Saal Photo Portal: Online Shop Gallery ja Sub-Gallery System

Galleriat

Esittele ja myy taiteesi

Rajoittamattomat galleriat ja ali-galleriat

Laajenna valokuvaesittelyäsi päägallerioilla ja yksityiskohtaisilla alakuvagallerioilla, jotka yksinkertaistavat käyttäjän navigointia ja parantavat yleistä käyttökokemusta. Järjestämisen lisäksi tämä ominaisuus mahdollistaa portfolion tai valokuvaussession saumattoman hallinnan; voit helposti kopioida, siirtää tai poistaa kuvia eri gallerioista, käyttää myyntitilastoja ja määritellä kullekin valokuvalle yksilölliset otsikot ja kuvaukset. Lisäksi tämä järjestelmä mahdollistaa mukautettujen tuotteiden luomisen suoraan gallerioista ja tarjoaa tarvittaessa manuaalisen toimituksen asiakkaille, mikä tarjoaa monipuolisen alustan sekä töidesi esittelyyn että myyntiin.

Joustava hinnoittelu

Hallitse täysin hinnoittelurakennetta ja tuotetarjontaa kussakin galleriassa ja ali-galleriassa. Voit asettaa yksilölliset hinnat jokaiselle tasolle, mutta voit myös päättää tarkalleen, mitä tuotteita tarjoat, sallitko lataukset vai rajoitatko niitä, ja tarjota galleriaan tai kuvaan räätälöityjä paketteja. Tämä vertaansa vailla oleva joustavuus varmistaa, että voit vastata yleisösi erilaisiin mieltymyksiin, optimoida myyntistrategiaasi ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Myydä projekteja

Kehitä palvelua tarjoamalla valokuvaprojekteja, kuten valokuvakirjoja tai -kalentereita, joiden avulla asiakkaat voivat ostaa henkilökohtaisia kokoelmia tai sinun kuratoimiasi malleja. Nämä projektit voidaan esitellä missä tahansa galleriassa tai ali-galleriassa, ja niissä on mahdollisuus aktivoida kommentti- tai palauteominaisuudet. Tämän vuorovaikutteisen lähestymistavan avulla voit kerätä asiakaspalautetta tehokkaasti ennen projektin viimeistelyä ja esittelyä ja varmistaa, että asiakkaiden odotukset täyttyvät tai ylittyvät.

Neutraali URL-osoite

Jaa töitäsi neutraalilla URL-osoitteella, joka keskittyy brändiisi, kuten https://photo-portal.shop/share/gallery_code/ gallerioille ja https://photo-portal.shop/profiles/your_name/ profiilisivullesi. Tämä ominaisuus tarjoaa joustavuutta siinä, miten voit jakaa gallerioita turvallisesti linkin kautta, valinnaisella rekisteröinnillä tai salasanasuojauksella, jolloin pääsy mukautuu tarpeidesi mukaan ja yksityisyys ja turvallisuus säilyvät.

Mukautetut sähköpostit

Tehosta viestintää lähettämällä räätälöityjä sähköpostiviestejä ja muistutuksia eri työnkuluissa kullekin gallerialle tai ali-gallerialle. Jaa gallerioita tehokkaasti valittujen ryhmien tai yksittäisten yhteyshenkilöiden kanssa käyttämällä sähköpostimalleja tiedon nopeaan levittämiseen. Tämä ominaisuus säästää merkittävästi aikaa, jolloin voit keskittyä enemmän valokuvaukseen ja vähemmän hallinnollisiin tehtäviin.

Responsiivinen mobiilisuunnittelu

Varmista, että galleriasi näyttävät moitteettomilta millä tahansa laitteella, sillä mallit mukautuvat optimaaliseen katseluun älypuhelimissa. Valitse eri asetteluvaihtoehdoista, kuten yksi- tai kaksoispylväistä mobiililaitteissa, ja säädä kuvien esitystyylejä, jotta jopa 90 % asiakkaista tilaa mieluummin mobiililaitteista.

Erilaiset galleriamallit

Voit muokata töidesi esitystapaa erilaisilla galleria-asetelmilla, kuten vesiputous, neliöt, taulu tai pyöristetyt tilat, jotka sopivat suuremmille näytöille. Voit valita tumman ja vaalean taustatyylin täydentämään valokuvaustasi ja varmistaa, että työsi on esillä visuaalisesti miellyttävimmällä tavalla.

Palaute

Tehosta työnkulkuasi gallerian sisäisellä asiakaspalautteella käyttämällä värikoodattua luokitusjärjestelmää (vihreä, oranssi, punainen) ja palautepainikkeita. Helpota asiakasviestintää ja tehosta valintaprosessia sopimalla värimerkityksistä, kuten vihreä hyväksymiselle, oranssi muokkauksille ja punainen hylkäämiselle, mikä mahdollistaa nopean suodatuksen ja päätöksenteon.

Kommentit

Luo dynaaminen yhteisö työsi ympärille sallimalla valokuvien tai gallerioiden kommentointi. Moderointiominaisuuksien avulla voit tarkistaa kommentit ennen niiden julkaisemista, sallia vastaukset ja kannustaa sitoutumiseen tykkäysten avulla, jolloin yleisösi saa vuorovaikutteisen ja osallistavan tilan.

Toivomuslista

Paranna asiakaskokemusta tarjoamalla asiakkaillesi mahdollisuuden kerätä kuvia toivelistalle. Toivelistan tallentaminen edellyttää asiakkaan lyhyttä rekisteröitymistä, jotta näet, kuka on lisännyt kuvia toivelistalle. Näin voit parantaa sekä palvelun laatua että yrityksesi kasvumahdollisuuksia.

Joustavat latausvaihtoehdot

Saal Photo Portal -portaalissa voit hallita täysin sitä, miten kuvasi voidaan ladata. Voit vapauttaa yksittäisiä tiedostoja tai kokonaisia gallerioita myyntiin. Sinulla on myös mahdollisuus tarjota ilmaisia latauksia ja jakaa kuvasi suoraan asiakkaille Photo Portal -portaalin kautta. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja räätälöi tarjouksesi yksilöllisen liiketoimintamallisi mukaan.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!