Tilausten hallinta: Hyväksynnät, selvitykset ja muut ilmaiset ominaisuudet.

Tilausten hallinta

Virtaviivaistettu tilausten seuranta ja valvonta

Tilausten hallinta

Saat kattavan yleiskatsauksen kaikista tilauksista, mukaan lukien keskeiset tiedot, kuten tilauspäivämäärät, -numerot, asiakastiedot, kokonaissummat ja voitot. Tämän ominaisuuden avulla voit seurata ja hallita jokaista tapahtumaa tehokkaasti ja tarjota selkeän tilannekuvan myyntitoiminnastasi, mikä varmistaa, että pysyt ajan tasalla asiakkaiden ostojen tilasta ja yksityiskohdista.

Manuaalinen hyväksyntä (valinnainen)

Tarkista ja hyväksy jokainen tilaus ennen kuin se siirtyy tuotantoon. Tämä manuaalinen hyväksymisprosessi antaa sinulle valtuudet varmistaa, että jokainen tilaus täyttää standardisi, ja tarjoaa viimeisen laadunvalvonnan, joka takaa asiakastyytyväisyyden ja ylläpitää laadukasta tuotantoa.

Settlement-luettelo

Voit navigoida taloustietojasi helposti käyttämällä selvitysluetteloa, joka tarjoaa kuukausittaisen yhteenvedon tuloistasi. Jokaisessa selvityksessä näkyvät yksityiskohtaiset tiedot gallerioiden kautta tehdyistä tilauksista, mukaan lukien saavutettu voitto. Maksut järjestetään seuraavan kuukauden 15. päivä.

Kuvien korvaaminen (valinnainen)

Optimoi työnkulku lataamalla ensin muokkaamattomat ja/tai matalan resoluution kuvat esikatselukuviksi. Kun saat tilauksen, sinua pyydetään vaihtamaan kuvat ennen tilauksen tekemistä. Näin voit joko säästää tallennustilaa tai muokata vain asiakkaan tilaamia kuvia. Näin voit tarjota korkealaatuisia tuotteita.

CSV-vienti

Vie tilaukset ja yhteystietoluettelot helposti CSV-muotoon, mikä mahdollistaa saumattoman integroinnin muihin järjestelmiin tai yksityiskohtaisen analyysin taulukkolaskentaohjelmalla. Tämä toiminto parantaa kykyjäsi järjestää, analysoida ja hyödyntää tietojasi alustan ulkopuolella ja tarjoaa joustavuutta liiketoimintatietojesi hallintaan ja tulkintaan.

Suora toimitus tai nouto myymälästä

Valitse yrityksellesi sopivin toimitusvaihtoehto, olipa kyseessä sitten suora toimitus asiakkaan osoitteeseen tai nouto studiostasi. Tämän joustavuuden ansiosta voit lisätä tilauksiin henkilökohtaisen kosketuksen, mahdollisesti pakata ne uudelleen brändikokemusta varten tai yksinkertaisesti virtaviivaistaa jakeluprosessia vastaamaan operatiivisia tarpeitasi.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!