemmin Saal WallArtiin lataamiesi kuvien avulla. Tämän ominaisuuden avulla voit esitellä kaikki työsi yhdessä ja mahdollisesti edistää liiketoimintaasi. Huomaa, että profiilin sisällyttäminen taiteilijaluetteloon edellyttää hyväksymisprosessia.

Saal WallArtin taiteilijaluettelo

Näytä Saal WallArtissa julkaistut kuvat

Tämän vaihtoehdon aktivoiminen luo profiilisivullesi linkin, joka vie sinut Saal WallArt -sivulle, jossa näkyvät kaikki sinne aiemmin lataamasi kuvat. Näin mahdolliset asiakkaat voivat ostaa kuvasi suoraan Saal WallArtista.

Profiilisivu, jossa on linkki Saal WallArtiin

Kun olet aktivoinut minkä tahansa näistä vaihtoehdoista Profiili- ja sivuasetukset-valikossa, muista napsauttaa Tallenna muutokset -painiketta.

Huomaa, että tällä hetkellä ei valitettavasti ole mahdollista lähettää kuvia Saal WallArtiin sveitsiläisiltä, brittiläisiltä ja yhdysvaltalaisilta tileiltä.