Mukautetut ilmaiset profiilisivut: Esittelygalleriat ja projektit | Photo Portal

Profiili Sivu

Esittele tyyliäsi ja portfoliotasi

Brändätty profiilisivu

Varmista brändätty URL-osoite neutraalin photo-portal.shop-verkkotunnuksen alle, joka on muokattavissa valitsemallasi sivunimellä. Tämä linkki helpottaa suoraa pääsyä julkisesti saatavilla olevaan taiteeseesi ja valokuviisi, ja se sopii erinomaisesti jaettavaksi sosiaalisessa mediassa, verkkosivustolla tai käyntikorttien QR-koodeilla. Virtaviivainen tapa yhdistää potentiaaliset asiakkaat työhösi.

Tietojen ja ulkoasun mukauttaminen

Räätälöi profiilisi ulkoasu lataamalla logosi, valitsemalla otsikko ja lisäämällä henkilökohtainen työnkuvaus. Lisää yhteystietosi ja linkki sosiaalisen median sivuillesi laajempaa yhteydenpitoa varten. Valitse eri malleista, jotka on suunniteltu näkymään optimaalisesti sekä mobiili- että työpöytälaitteissa, mikä parantaa verkkoläsnäoloasi.

Julkaise gallerioita ja projekteja

Sen lisäksi, että jaat tiettyjä gallerioita tai projekteja asiakkaiden kanssa, voit integroida ne pääprofiilisivullesi. Hallitse pääsyasetuksia julkisen näkyvyyden varmistamiseksi tai suojaa ne salasanoilla. Tämän joustavuuden ansiosta voit hallita sitä, miten työsi esitellään ja miten laajempi yleisö pääsee niihin käsiksi.

Online-portfolio

Muunna profiilisivusi dynaamiseksi verkkoportfolioksi, jossa voit esitellä kykyjäsi valokuvaajana, kuvittajana tai taiteilijana. Järjestä ja jaa kokoelmasi helposti ja käytä vesileimoja henkisen omaisuutesi suojaamiseksi. Tämä digitaalinen vitriini on tyylikäs ratkaisu työsi esittelyyn mahdollisille asiakkaille ja laajemmalle verkkoyhteisölle.

Kirjautumisalue (tulossa pian)

Paranna turvallisuutta ja yksinkertaista pääsyä asiakkaillesi räätälöidyllä kirjautumisalueella. Jos asiakkaasi kadottavat ainutlaatuisen galleriansa URL-osoitteen tai QR-koodin, tämä ominaisuus tarjoaa suoran ja turvallisen portin gallerioihinsa. Yksinkertaisesti kirjautumalla sisään he pääsevät takaisin suojattuihin gallerioihinsa, mikä takaa sujuvan ja turvallisen selailukokemuksen. Tämä keskitetty yhteyspiste yksinkertaistaa navigointia ja vahvistaa jaetun sisällön turvallisuutta.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!