PVC-vaahtolevy – äärimmäisen kevyt, vakaa ja säänkestävä

15 €:n tutustumiskuponkisi*: WB624-EXW

*15 € löytökuponki seinätaidetta varten. Voimassa 30.09.2023 asti. Minimitilausarvo 29,95 €. Ei sisällä toimitusta. Ei voida yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai tositteisiin. Lunastettavissa vain kerran kotitaloutta kohti.

PVC-vaahtolevytaulun ainutlaatuiset ominaisuudet

Uusimman sukupolven seitsemän värin UV-suorapainon (mukaan lukien vaaleat värisävyt) ansiosta värit ovat erittäin kirkkaat ja todella tarkat ilman pikselöitymistä. Laajatkin samaa värisävyä olevat alueet loistavat kirkkaina ja pienimmätkin yksityiskohdat erottuvat todella tarkasti.
  • Tulosta joko 5 tai 10 mm:n valkoiselle PVC-vaahtomuovilevylle.
  • 7-värinen UV-suoratulostus, myös vaaleat värit.
  • Erittäin vakaa ja säänkestävä
  • Saatavana on formaatista riippuen alumiininen aluskehys, vakioasennus ja jalustat.
  • Sisältyy näytesarjaan
  • Ammattilaisille: ICC-profiili saatavilla

PVC-vaahtolevy

Valokuvien tulostaminen vaahtokartongille voi sopia erityisen hyvin niille, jotka haluavat modernia designia olohuoneisiinsa ja toimistoihinsa. Vaahtokartonkia voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. UV-suorapainomenetelmämme tuloksena syntyy tuote, joka on poikkeuksellisen kevyt, värit kestävät ja jopa vedenkestävä. Näin ollen kuvien kiinnittäminen vaahtokartongille sopii myös kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Käytämme vain VOC-vapaita UV-musteita.

PVC foamboard
PVC-vaahtolevy on erittäin kevyt ja korkealaatuinen, ja sillä on tasainen pintatuntuma. Se sopii erinomaisesti myös mainos- ja opaskyltteihin sekä esimerkiksi näyttelykojuihin.
Suoratulostusmenetelmä takaa korkealaatuisen lopputuloksen, ja kuvan värit kiinnittyvät kuivumisen jälkeen lujasti kovaan vaahtolevyyn. Tuloksena on sään-, tahran- ja naarmunkestävä tuote, joka täyttää kaikki vaatimukset.

Inspiroidu galleriastamme!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
PVC-vaahtomuovilevyjen ripustusvaihtoehdot saatavilla

PVC-vaahtomuovilevyjen ripustusvaihtoehdot saatavilla

Jos tilaat PVC-vaahtomuovilevyn, tässä ovat kaikki saatavilla olevat ripustusvaihtoehdot:

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt