Tuotevalinta

Tuotevalinta

Saal Digital tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kuvien tulostamiseen. Jokaisessa tuoteryhmässä on sen ominaisuuksiin räätälöityjä yksilöllisiä räätälöintityökaluja. Pääset tuotevalikoimaan Online Designerissa klikkaamalla vasemmanpuoleisessa sarakkeessa olevaa Tuotteet-painiketta. Tuotevalintavalikossa näkyvät tärkeimmät tuoteryhmät, kuten tulosteet, valokuvakirjat, seinätaide, kortit ja muut.

Tuotevalintaikkuna

Kunkin tuotekategorian sisällä on erilaisia alaluokkia. Esimerkiksi valitsemalla Valokuvakirjat saat näkyviin vaihtoehtoja, kuten Kovakantinen valokuvakirja, Professional Line -valokuvakirja ja Portfolio Albums. Kun valitset tuotekategorian, valitun tuotteen nimi ilmestyy yläreunaan ja toimii navigointina. Voit helposti palata kategorian valintavalikkoon napsauttamalla mitä tahansa kategorian nimeä.

Kovakantisten valokuvakirjojen valintaikkuna

Jos haluat löytää nopeasti tietyn tuotteen, voit käyttää oikeassa yläkulmassa olevaa hakukenttää. Syöttämällä asiaankuuluvat avainsanat, kuten Metal Print, saat näkyviin kaikki saatavilla olevat Metal Print -tuotteet, joista voit valita.

Metal Print hakutulos

Klikkaamalla tuotetta pääset sen asetusvaihtoehtoihin. Jos valitset esimerkiksi valokuvakirjan, voit valita kansimateriaalin, levityspinnan ja jopa sen, haluatko mukaan lahjapakkauksen. Napsauttamalla Design (Suunnittelu ) avautuu online-suunnittelija, jossa valitsemasi tuote ja kokoonpano ovat valmiina suunnittelua varten.

30 x 30 Professional Line -valokuvakirjan konfiguraattori.

Jos olet kirjautunut sisään, yläosassa näkyy kätevästi viimeksi työstämäsi projekti. Klikkaamalla 3 pistettä voit lisätä, muokata tai poistaa projektin. Klikkaamalla sitä pääset Projektit-valikkoon.

Viimeksi avattu projekti