Kertaa ainutlaatuisia muistoja vauvan valokuvakirjan avulla

Kerro tarina vauvasi kasvusta täysin yksilöllisellä valokuvakirjalla.

Yksikään vauva ei ole samanlainen: Valitse täydellinen valokuvakirjan muoto ja pinta

Yksikään vauva ei ole samanlainen: Valitse täydellinen valokuvakirjan muoto ja pinta

Jos dokumentoit vauvasi kasvua ja virstanpylväitä, on hyvä idea luoda valokuvakirja, johon kaikki nämä muistot kootaan. Haluamme, että vauvakuvakirjasi kuvastaa lapsesi persoonallisuutta, joten tarjoamme loputtomasti räätälöintivaihtoehtoja! Ensinnäkin voit valita monista eri valokuvakirjatyypeistä, formaateista, kansi- ja pintavaihtoehdoista.

Valokuvakirjan sivujen suunnittelussa voit muokata jokaisen sivun täysin henkilökohtaiseksi. Tarjoamme suuren valikoiman erityisesti vauvoille ja lapsille tarkoitettuja malleja ja leikekuvia, joten voit antaa valokuvakirjallesi hauskoja ja henkilökohtaisia piirteitä.

Hyvin yleinen ajatus vauvojen valokuvauksen yhteydessä on luoda vuosittaisia valokuvakirjoja, joihin ikuistetaan jokainen vuosi lapsesi elämästä. Tällöin voit kokeilla erilaisia valokuvakirjamuotoja ja -ominaisuuksia tai noudattaa vuosittain samoja ominaisuuksia ja muotoja. Valinta on sinun! Nämä ovat korvaamattomia kuvia, jotka ansaitsevat tulla esitellyksi haluamallasi tavalla.

Tutustu Professional Line -malliston kauniiseen akryylikanteen

Vauvakuvat ovat erityisiä, tunteisiin liittyviä asioita, jotka haluat säilyttää sukupolvien ajan. Jos haluat tästä valokuvakirjasta erityisen ylellisen ja täysin ainutlaatuisen viimeistelyn, suosittelemme Professional Line -valokuvakirjojamme. Ne ovat käsintehtyjä, ja niissä yhdistyvät hieno keinonahka ja akryyli ainutlaatuisen ja vaikuttavan kannen luomiseksi. Kanteen valitsemastasi kuvasta tulee taideteos itsessään, ja sisällä olevat kuvat loistavat ja tuovat sinut takaisin näihin korvaamattomiin hetkiin pienen lapsesi kanssa.

Tutustu Professional Line -malliston kauniiseen akryylikanteen
Täydellinen ottelu: Premium-lahjapakkaus valokuvakirjallesi

Täydellinen ottelu: Premium-lahjapakkaus valokuvakirjallesi

Korosta ja suojaa vauvakuvakirjaasi yhteensopivalla Premium-lahjapakkauksellamme! Lahjapakkauksemme on suunniteltu täydentämään valokuvakirjavalikoimaamme, ja ne tuovat viimeisen hienostuneen silauksen. Käsintehty laatikko säilyttää muistosi täydellisessä kunnossa, jotta valokuvakirja voi säilyä perheessäsi sukupolvien ajan.

Voit personoida Premium-lahjalaatikon tekstillä, leikekuvilla ja valokuvilla, jos valitset laatikkoon akryylikannen.

Riskitön tilaaminen

Riskitön tilaaminen

Valittavanasi on useita turvallisia maksutapoja. Voit maksaa joko suoraveloituksella, luottokortilla tai PayPalilla.

Toimitus jopa 48 tunnissa

Toimitus jopa 48 tunnissa

Valmistukseen menee vain yksi päivä, joten et joudu odottamaan pitkään. Voit myös valita tavallistakin nopeamman pikatoimituksemme.

Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu

Asiakastyytyväisyys on keskeinen osa yrityksemme toimintaperiaatteita. Tarjoamme aina ratkaisun kaikkiin ongelmiisi.

Säilytä jokainen arvokas yksityiskohta

Säilytä jokainen arvokas yksityiskohta

Vauvakuvat ovat hyvin erityisiä, ja niitä sisältävästä valokuvakirjasta voi tulla arvokas perheen muisto, jota lapsesi muistelevat mielellään. Siksi on tärkeää, että jokainen yksityiskohta näkyy. Kaikissa valokuvakirjoissamme on kerroslehtisidonta, joten suunnittelemasi yksityiskohdat eivät häviä!

Kerroslehtisidonta tarkoittaa, että voit leikkiä panoraamakuvilla tai sisällyttää useampia valokuvia sivua kohti ilman, että on vaarana, että kuvat katkeavat keskeltä.

Ei logoja tai symboleja: nauti valokuvakirjasi puhtaasta ulkoasusta!

Ei logoja tai symboleja: nauti valokuvakirjasi puhtaasta ulkoasusta!

Kaikissa Saal Digital Photo Books -valokuvakirjoissa ei ole logoja tai symboleja. Jos suunnittelet vauvakuvakirjan, siinä on vain pieni viivakoodi takasivulla ja viimeisellä sivulla, jonka voit halutessasi poistaa. Tiedämme, että nämä kuvat ovat korvaamattomia, joten haluamme niiden loistavan ilman häiriötekijöitä.

Suunnittele vauvasi valokuvakirja haluamallasi suunnittelumenetelmällä!

Käytitpä sitten mieluummin tietokonetta, tablettia tai puhelinta, me teemme suunnittelusta nopeaa ja helppoa. Suosittelemme ensin keräämään kaikki valokuvat, jotka haluat sisällyttää valokuvakirjaan, ja pitämään ne yhdessä kansiossa. Yleensä vauvojen kuvakirjat suunnitellaan kronologisessa järjestyksessä: näin kuvakirja kertoo tarinan.

Ensin sinun on valittava valokuvakirjan muoto (neliö, muotokuva, vaaka). Sen jälkeen sinun on valittava muut ominaisuudet, kuten kansi- tai pintamateriaali (matta vai kiiltävä?). Meillä on myös erilaisia suunnittelutiloja, joten voit valita sen mukaan, kuinka paljon apua haluat suunnittelussa. Lisätietoja suunnittelutiloistamme saat täältä.

Suunnittele vauvasi valokuvakirja haluamallasi suunnittelumenetelmällä!

Valitse kestävät valokuvakirjat

Tuotettu aurinkoenergialla

Tuotettu aurinkoenergialla

Yli 3,000 m² aurinkopaneeleilla katetaan energiantarpeemme useimpina päivinä.

Hiilineutraali

Hiilineutraali

Korvaamme väistämättömät hiilidioksidipäästöt sijoittamalla maailmanlaajuisiin ympäristöprojekteihin.

Vastuullinen merenkulku

Vastuullinen merenkulku

Aina kun mahdollista, lähetämme pakettimme hiilineutraalisti

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt