Oikeudellisia tietoja

Saal Digital Fotoservice GmbH
Zeppelinstraße 36
91187 Röttenbach
Sähköposti: asiakaspalvelu@saal-digital.fi
Toimitusjohtajat: Reinhard Saal, Robin Saal, Florian Stellwag

Myyntitunnistenumero: DE 250012471
Paikallistuomioistuin Nürnberg HRB-Nro 40162

Oikeudelliset huomautukset, laadunvarmistus, poissulkemislausekkeet

Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että verkkosivustollamme annetut tiedot ovat aina oikeita, ajankohtaisia ja täydellisiä, ja siksi muutamme tai täydennämme niitä tarvittaessa jatkuvasti ja ilman ennakkoilmoitusta. Meidän on kuitenkin suljettava pois kaikki takuut, vastuut tai takuut oikeellisuudesta, ajankohtaisuudesta ja täydellisyydestä. Tämä koskee myös kaikkia viittauksia, niin sanottuja "hyperlinkkejä", joita tarjoamme suoraan tai välillisesti tällä verkkosivustolla. Emme voi ottaa mitään vastuuta sellaisten ulkopuolisten sivustojen sisällöstä, joihin pääset linkin tai muiden viittausten kautta.

Emme myöskään ole vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista (mukaan lukien saamatta jääneet voitot), jotka voidaan jäljittää näillä ulkoisilla sivustoilla oleviin tietoihin. Tämän verkkosivuston sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Verkkosivustomme sisältöä ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille maksua vastaan. Tekijänoikeus kieltää myös verkkosivustomme kuvien tai grafiikan tallentamisen ja jäljentämisen.

Verkkovälitteinen riidanratkaisu (ODR)

Selvitämme huolesi mieluummin suoraan kanssasi, emmekä siksi osallistu kuluttajasovittelumenettelyihin. Emme myöskään ole velvollisia osallistumaan riidanratkaisumenettelyihin kuluttajasovitteluelimessä. Ota meihin suoraan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä olevien lomakkeiden kautta.

EU-komissio tarjoaa foorumin verkkovälitteistä riidanratkaisua (ODR) varten. Lisätietoa löytyy täältä https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm.

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: