Automatisoidut valokuvatyöt ja QR-galleriat | Photo Portal

Valokuvatyöt ja QR-koodigalleriat

Lastentarha- ja koulukuvaukseen

QR-koodin automatisoitu lajittelu

Luo helposti QR-koodikortteja jokaiselle valokuvasessioiden osallistujalle, mikä tehostaa kuvien lajittelua yksittäisiin gallerioihin. Näissä korteissa on muokattavissa oleva teksti GDPR:n mukaista suostumusta ja käyttöohjeita varten. Jos osallistujien tiedot on kerätty etukäteen online-rekisteröinnillä tai CSV-tietojen tuonnilla, nämä tiedot voidaan tulostaa suoraan kortteihin, mikä yksinkertaistaa työnkulun hallintaa. Kun osallistujien QR-koodit ja niiden jälkeen heidän muotokuvansa kuvataan, ladatut kuvat lajitellaan automaattisesti oikeisiin yksittäisiin gallerioihin.

Strukturoidut valokuvatyöpaikat

Photo Jobs -ominaisuutemme on suunniteltu jäljittelemään oppilaitosten, kuten koulujen, järjestöjen, yritysten tai suurten tapahtumien ja juhlien valokuvaustöiden rakennetta, ja se tarjoaa ryhmäasetukset, jotka rajoittavat pääsyn jaettuihin gallerioihin vain kyseisen ryhmän jäsenille. Tämä organisaatio auttaa eri ryhmien tehokkaassa hallinnassa ja yleiskatsauksessa.

Räätälöidyt QR-koodikortit (tulossa pian)

Räätälöi QR-koodikortit tyyliisi sopiviksi ja tee vahva ensivaikutelma osallistujiin. Sen lisäksi, että annat kulkuohjeita, voit mukauttaa kortteja niin, että ne sisältävät mainos- tai kuponkikoodeja, jotka kannustavat osallistujia käyttämään ja ostamaan gallerioita. Nauti täydellisestä luovasta vapaudesta suunnitella QR-koodikorttisi käyttäjäystävällisen ohjelmistomme avulla.

Online-rekisteröinti

Helpota osallistujien tietojen keräämistä ennen valokuvauspäivää käyttämällä erityistä URL-osoitetta tai QR-koodia. Tämä ennakkorekisteröintiprosessi säästää aikaa, varmistaa GDPR:n noudattamisen keräämällä suostumuksen etukäteen ja tuo osallistujien tiedot saataville työn tai QR-koodigallerian yhteystieto-osioon. Verkkolomakkeen avulla osallistujat voivat valita ryhmänsä ja antaa valokuvauspäivää varten olennaiset tiedot, mukaan lukien myöhemmät galleriaan pääsyä koskevat ilmoitukset sähköpostin työnkulkujen kautta.

CSV-luettelon tuonti

CSV-luettelon tuonnin avulla voit ottaa asiakkaat ja osallistujat tehokkaasti käyttöön tuomalla jo olemassa olevat tiedot suoraan järjestelmään. Tämä ominaisuus tehostaa prosessia täyttämällä QR-koodikortit valmiiksi osallistujatiedoilla ja integroituu saumattomasti sähköpostityönkulkuihin tehostettua viestintää varten. Se on ihanteellinen valokuvauspäivien valmisteluun, sillä se poistaa manuaalisen tiedonkeruun ja hyödyntää automaattista lajittelua valokuvien järjestämiseen.

Manuaalinen lajittelu

Manuaalinen lajittelu tarjoaa joustavan vaihtoehdon valokuvaajille, jotka eivät halua käyttää QR-koodeja. Valitsemalla vain jokaisen osallistujan ensimmäisen kuvan kansiosta, järjestelmämme luo automaattisesti jokaiselle henkilölle omat galleriat. Tämä menetelmä yksinkertaistaa valokuvien järjestämistä ilman QR-koodikortteja ja tarjoaa tehokkaan työnkulun mihin tahansa valokuvauspäivään.

Ryhmät ja yksittäiset alasarjat

Ryhmät ja yksilölliset alakuvagalleriat työn sisällä tarjoavat osallistujille räätälöidyn pääsyn. Yksittäiset, kullekin kuvatulle osallistujalle omistetut ali-galleriat tarjoavat yksinoikeudella pääsyn yksilöllisen URL-osoitteen tai QR-koodin kautta, ja valinnainen rekisteröinti lisää turvallisuutta. Ryhmäaligallerioihin pääsevät kaikki tietyn ryhmän jäsenet, mikä helpottaa pääsyä ilman erillisiä QR-koodeja ja varmistaa, että vain ryhmän jäsenet voivat tarkastella ja tilata gallerioita.

Tuotesarjat ja lataukset

Tuotesarjat ja lataukset parantavat valokuvauskokemusta tarjoamalla räätälöitävissä olevia paketteja. Räätälöi tarjoukset fyysisillä vedoksilla, valokuvatuotteilla ja digitaalisilla latauksilla ryhmän tai yksilön tarpeiden mukaan. Hyödynnä kampanjoita ja kuponkeja kannustamaan oikea-aikaisiin tilauksiin, mikä mahdollistaa joustavat ja kohdennetut markkinointistrategiat sekä ryhmä- että yksilöllisissä alakuvasarjoissa. Tämä ominaisuus mukautuu volyymivalokuvauksen ainutlaatuisiin vaatimuksiin ja tarjoaa kattavan ratkaisun kuvien myyntiin ja jakamiseen.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!