Asutuksenne

Asutuksenne

Saal Photo Portal ei saa mitään provisioita kuviesi myynnistä. Tämä tarkoittaa, että kuviesi myynnistä saatava voitto menee kokonaan sinulle.

Digitaalisten tiedostojen osalta asettamasi absoluuttinen hinta hyvitetään kokonaisuudessaan, valokuvatuotteiden osalta hyvitetään vähennettynä valokuvatuotteen luomiskustannuksilla.

Esimerkkilaskelma

Jos esimerkiksi tuotteen hinta on 100 € ja päätät asettaa 30 %:n voiton, myyntihinta on 130 € ja voittosi on 30 €. Photo Portal ei peri maksua.

Myyntihinta: 130 €
Tuotteen hinta: 100 €
Voittosi: 30 €

Jälleenmyyjä:
Lisäksi, jos päätät päivittää tilisi Saal Digital Professional -tiliksi, saat 35 % alennuksen kaikista tuotteista. Jatketaan edellisestä esimerkistä, jos tuotteen hinta on 100 € ja asetat 35 %:n voiton, jolloin myyntihinnaksi jää 130 €, tuloksesi on 65 €. Tämä on 30 € valitusta voitosta ja 35 €, joka vastaa 35 %:n alennusta Saal Digital Professional -tililtäsi.

Myyntihinta: 130 €
Tuotteen hinta: 70 €
Voittosi: 65 €

Maksu

Päivämäärä, jolloin voittosi määrä hyvitetään voittotilillesi, löytyy Myyntipaneelin Maksut-osiosta. Sieltä löydät myös kaikki yksityiskohtaiset tiedot ansainnoistasi kuukausittain ryhmiteltynä.

Löydät yleiskatsauksen jokaisesta kuukaudesta ja voit ladata hyvityksen suoraan.

Voitto hyvitetään sille maksutavalle, jonka olet määrittänyt Tilit-kohdassa Maksutapa-osiossa.