Vaikuttava katseenvangitsija: Moniosainen seinätaulu

15 €:n tutustumiskuponkisi*: WB624-EXW

Photos
*15 € löytökuponki seinäkoristeluun. Voimassa 31.03.2023 asti. Minimitilausarvo 29,95 €. Ei sisällä toimitusta. Ei voida yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai tositteisiin. Lunastettavissa vain kerran kotitaloutta kohti.

Sisustuksen kohokohta tilassa kuin tilassa

Useisiin kuvapaneeleihin jaettuna motiivisi näyttää varsin vaikuttavalta ja siitä tulee automaattisesti jokaisen huoneen kohokohta. Moniosaiset seinäkoristeet tarjoavat katsojalle äärettömän laajuuden ja luovat siten aivan erityisen tunnelman.
Voit myös yhdistää moniosaiseen seinätauluun useita erillisiä kuvia ja luoda siten erityisen tasapainoisen sommitelman. Seinätaulujen suunnittelutyökalullamme voit kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja suunnitella ainutlaatuisen teoksen.

Useita sommittelu- ja pintavaihtoehtoja

Kaikkiin asetteluihin on saatavilla erilaisia pintavaihtoehtoja. Sovita moniosainen seinätaulu täydellisesti kuvaasi sopivaksi ja anna sille ainutlaatuinen ilme haluamallasi pinnalla.

Taulut haluamillasi väleillä

Moniosaisen seinätaulun osien väliin jätettävän tilan suuruus riippuu sekä kuvasta että huonetilasta. Suurempi tila suurikokoisten taulujen osien välissä luo ainutlaatuisen panoraamavaikutelman.
Pienemmille seinätauluille ja yksityiskohtaisille kuville kannattaa valita pienemmät välit. Kuva tulee asetella siten, että sen tärkeät osat ovat näkyvissä kuvatauluissa.
Suunnittele nyt
Suunnittele nyt