Jaa asetukset

Jaa asetukset

Tästä valikosta löydät työkalut, joilla voit jakaa kuvia ja gallerioita yhteystietojesi ja asiakkaidesi kanssa. Tämä vaihtoehto on myös aktivoitava, jos haluat myydä kuvasi. Kun napsautat ensimmäistä kertaa Jaa asetukset, näyttö pyytää sinua aktivoimaan jakamisen.

Aktivoi jakaminen

Kun olet aktivoinut jakamisen, näyttöön tulee erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa, miten galleriasi jaetaan. Tässä näkyy galleriaasi johtava luotu Jaettu-linkki. Voit kopioida ja liittää tämän linkin manuaalisesti tai yksinkertaisesti napsauttaa Avaa avataksesi jaetun linkin galleriaasi. Näin näet, miten käyttäjät näkevät gallerian.

Jaa galleria -valikko

On muitakin vaihtoehtoja, joilla voit määrittää, miten galleriasi jaetaan. Näet, että galleria-asetuksiin kirjoitettu otsikko on kopioitu galleriasi jaetun linkin oletusotsikoksi. Voit halutessasi korvata jaetussa linkissä näkyvän otsikon galleriasi otsikoksi. Lisäksi voit halutessasi korvata myös galleriasi kuvauksen.

Gallerian kuvauksen korvaaminen

Jos olet aiemmin ottanut kielet käyttöön Salesissa, voit lisätä käännetyn otsikon ja kuvauksen galleriasi jaettuun linkkiin tässä napsauttamalla Käännä. Käytössä olevat kielet näytetään täytettäväksi.

Käännökset

Lopuksi voit aktivoida mahdollisuuden julkaista galleria profiilisivullasi. Näin käyttäjät pääsevät jaetun linkin kautta galleriaan ja muihin julkaisemiisi gallerioihin lisäksi myös profiilisivusi kautta.

Julkaise profiilisivulla

Suojaa salasanalla

Voit halutessasi suojata galleriasi salasanalla. Näin vain käyttäjät, jotka tietävät salasanan, voivat käyttää sitä. Sinun on kerrottava käyttäjille salasana manuaalisesti, jotta he pääsevät galleriaan.

Suojaa salasanalla

Voit myös aktivoida Vaadi rekisteröintiä -vaihtoehdon. Tällöin jaettua linkkiä käyttävän käyttäjän on rekisteröidyttävä.

Rekisteröinnin vaatiminen

Heti kun käyttäjä rekisteröityy galleriaan, hänet listataan gallerian tietovalikossa.

Käyttäjä listattuna galleriassa

Jos käyttäjä on uusi, hänet lisätään yhteystietoihin.

Käyttäjä yhteystiedoissa

Näet, että jos Rekisteröintiä vaaditaan -vaihtoehto on aktiivinen, näkyviin tulee First user assigns password -vaihtoehto. Voit ottaa sen käyttöön, jolloin ensimmäinen käyttäjä, joka kirjautuu tähän galleriaan, määrittää gallerian salasanan.

Lähetä jaettu linkki yhteystietoihin

Jaettu linkki -kohdan alapuolella on eri vaihtoehtoja, joilla voit lähettää ja jakaa gallerian käyttäjien kanssa. Voit kopioida Jaa linkki -vaihtoehdon lähettääksesi sen haluamillesi käyttäjille haluamallasi menetelmällä tai alustalla. Napsauta Lähetä sähköpostilla, jos haluat lähettää linkin sähköpostitse. Tämä avaa automaattisesti oletusohjelmiston, jonka olet valinnut laitteeseesi sähköpostien lähettämistä varten. Tai voit lähettää jaetun linkin yhteystietojesi sähköpostitse suoraan Photo Portalista napsauttamalla Jaa yhteystietojen kanssa.

Jaa linkki -vaihtoehdot

Kun valitset tämän vaihtoehdon, näet aiemmin lisäämäsi yhteystiedot ja yhteystietoryhmän. Voit valita ne, joille haluat lähettää jaetun linkin. Voit halutessasi lisätä tähän lisää yhteystietoja valitsemalla Lisää.

Valitse yhteystiedot

Kun olet valinnut yhteyshenkilöt, jotka saavat sähköpostiviestin, jossa on jaettu linkki galleriaasi, sinun on napsautettava Jatka. Näyttöön tulee uusi ikkuna, jossa voit kirjoittaa tekstin, joka liitetään jaettuun linkkiin. Jos olet jo luonut Sähköpostimallit Myynnissä, voit valita jonkin käytettävissä olevasta pudotusvalikosta. Huomaat myös, että aiemmin valitsemasi yhteystiedot ovat jo mukana. Kun olet valmis, napsauta Lähetä viesti, ja nämä yhteystiedot saavat viestin, joka on kirjoitettu galleriasi jaetun linkin viereen.

Lähetä viesti

Kun olet määrittänyt gallerian jakoasetukset, napsauta Tallenna. Näet, että galleriasi tila on muuttunut.

Gallerian tila

Yksittäisen kuvan jakaminen

Voit jakaa gallerialinkin lisäksi myös yksittäisen kuvalinkin galleriassasi. Voit tehdä tämän siirtymällä Galleriat-valikkoon ja avaamalla gallerian, jossa on kuva, jonka haluat jakaa. Valitse kuva, jolloin oikeanpuoleinen valikko, jossa on työkaluja ja tietoja valitusta kuvasta, tulee näkyviin. Toiminnot-otsikon alla on Kopioi kuvalinkki -painike. Tätä painiketta napsauttamalla kopioit kyseisen kuvan linkin, jonka voit sitten liittää minne tahansa haluat jakaa sen.
Varmista, että kuvan sisältävä galleria on aiemmin jaettu, jotta linkin jakaminen onnistuu.

Kopioi kuvalinkki -painike

Jos galleriassa on aktivoitu Salli tilaaminen -vaihtoehto, jaetun kuvalinkin avulla käyttäjät voivat tilata kyseisen kuvan siihen liittyvän hinnaston mukaisesti.

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: