Kuvasi tyylikkäänä Harjattu Alumiinitaulu

15 €:n tutustumiskuponkisi*: WB624-EXW

*15 € löytökuponki seinätaidetta varten. Voimassa 30.04.2024 asti. Minimitilausarvo 29,95 €. Ei sisällä toimitusta. Ei voida yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai tositteisiin. Lunastettavissa vain kerran kotitaloutta kohti.

Hienostunut harjattu metallipinta

Saavuta poikkeuksellinen ilme tulostamalla valokuvasi harjattuun alumiinipintaan. Tämä auttaa erityisesti kirkkaampia osia kuvasta erottumaan.

Erityinen UV-suoratulostus, jossa on seitsemänvärinen tulostus (tavallisesti vain neljä väriä), tarjoaa vaikuttavan värin voimakkuuden korkeimmalla resoluutiolla (ilman pikselöitymistä) ja maksimaalisella terävyydellä.

  • 3 mm paksu alumiinikomposiittipaneeli
  • Harjattu alumiinipinta kimmeltää kuvan kirkkaissa kohdissa
  • 7-värinen UV-suoratulostus, myös vaaleat värit
  • Saatavana yksilöllisiä kokoja
  • Formaatin mukaan saatavana alumiininen aluskehys, vakioasennus ja jalustat.
  • Sisältyy näytesarjaan
  • Ammattilaisille: ICC-profiili saatavilla
Helppo tilata

Helppo tilata

Suunnittele ja tilaa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella helposti ja mukavasti.

Riskitön tilaaminen

Riskitön tilaaminen

Tarjoamme useita turvallisia maksutapoja tilauksillesi.

Tyytyväisyys taattu

Tyytyväisyys taattu

Tyytyväisyytesi on keskeinen osa yrityksemme filosofiaa.

Nopea toimitus

Nopea toimitus

Suoraan valmistajalta

ICC-profiilit

ICC-profiilit

Ohjaa lopputulosta yksityiskohtaisesti: ICC-profiilit saatavilla jokaista pintakäsittelyä varten

Erilaisia ripustusvaihtoehtoja

Erilaisia ripustusvaihtoehtoja

Saatavilla laaja valikoima ripustuksia

Hopeinen ja kultainen hohto

Luo ainutlaatuinen vaikutelma alumiinikomposiittilevylle painetuilla kuvilla. Kuvan tummemmat alueet näyttävät alumiinikomposiittilevyssä mattamaisilta, ja vaaleammat alueet taas kimaltavat upeasti hopean tai kullan väreissä.
Harjatun alumiinin metallinen hohto korostuu entisestään yksityiskohtaisissa mustavalkokuvissa ja tekee taulustasi varsinaisen katseenvangitsijan.
Brushed Metal in Silver and Gold

Hienosäädä seinätaidetta kelluvalla kehyksellä

Haluatko antaa seinätaiteellesi lisäsävyn? Tilaa kelluva kehys! Tämäntyyppinen kehys viimeistelee kuvasi ja antaa sille ammattimaisen gallerialookin. Valitse mustan ja valkoisen välillä kehys, joka sopii parhaiten kohteeseesi.
Kelluva kehys luo 8 mm:n visuaalisen raon seinätaiteen ja puukehyksen väliin, mikä antaa kuvallesi kelluvan vaikutelman. Kehyksen sisällä oleva kuvasi on ripustettu kehyksen sisällä olevien kiinnikkeiden avulla.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
UV-suorapainettu Harjattu Alumiinitaulu kestää erityisen hyvin aurinkoa, haalistumista ja vesiroiskeita. Niinpä se sopii myös kosteisiin tiloihin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Käytämme ainoastaan UV-musteita, joissa ei ole haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.
Etenkin korkeakontrastiset mustavalkokuvat heräävät Harjattu Alumiinitaulu eloon. Kuvan kirkkaita alueita ei paineta, joten harjattu alumiinipinta kimaltaa läpi.
Harjattua metallia Tulosteet mukautettuja kokoja

Harjattua metallia Tulosteet mukautettuja kokoja

Laajan vakiokokovalikoiman lisäksi voit nyt hankkia harjattua metallia sisältäviä painatuksia, joita on saatavana 10 x 15 ja jopa 90 x 120 välillä.

Mukautettuja kokoja on saatavana myös muilla seinätaidepinnoilla, kuten metallitulosteilla, akryylilasilla, PVC-vaahtolevyllä ja GalleryPrintillä.

Brushed Metal Printille saatavilla ripustusvaihtoehtoja

Brushed Metal Printille saatavilla ripustusvaihtoehtoja

Jos tilaat Brushed Metal Printin, tässä ovat kaikki saatavilla olevat ripustusvaihtoehdot:

iwuwJS0rDE8

Vertailu metallitulosteen ja harjatun metallitulosteen välillä

Oikean pintakäsittelyn valitseminen on ratkaisevan tärkeää. Erilaiset viimeistelyt, kuten alumiinikomposiitti ja harjattu alumiini, antavat kuvillesi ainutlaatuisen ilmeen ja tunnelman.

Tällä videolla opit tärkeimmät erot alumiinikomposiittimme (tunnetaan myös nimellä Dibond tai Alu-Dibond) ja harjattujen alumiinikomposiittimme (kutsutaan usein nimellä Butlerfinish) välillä. Tutustu näiden kahden korkealaatuisen painomateriaalin materiaaliominaisuuksiin, tulostuslaatuun, värintoistoon ja sovelluksiin.

Tärkein ero alumiinikomposiitin ja harjattujen alumiinikomposiittien välillä on pintarakenne. Classic Aluminium Composite -alumiinikomposiitissa on sileä, mattapintainen pinta, kun taas Brushed Aluminium Composite -alumiinikomposiitissa on hieno, harjattu rakenne, joka luo ainutlaatuisia valonheijastuksia ja hienostuneen ilmeen. Tämä saa metalliset ja mustavalkoiset mallit erottumaan.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt