Yleinen valikko

Yleinen valikko

Yleiset-valikko tulee oletusarvoisesti näkyviin, kun avaat QR-gallerian, ja siihen pääsee milloin tahansa napsauttamalla oikeanpuoleisen valikon Yleiset-painiketta. Kun perustat uuden QR-gallerian, pääkäyttöliittymä tarjoaa vaiheittaiset ohjeet sekä kätevät linkit QR-koodien nopeaan lataamiseen ja kuvien lataamiseen. Kun kuvat on ladattu, luodut galleriat ja kuvat näkyvät tässä, jotta niitä on helppo hallita.

QR-galleria Yleisvalikko

Oikealla puolella näet Muokkaa galleriaa -sarakkeen, joka sisältää kaikki galleriaan liittyvät tiedot sekä asetukset ja toimintopainikkeet. Kaikki asetukset on tarkistettava ennen julkaisemista.

Gallerian asetukset

Täällä voit muuttaa QR-gallerian luomisen yhteydessä asetettuja asetuksia. Voit myös näyttää pääkuvan ja kuvan otsikon, ottaa käyttöön vesileimat, kommentit ja palautepainikkeet sekä valita näyttötilan. Muista napsauttaa Tallenna, kun olet tehnyt muutokset.

Gallerian asetukset

Myyntiasetukset

Oletusarvoisesti QR Galleries -valikossa on asetettu hinnasto Hinnasto -valikossa. Voit kuitenkin valita eri hinnaston tästä. Voit myös ottaa käyttöön Kampanjat, Suodata tuotteet kuvan kuvasuhteen mukaan, Salli rajausmuokkaukset ja Korvaa kuva ennen tilausta. Kun olet valmis, ota muutokset käyttöön napsauttamalla Tallenna.

Myyntiasetukset

Jaa-asetukset

Oletusarvoisesti QR-gallerian asetuksena on Vaadi rekisteröinti, jolloin voit seurata gallerian käyttöä. Voit halutessasi poistaa tämän ominaisuuden käytöstä. Lisäksi First user assigns the password (Ensimmäinen käyttäjä määrittää salasanan ) on oletusarvoisesti käytössä, jolloin asiakkaat voivat luoda oman salasanansa galleriaan. Tämä voidaan myös poistaa käytöstä tässä. Muista napsauttaa Tallenna, kun olet tehnyt muutokset.

Jaa-asetukset

Toiminnot

Poista galleria ja kaikki siihen ladatut kuvat napsauttamalla Poista-painiketta.