Yksinkertaisesti vaikuttava: moniosainen taide

Sinun 15 € löytöseteli*: WB624-EXW

Photos
*15 € löytökuponki seinätaidetta varten. Voimassa 30.09.2023 asti. Minimitilausarvo 29,95 €. Ei sisällä toimitusta. Ei voida yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai tositteisiin. Lunastettavissa vain kerran kotitaloutta kohti.

Sisustuksen kohokohta tilassa kuin tilassa

Useisiin kuvapaneeleihin jaettuna motiivisi näyttää varsin vaikuttavalta ja siitä tulee automaattisesti jokaisen huoneen kohokohta. Moniosaiset seinätaideteokset tarjoavat katsojalle äärettömän laajuuden ja luovat siten aivan erityisen tunnelman.
Monia yksittäisiä motiiveja voidaan myös yhdistää moniosaisen seinätaiteen kanssa erityisen harmonisen sommitelman luomiseksi. Wall Art -konfiguraattorimme avulla voit testata erilaisia yhdistelmiä ja luoda näin ainutlaatuisen suunnittelukohteen.

Useita sommittelu- ja pintavaihtoehtoja

Kaikki pohjaratkaisut ovat saatavana erilaisilla pinnoilla. Sen lisäksi, että voit sovittaa moniosaisen seinätaiteen täydellisesti motiiviisi, voit myös antaa sille lisää luonnetta täydellisellä pinnalla.

Taulut haluamillasi väleillä

Se, minkälainen etäisyys moniosaiselle seinätaiteelle kannattaa valita, riippuu sekä motiivista että huoneen suunnittelusta. Suurissa formaateissa suuremmalla osien välisellä etäisyydellä voidaan luoda ainutlaatuinen panoraamavaikutus.
Pienemmille seinätaiteille ja yksityiskohtaisille kuvioille on parasta valita pienempi väli. Motiivi on sijoitettava siten, että tärkeät kuvaelementit pysyvät näkyvissä kuvapaneelissa.
Suunnittele nyt
Suunnittele nyt