Käytä valokuvausportaalia vauvan ja vastasyntyneen valokuvaukseen

Vauva & vastasyntynyt valokuvaus

Kanssa Saal Photo Portal

Järjestä herkät vauva- ja vastasyntyneiden kuvaussessiot loputtomiin gallerioihin ja ali-gallerioihin. Alustamme tarjoaa mahdollisuuden esitellä lumoavia, uusille vanhemmille räätälöityjä valokuvatuotteita. Yksinkertaista kuvien valintaa tehokkaiden palaute- ja kommentointityökalujen avulla. Aloita ilman riskiä, sillä hyödyt nollapalkkiosta ja 10 Gt:n ilmaisesta tallennustilasta!

Vauva & vastasyntynyt valokuvaus

Mukautettu työnkulkuusi

Olivatpa galleriasi, projektisi tai työnkulkutarpeesi mitkä tahansa, meillä on ratkaisut, jotka kattavat ne kaikki.

Ammatillinen alennus

Nauti 35 % alennuksesta laboratoriomme valmistamista valokuvatuotteista, jotka myydään suoraan asiakkaillesi.

Täyttökumppanisi

Me huolehdimme maksujen käsittelystä, laskutuksesta, sähköpostin työnkuluista, tuotannosta, toimituksesta ja asiakaspalvelusta.

Täydet tulot latauksista

Pidätä kaikki voitot gallerioiden kautta myydyistä digitaalisista latauksista ilman välityspalkkioita.

Ei palkkioita

Pidä 100 % valokuvatuotteiden ja latausten myynnistä saaduista voitoista.

Miten se toimii

  • Gallerian luominen: Järjestä valokuvat helposti pää- ja alikuvagallerioihin.
  • Projektin sisällyttäminen: Sisällytä projekteja, kuten kuvakirjoja tai kortteja
  • Palautteen antaminen: Aktivoi palaute tehokasta valokuvien valintaa varten
  • Hinnoittelu ja tarjoukset: Hinnasto tuotemyyntiä varten määritellyillä voittomarginaaleilla.
  • Pakettitarjoukset: Luo tuotekokonaisuuksia, joissa yhdistyvät tulosteet ja lataukset.
  • Online-vanhempien tilaukset: Vanhemmat kirjautuvat sisään ja tilaavat valokuvatuotteita
  • Laboratoriototeutus: Saalin hallinnoima tuotanto ja toimitus

Pikakäynnistys 3 askeleessa

Perusasetukset

Aloita antamalla tilisi ja laskutustietosi. Hyväksy GDPR-käytäntömme, valitse tilaustyyppi ja määritä haluamasi maksutapa.

Hinnasto

Luo alustava hinnasto Myynti -osiossa. Valitse myytäviä tuotteita ja määritä voittomarginaali kannattavuuden varmistamiseksi.

Gallerian luominen

Luo ensimmäinen galleriasi (tavallinen tai QR-koodi). Yhdistä hinnastosi galleria-asetuksiin, julkaise se ja olet valmis myymään töitäsi!

Rajoittamattomat galleriat ja ali-galleriat

Laajenna valokuvaesittelyäsi päägallerioilla ja yksityiskohtaisilla alakuvagallerioilla, jotka yksinkertaistavat käyttäjän navigointia ja parantavat yleistä käyttökokemusta. Järjestämisen lisäksi tämä ominaisuus mahdollistaa portfolion tai valokuvaussession saumattoman hallinnan; voit helposti kopioida, siirtää tai poistaa kuvia eri gallerioista, käyttää myyntitilastoja ja määritellä kullekin valokuvalle yksilölliset otsikot ja kuvaukset. Lisäksi tämä järjestelmä mahdollistaa mukautettujen tuotteiden luomisen suoraan gallerioista ja tarjoaa tarvittaessa manuaalisen toimituksen asiakkaille, mikä tarjoaa monipuolisen alustan sekä töidesi esittelyyn että myyntiin.

