Palautteen galleria

Palautteen galleria

Voit tehdä gallerioistasi palautegallerioita, joissa asiakkaasi voivat arvioida jokaista kuvaa galleriassa olevalla väriasteikolla. Tämä yksinkertaistaa työnkulkuasi ja keskittää viestinnän asiakkaidesi kanssa.

Aktivoi palautegalleria

Voit aktivoida tämän vaihtoehdon avaamalla valitun gallerian Galleria-asetukset. Tässä valikossa sinun on aktivoitava Palautegalleria-vaihtoehto ja napsautettava Tallenna. Tämä muuttaa galleriasi palautegalleriaksi.

Näytä palautegalleria-vaihtoehto galleria-asetuksissa

Voit poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä milloin tahansa.

Jaettu palautegalleria

Kun galleria on määritetty palautegalleriaksi, asiakkaat voivat arvioida siinä olevia kuvia. Klikkaamalla mitä tahansa kuvaa, kuvan vasempaan alakulmaan ilmestyy kolme värillistä ympyrää, joiden avulla asiakkaasi voivat arvioida kuvaa seuraavasti:
Vihreä, valituille.
Oranssi, epävarma.
Punainen, kun kuva on hylätty.

Palautteella merkitty kuva

Kun kuvat on arvioitu, jaetun linkin galleriassa olevat kuvat merkitään valintaa osoittavalla värillisellä ympyrällä vasempaan yläkulmaan. Jaetussa linkkigalleriassa näytettäviä kuvia on myös mahdollista suodattaa napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa Palaute-painiketta ja valitsemalla haluamasi vaihtoehto.

Jaettu palautegalleria valinnoilla

Palautteen tarkastelu

Asiakaspalautetta voi tarkastella tililläsi Galleria-valikossa. Huomaat, että jokainen kuva on merkitty punaisella, oranssilla tai vihreällä ympyrällä vasemmassa yläkulmassa, mikä kuvastaa asiakkaan valintaa.

Palautteella merkityt kuvat galleriavalikossa

Tehokkaan työnkulun varmistamiseksi suosittelemme, että otat galleriaan käyttöön kommentit, jotta asiakkaat voivat jättää kommentteja kuvista ja pyytää tarvittaessa muutoksia. Lisätietoja on seuraavassa artikkelissa, jossa kerrotaan kommenttien aktivoinnista.

Huomaa, että tämä toiminto vaikuttaa myös asiakkaasi toivelistaan; kun tämä toiminto on otettu käyttöön, he voivat paitsi merkitä kuvat vihreiksi, oransseiksi tai punaisiksi, myös valita haluamansa kuvat toivelistalleen ja lähettää valintansa sinulle. Lisätietoja on toivelista-artikkelissa.