Asutuksenne

Asutuksenne

Saal Photo Portal ei saa mitään provisioita kuviesi myynnistä. Tämä tarkoittaa, että kuviesi myynnistä saatava voitto menee kokonaan sinulle.

Digitaalisten tiedostojen kohdalla asettamasi absoluuttinen hinta hyvitetään kokonaisuudessaan; kuvatuotteiden kohdalla se hyvitetään vähennettynä kuvatuotteen luomisesta aiheutuneilla kustannuksilla.

Esimerkkilaskelma

Jos esimerkiksi tuotteen hinta on 100 ja päätät asettaa 30 prosentin voiton, myyntihinta on 130 ja voittosi on 30 prosenttia. Photo Portal ei peri maksua.

Myyntihinta: 130
Tuotteen hinta: 100
Voittosi: 30

Jälleenmyyjä:
Jos päätät lisäksi päivittää tilisi ja ryhtyä jälleenmyyjäksi, saat 30 % alennuksen kaikista tuotteista. Jatketaan edellisestä esimerkistä, jos tuotteen hinta on 100 ja asetat voitoksi 30 %, jolloin myyntihinnaksi jää 130, tuloksesi on 60. Tämä on 30 valitusta voitosta ja 30 edustaa jälleenmyyjätilisi 30 prosentin alennusta.

Myyntihinta: 130
Tuotteen hinta: 70
Voittosi: 60

Maksu

Päivämäärä, jolloin voittosi määrä hyvitetään voittotilillesi, löytyy Myyntipaneelin Maksut-osiosta. Sieltä löydät myös kaikki yksityiskohtaiset tiedot tuloistasi kuukausittain ryhmiteltynä.

Löydät yleiskatsauksen jokaisesta kuukaudesta ja voit ladata hyvityksen suoraan.

Voitto hyvitetään sille maksutavalle, jonka olet määrittänyt Tilit-kohdassa Maksutapa-osiossa.