Valitus

Tietojen lataaminen

Miten valitus luodaan

Tuotanto- ja väritoleranssit

Parhaista yrityksistämme huolimatta tuotanto- ja valmistustoleransseja ei voida välttää. Toleransseja esiintyy jokaisessa tuotannossa, ja ne ovat sallittuja poikkeamia, jotka johtuvat tuotantoprosessista.

Tuotantoon liittyviä, pieniä väripoikkeamia eri materiaalien ja tilausten välillä ei valitettavasti voida täysin välttää. Tämä johtuu erilaisten materiaalien (Wall Arts, julisteet, kortit, valokuvakirjat, valokuvatulosteet jne.) ja erilaisten tuotantomenetelmien käytöstä. Kaikki materiaalit eroavat toisistaan ominaisuuksiltaan, kuten materiaalin tai pinnan valkoisuudeltaan, ja tuotantomenetelmät, koneet ja musteet eroavat toisistaan. Siksi seinätaiteen ja valokuvatulosteen värituloksia ei voi verrata keskenään.

Luo valitus

Jos haluat tehdä reklamaation tilauksestasi (esimerkiksi tuote näyttää erilaiselta kuin projektissasi, et ole tyytyväinen väreihin, tuote on vahingoittunut jne.), voit avata tilauksesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilausnumerosi. Huomaa, että valituksen tekeminen puhelimitse ei ole mahdollista.

Order functions on website

Kun tilauksesi on avattu, voit napsauttaa Toiminnot-painiketta, joka antaa sinulle useita vaihtoehtoja. Täältä löydät mahdollisuuden tehdä valituksen. Kun napsautat sitä, avautuu ikkuna, jossa on lomake, jonka voit täyttää.

Order complaint form

Ensimmäiseksi sinun on ilmoitettava, koskeeko valitus koko tilausta vai vain tiettyjä tuotteita.

Sitten sinun on valittava, koskeeko valitus tuotteen laatua vai kuljetusta ja toimitusta.

Tuotteen laadun osalta sinun on valittava, johtuuko syy väreistä, epätarkasta kuvan toistosta vai vahingoittuneesta tuotteesta.

Kuljetuksen/toimituksen osalta sinun on valittava, johtuuko syy tuotteen tai toimituksen vahingoittumisesta vai siitä, että tuotetta ei ole vielä toimitettu.

Kun olet tehnyt valintasi, sinua pyydetään toimittamaan tarvittavat tiedot ja valokuvat. Kun olet täyttänyt kaikki kentät, napsauta Lähetä. Tutkimme asian asianmukaisesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Suunnittele nyt