Responsiivinen mobiilisuunnittelu

Varmista, että galleriasi näyttävät moitteettomilta millä tahansa laitteella, sillä mallit mukautuvat optimaaliseen katseluun älypuhelimissa. Valitse eri asetteluvaihtoehdoista, kuten yksi- tai kaksoispylväistä mobiililaitteissa, ja säädä kuvien esitystyylejä, jotta jopa 90 % asiakkaista tilaa mieluummin mobiililaitteista.

Erilaiset galleriamallit

Voit muokata töidesi esitystapaa erilaisilla galleria-asetelmilla, kuten vesiputous, neliöt, taulu tai pyöristetyt tilat, jotka sopivat suuremmille näytöille. Voit valita tumman ja vaalean taustatyylin täydentämään valokuvaustasi ja varmistaa, että työsi on esillä visuaalisesti miellyttävimmällä tavalla.

Palaute

Tehosta työnkulkuasi gallerian sisäisellä asiakaspalautteella käyttämällä värikoodattua luokitusjärjestelmää (vihreä, oranssi, punainen) ja palautepainikkeita. Helpota asiakasviestintää ja tehosta valintaprosessia sopimalla värimerkityksistä, kuten vihreä hyväksymiselle, oranssi muokkauksille ja punainen hylkäämiselle, mikä mahdollistaa nopean suodatuksen ja päätöksenteon.

Hinnastot

Järjestelmämme tehostaa hinnastojen hallintaa ja antaa sinulle mahdollisuuden määritellä ja mukauttaa joustavasti tarjoustesi lopullisia hintoja. Tähän sisältyvät fyysiset tuotteet, digitaaliset lataukset, kokoamasi tuotesarjat ja kattavat gallerian latauspaketit. Sinulla on vapaus valita fyysisten valokuvatuotteiden tietyt formaatit tai viimeistelyt ja tarkastella voittomarginaaleja välittömästi myyntihintoja asettaessasi. Voit valita joko prosentuaalisen tai absoluuttisen voittomarginaalin. Lisäksi hinnan kaunistusominaisuutemme varmistaa, että hinnat pyöristetään ylöspäin, jolloin asiakkaasi näkevät esteettisesti miellyttävämmän luvun, mikä parantaa yleistä ostokokemusta.

Kollaasi ja monikuvasuunnittelu

Suunnittele ainutlaatuisia projekteja käyttämällä kuvia ja luo kiehtovia kollaaseja tai monikuvakompositioita. Tämä ominaisuus mahdollistaa monipuolisemman tuotevalikoiman, ja voit myydä malleja, jotka sisältävät useita kuvia yhdessä taiteellisessa muodossa.

Fyysiset valokuvatuotteet ja lataukset

Tarjoa tiedostojen latauksia ja fyysisiä valokuvatuotteita. Räätälöi tarjontaasi valitsemalla tietyt formaatit, viimeistelyt ja lisäosat yksilöllisin hinnoin. Aseta latauksille erilliset hinnat resoluution ja pakettivaihtoehtojen perusteella. Jos asiakkaasi kuvauspaketti sisältää jo latauksia, voit tarjota saumattoman latauskokemuksen ilman, että joudut navigoimaan kassaprosessin läpi.

Tuotesarjat ja lisämyynnit

Luo räätälöityjä paketteja, joissa yhdistyvät lataukset ja fyysiset valokuvatuotteet, jotta voit lisätä tulopotentiaalia. Määrittele valokuvatuotteiden tai tiedostojen latausten määrät, mukaan lukien kaikki gallerialataukset, jotta voit kannustaa lisäostoksiin.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!

Tutustu esittelygalleriaamme

Vauvagallerian esittelyn avulla voit kokea lämpimän ja ihmeellisen kokemuksen, kun katselet ja valitset muistoesineitä kuten asiakkaasi. Uppoudu ympäristöön, jossa rakastavat kommentit yhdistyvät täydellisten tuotepakettien valinnan helppouteen. Navigoi saumattomien vaihtoehtojen läpi, joilla voit ladata rakkaita kuvia tai ostaa räätälöityjä projekteja, joilla juhlistetaan jokaista virstanpylvästä.

Fotopapier glänzend