Mitä myydä Photo Portalissa: Tuotesarjat, valokuvakirjat, tulosteet...

Myy enemmän laadukkailla valokuvatuotteilla

Tutustu laadukkaiden valokuvatuotteiden valikoimaan, joita voit tarjota gallerioiden kautta. Me Saal Digitalilla varmistamme, että asiakkaasi saavat vain parasta, sillä meillä on kaiken kattava galleriajärjestelmä ja laadukas laboratorio. Me huolehdimme tuotannosta, pakkaamisesta ja lähettämisestä aina konkreettisista valokuvatulosteista ja valokuvakirjoista digitaalisiin latauksiin ja kuratoituihin tuotesarjoihin, ja takaamme tasaisen huippulaadun. Tutustu mahdollisuuksiin ja määrittele Saal-tarjontasi!

Myy enemmän laadukkailla valokuvatuotteilla

Tiedostojen lataukset

Maksimoi tulosi tarjoamalla tiedostojen latauksia suoraan galleriasi kautta. Myy yksittäisiä kuvia eri resoluutioilla tai kokonaisia gallerioita yhdellä napsautuksella. Aseta omat hintasi - jokainen sentti menee suoraan sinulle ilman välityspalkkioita. Voit tarjota välittömiä latauksia ilman lisämaksua myös suorissa kaupoissa alustan ulkopuolella, mikä tarjoaa mukavuutta sinulle ja asiakkaillesi.

Tuotesarjat

Suunnittele ainutlaatuisia tuotesarjoja asiakkaidesi tarpeisiin yhdistämällä fyysisiä valokuvatuotteita ja digitaalisia latauksia. Tarjoa räätälöityjä paketteja, joissa on fyysisiä tuotteita, joihin voi sisältyä tietty määrä digitaalisia latauksia, tai tarjoa pääsy koko galleriaan ja anna asiakkaillesi joustavuutta täydellisen muistopaketin valitsemiseen.

Kuvakirjat

Luo ja jaa valokuvasessioihisi räätälöityjä valokuvakirjaprojekteja, joita on saatavana monenlaisissa formaateissa ja papereissa. Valitse standardi- tai ammattilaismallistostamme hienot kansi- ja lahjapakkausvaihtoehdot, jotta voit esitellä teoksesi hienostuneesti. Sisällytä ne gallerioihin ja ali-gallerioihin.

Seinätaide

Anna asiakkaidesi muuntaa suosikkihetkensä näyttäviksi seinätaideteoksiksi. Tarjoa galleriassasi erilaisia pintoja, kuten tavallista tai harjattua metallia, akryyliä, PVC:tä tai kangasta. Esittele vaihtoehtoja, kuten seinäkiinnikkeitä, kehyksiä tai puisia ripustimia, jotta asiakkaat voivat muokata tilojaan laadukkailla ja kestävillä taidegrafiikoilla.

Tulosteet

Anna asiakkaillesi valinnanvaraa valokuvatulosteiden suhteen, klassisista kiiltävistä, mattaisista tai silkkipinnoitteista luoviin vaihtoehtoihin, kuten RetroPrintteihin, tarroihin, magneetteihin tai akryylinäyttöihin. Valitse gallerioissasi tarjottavat formaatit ja viimeistelyt ja varmista, että painotuotevalikoima ja hinnoittelu ovat täysin hallinnassasi.

Julisteet / FineArt

Tarjoa suuria tulosteita klassisella kiiltävällä, mattapintaisella tai silkkisellä valokuvapaperilla tai valitse taiteelliset Hahnemühle FineArt -paperit gallerioihisi. Lisää kehys- ja puiset ripustusvaihtoehdot esittelyn ja arvon lisäämiseksi. Tuotteet voidaan myydä yksinkertaisina kuvapainatuksina tai ne voidaan suunnitella yksilöllisiksi projekteiksi erityishinnoittelulla, mikä lisää monipuolisuutta tarjontaasi.

Kortit

Luo yksilöllisiä korttiprojekteja, jotka sopivat vauvailmoituksiin, häihin, kommuunioihin tai lomatervehdyksiin. Helppokäyttöisten, kuhunkin teemaan räätälöityjen suunnitteluriviemme avulla uniikin projektin luominen on nopeaa ja suoraviivaista. Tarjoa näitä erityisiä yksityiskohtia asiakkaillesi, jotta he voivat jakaa iloiset tilaisuutensa kauniisti suunnitelluilla korteilla.

Kuvalahjat

Anna asiakkaillesi mahdollisuus herättää rakkaat muistonsa henkiin monipuolisella valokuvauslahjojen valikoimalla. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin mukeista ja palapeleistä ostoskasseihin ja kynnysmattoihin. Tämä on loistava tilaisuus laajentaa tuotetarjontaasi ja tarjota asiakkaillesi yksilöllisiä tuotteita, joista he voivat nauttia itse tai jotka he voivat jakaa ystävilleen ja perheelleen huomaavaisina lahjoina.

Valokuvakalenterit

Muunna erityiset valokuvasessiot vuoden mittaisiksi muistoiksi räätälöityjen valokuvakalenteriprojektien avulla. Olipa kyseessä sitten seinä-, pöytä- tai perhekalenteri, käyttäjäystävällisten suunnittelutyökalujemme, erilaisten päivämäärämallien ja paperivaihtoehtojen avulla voit räätälöidä jokaisen kalenterin asiakkaasi tarpeiden mukaan. Kalenterien tarjoaminen on kausiluonteinen tilaisuus lisätä arvoa ja pitää asiakkaasi sitoutuneina työhösi koko vuoden ajan.

Hanki 35 % pois ammattilaisena

Rekisteröidy ammattilaistiliksi ja saat 35 % alennuksen Saal Digitalin listahinnasta kaikista gallerioidesi kautta tehdyistä valokuvatuotteiden myynneistä. Ei maksuja, ei vanhentumisaikaa ja automaattinen alennuksen soveltaminen rekisteröitymisen yhteydessä.