Esikatselutila

Esikatselutila

Projektin tarkistaminen ennen sen viimeistelyä on tärkeää, jotta voit varmistaa, että se on virheetön ja vastaa odotuksiasi. Jotta voit tarkistaa projektisi kattavasti, suosittelemme, että napsautat ylävalikossa olevaa Esikatselu-painiketta optimaalista lopputarkastusta varten.
Esikatselutilassa valokuvatuotteesi esitetään koko näytön kokoisena. Tämä selkeä näkymä antaa täydellisen käsityksen valokuvatuotteesi tuloksista. Koko ruudun näyttö poistaa oikeinkirjoituksen alleviivaukset ja leikkausviivat, jolloin voit keskittyä sisältöön. Voit myös suurentaa ja pienentää kuvaa napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa suurennuslasia tai valitsemalla arvon laatikosta. Oletusarvoisesti näkymä on asetettu automaattiseksi, jolloin tuote mukautuu näytön kokoon. Voit kuitenkin suurentaa näkymää tarkastellaksesi yksityiskohtia suuremmassa koossa.

Esikatselutila

Monisivuisissa tuotteissa voit helposti navigoida sivujen välillä napsauttamalla valokuvatuotteen kummallakin sivulla olevaa nuolta tai napsauttamalla sivuja alareunan valikosta.
Kun olet valmis palaamaan suunnittelijaan, napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa Takaisin suunnitteluun -painiketta.

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: