Valokuvakirjojen suunnittelutilat

Valokuvakirjojen suunnittelutilat

Kun luot valokuvakirjan Online Designerilla, voit valita eri suunnittelutiloja. Nämä tilat tarjoavat erityisiä tapoja aloittaa tuotteen suunnittelu ja tarjoavat automaattisia työkaluja nopeaa ja kätevää suunnitteluprosessia varten. On syytä huomata, että suunnittelutilat ovat käytettävissä myös kalentereille. Kun olet valinnut tuotteesi ja määrittänyt materiaalivaihtoehdot, sinulle näytetään kolme suunnittelutilaa, joista voit valita ajankäytöstäsi ja suunnittelumieltymyksistäsi riippuen:
One Minute Photo Book -tilassa tuote suunnitellaan automaattisesti ja voit tehdä muutoksia, kun alkuperäinen suunnittelu on valmis.
AutoLayout-tilassa voit sijoittaa kuvat sivuille yksi kerrallaan online-suunnittelijan avulla.
PDF Upload -tilassa voit ladata valokuvakirjan, joka on jo suunniteltu ulkoisella ohjelmistolla. Lisätietoja saat Professional Zone-palvelusta.

Suunnittelutilat

Yhden minuutin valokuvakirja

Tämä tila sopii niille, jotka haluavat suunnitella valokuvakirjansa nopeasti ja helposti. Tämän tilan valitseminen tuo esiin ikkunan, jossa on useita suunnittelurivejä, joista voit valita. Voit suodattaa niitä luokittain vasemmassa yläkulmassa. Kukin suunnittelulinja soveltaa leikekuvia ja taustoja valokuvakirjaan yhtenäisen tyylin luomiseksi. Valitse yksi klikkaamalla sitä.

Häät-suunnittelulinjat

Seuraavaksi sinun on valittava valokuvat, jotka haluat sisällyttää valokuvakirjaasi. Napsauttamalla Lisää kuvia voit ladata valokuvia paikalliselta laitteeltasi tai muista verkkolähteistä. Huomaa, että kuvat lisätään samassa järjestyksessä kuin ne lisätään. Varmista siis, että lisäät ne siinä järjestyksessä kuin haluat niiden näkyvän valokuvakirjassasi. Kun olet tehnyt valintasi, valitse Seuraava.

Kuvien lisäämisen vaihtoehdot

Näyttöön tulee ikkuna, jossa ehdotetaan valitsemiesi kuvien määrän perusteella suositeltua sivumäärää. Voit muuttaa sivujen lukumäärää manuaalisesti alareunassa. Lisäsivuja voi lisätä tai poistaa myöhemmin online-suunnittelijassa. Kun olet määrittänyt haluamasi sivumäärän, valitse Valitse. Verkkosuunnittelija luo valokuvakirjan automaattisesti valitsemiesi parametrien mukaisesti. Luomisen jälkeen on tarpeen tarkistaa kaikki sivut varmistaaksesi, että kaikki on halutunlaista, ja tehdäksesi tarvittavat muutokset.

Yhden minuutin vaihtoehdolla luotu valokuvakirja

Kaikkia jo sijoitettuja esineitä ja kuvia on mahdollista muokata, lisätä lisää tai poistaa. Voit myös lisätä tekstiä napsauttamalla ylävalikon Add Text (Lisää tekstiä ) -painiketta tai oikeanpuoleisessa Layout (Asettelu) -sarakkeessa ja valitsemalla toisen asettelun, joka sisältää tekstin. Näytettyjen asettelujen suunnitteluriviä on jopa mahdollista muuttaa avaamalla suunnittelurivi-ruutu ja valitsemalla eri suunnittelurivi.
Voit navigoida sivujen välillä käyttämällä alareunan Sivut-valikkoa. Punaisella värillä merkityt sivut osoittavat, että niitä ei ole vielä tarkasteltu, joten muista käydä kaikki sivut läpi perusteellisesti. Voit lisätä tai poistaa sivuja vasemmalla olevilla painikkeilla ja järjestää järjestystä uudelleen valitsemalla sivun ja vetämällä sen haluamaasi kohtaan.

AutoLayout

Tässä tilassa valokuvakirja suunnitellaan sivu kerrallaan Online-suunnittelijan avustuksella. Kun olet valinnut tämän tilan, sinun on valittava suunnittelulinja, johon ehdotetut asettelut perustuvat. Valitse sitten haluamasi sivumäärä kirjassa ja muista, että voit lisätä tai poistaa sivuja myöhemmin suunnittelijassa. Kun olet valinnut sivumäärän, jatka valitsemalla Valitse-painike. Online-suunnittelija avaa valokuvakirjan antamiesi ohjeiden mukaan ja näyttää sinulle tyhjät sivut, jotka ovat valmiina suunnittelua varten.

Valokuvakirja tyhjillä sivuilla

Jos haluat lisätä valokuvia valokuvakirjaan, sinun on ensin lisättävä ne projektiin. Napsauta Add images (Lisää kuvia ) -painiketta ja valitse valokuvat paikalliselta laitteelta tai verkkolähteestä. Nämä valokuvat näkyvät vasemmassa sarakkeessa valmiina lisättäväksi valokuvatuotteeseesi. Katso lisätietoja aiheeseen liittyvästä artikkelista. Kun valokuvat on lisätty, voit sijoittaa ne valokuvakirjaan kahdella tavalla.

1. Aseta kuvat

Jos haluat lisätä kuvia valokuvatuotteeseesi, valitse haluamasi kuvat vasemmasta sarakkeesta. Alareunaan ilmestyy valikko, jossa on vaihtoehto Lisää kuva. Tämän vaihtoehdon napsauttaminen sijoittaa kuvat valokuvakirjaan käyttäen ehdotettua asettelua. Voit lisätä niin monta kuvaa kuin haluat, ja online-suunnittelija päivittää asettelun automaattisesti sen mukaisesti. Vaikka automaattinen asettelu on valittu, voit joustavasti valita oikeasta sarakkeesta toisen asettelun ja jopa muuttaa suunnittelulinjaa.

Kolme automaattisella asettelulla sijoitettua kuvaa

Kaikkia sijoitettuja objekteja ja kuvia voi siirtää ja muokata vapaasti. Voit myös lisätä tekstiä napsauttamalla Lisää tekstiä. Kun jokin näistä toimista on kuitenkin suoritettu, AutoLayout-toiminto poistetaan käytöstä, jolloin voit suunnitella ja sijoittaa objektit manuaalisesti mieltymystesi mukaan.

2. Kuvien vetäminen

Kun vedät kuvan valokuvakirjaan, näet As background -vaihtoehdon. Siirtämällä kuvan sinne se asetetaan valokuvakirjan taustaksi, joka peittää molemmat sivut. Jos kuvia on jo sijoitettu, näet niiden yläpuolella vaihtoehdon Korvaa kuva. Kuvan pudottaminen tähän vaihtoehtoon korvaa olemassa olevan kuvan uudella kuvalla.

Kuvan raahaaminen -vaihtoehdot

Vaihtoehtoisesti, jos vedät kuvan suoraan sivulle, se sijoitetaan siihen kohtaan, johon pudotit sen, vaikuttamatta olemassa oleviin elementteihin. Se on sijoitettava oikein joko manuaalisesti tai valitsemalla asettelu oikeanpuoleisesta valikosta.