Toivomuslista

Toivomuslista

Kun asiakkaasi vierailevat galleriassa, käyttäjät voivat valita suosikkikuvansa ja lisätä ne toivelistalleen. Näin käyttäjät voivat luoda oman kokoelmansa ja ostaa kuvia milloin haluavat. Tallentaakseen kuvia toivelistalleen käyttäjien on annettava yhteystietonsa. Näin varmistetaan, että heidän valintansa tallennetaan turvallisesti myöhempää käyttöä varten.

Gallerianäyte

Voit lisätä kuvia toivelistalle napsauttamalla sydäntä, joka ilmestyy kunkin kuvan kohdalle, kun viet hiiren sen päälle. Saman sydämen napsauttaminen poistaa valokuvan toivelistalta. Toivomuslista on gallerian oikeassa yläkulmassa, ja sen yhteydessä on numero, joka osoittaa lisättyjen valokuvien määrän. Kun asiakkaasi napsauttaa tätä sydäntä, hän näkee kaikki toivelistalle lisätyt kuvat, mukaan lukien alakuvagallerioissa valitut kuvat.

Toivomuslistan esimerkki

Täältä asiakkaasi voi ostaa kuvia ja poistaa kuvia, joita et halua toivelistalta. Lisäksi kun käyttäjät lisäävät kuvia toivelistalleen, galleriassa näkyy sydänkuvake, josta ne on helppo tunnistaa. Sydänmerkityn kuvan napsauttaminen tuo esiin oikeanpuoleisen sarakkeen, jossa on kuvan tiedot. Jos napsautat yksityiskohdat-välilehteä, näet luettelon käyttäjistä, jotka ovat lisänneet kuvan toivelistalleen. Tässä sarakkeessa kunkin käyttäjän nimen vieressä on kolmen pisteen painike, jossa on kaksi lisävaihtoehtoa. Klikkaamalla Muokkaa voit lisätä tämän käyttäjän yhteystietoihin. Poista-painiketta napsauttamalla yhteyshenkilö poistetaan oikeanpuoleisesta sarakkeesta. On tärkeää huomata, että yhteystiedon poistaminen oikeasta sarakkeesta ei vaikuta käyttäjän toivomuslistaan. Kuva säilyy käyttäjän toivelistalla myös sen jälkeen, kun yhteystiedot on poistettu oikeasta sarakkeesta.

Toivomuslistan käyttäjä näkyy

Kun galleriassa valitaan useita valokuvia, oikeassa valikossa on käytettävissä Lataa CSV-tiedosto -vaihtoehto. Näin voit valita käyttäjän toivelistalle lisätyt valokuvat ja ladata CSV-tiedoston, jotta voit löytää ne nopeasti käyttämässäsi ulkoisessa ohjelmistossa, kuten Lightroomissa.

Toivomuslistan kuvakkeen ilmoitus

Palautepainike

Toivomuslistaa voidaan käyttää palautetyökaluna. Galleria-asetuksissa on vaihtoehto nimeltä Palautusgalleria.

Näytä palautegalleria-painike galleria-asetuksissa

Jos se on aktivoitu, käyttäjät löytävät Toivomusluettelossaan Lähetä valinta -painikkeen.

Lähetä valinta -painike toivelistassa

Tätä painiketta napsauttamalla avautuu ikkuna, jossa käyttäjää pyydetään syöttämään henkilökohtaiset tietonsa sekä viesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja napsauttanut Lähetä-painiketta, saat sähköpostiviestin, jossa on asiakkaan viesti.

Lähetä valintaikkuna

Asiakkaasi valitsemat kuvat näytetään sinulle vastaavassa galleriassa, joka on merkitty sydänkuvakkeella.

Sydänkuvake galleriassa