Painata kuvasi laadukkaalle kankaalle

15 €:n tutustumiskuponkisi*: WB624-EXW

*15 € löytökuponki seinäkoristeluun. Voimassa 31.03.2023 asti. Minimitilausarvo 29,95 €. Ei sisällä toimitusta. Ei voida yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai tositteisiin. Lunastettavissa vain kerran kotitaloutta kohti.

Luo ainutlaatuinen galleriamainen vaikutelma!

Valokuvasi tulostaminen luonnolliselle, hienolle kankaalle antaa sille tyylikkään, tyylikkään, galleriatyylisen ilmeen. Korkein resoluutio ja maksimaalinen laatu takaavat vaikuttavan kirkkauden sekä terävät kuvat.

Käsityönä tehty painettu kangas pingotetaan huolellisesti massiiviseen aidosta puusta valmistettuun kiilakehykseen ja kiinnitetään selkäpuolelle. Asennus on helppoa; kankaasi voi ripustaa heti ilman erillistä kehystä. Tarvitset vain kaksi ruuvia tai naulaa seinään, joihin puukehys ripustetaan.

  • Luonnonvärinen, hieno kangaskangas (260 g/m²).
  • Korkealuokkainen lateksituloste, jonka resoluutio on 300 dpi.
  • Suuri värikirkkaus ja maksimaalinen selkeys
  • Massiivipuinen, aidosta puusta valmistettu kiilakehys (2 cm).
  • Valmistettu sekoitekankaasta, jossa on 35 % puuvillaa ja 65 % polyesteriä.

Hienosäädä seinän sisustusta kelluvalla kehyksellä

Haluatko antaa seinäkoristeellesi lisäsäväyksen? Tilaa kelluva kehys! Tämäntyyppinen kehys viimeistelee kuvasi ja antaa ammattimaisen gallerialookin. Voit valita mustan tai valkoisen kehyksen, joka sopii parhaiten kuva-aiheeseesi.
Kelluva kehys luo 8 mm:n visuaalisen raon seinäkoristeen ja puukehyksen väliin, mikä antaa kuvallesi kelluvan vaikutelman. Kehyksen sisällä oleva kuva on ripustettu kehyksen sisällä olevien kiinnikkeiden avulla.

Peilatuilla reunoilla tai ilman 

Voit tilata kuvataulun peilatuilla reunoilla tai ilman. Peilaamattomassa versiossa kuva taitetaan sivujen yli. Tämä sopii malleille, joissa on riittävästi kuvamateriaalia reunojen ympärille.
Jos koko kuva on tarkoitus näyttää seinäkoristeen etupuolella, suosittelemme reunapeilausvaihtoehtoa. Tässä malli peilataan kaikilta neljältä sivulta. Kun kangas pingotetaan kehyksen päälle, vain kuvan peilattu osa käännetään.
Photos

Puukehykset eri paksuisina

Painettu kuva venytetään käsin aidon puukehyksen yli. Voit valita kehyksen paksuudeksi 2 cm tai 4 cm ja antaa siten kuvataulullesi lisää ryhtiä.
Kahden senttimetrin kehyksiin on saatavilla joko peilatut reunat tai peilaamattomat reunat. Neljän senttimetrin kehyksiin taas on saatavilla vain peilatut reunat, jottei kuvasta jäisi tärkeitä kohtia pois.
Photos
Suunnittele nyt
Suunnittele nyt