Paranna näyttelyitä valokuvaportaalin avulla: QR-koodit, kuvatekstit, PDF/CSV-vienti: QR-koodit, kuvatekstit, PDF/CSV-vienti

Näyttelyt

Vaivaton näyttelystä myyntiin muuntaminen

QR-koodi ja kuvatekstigeneraattori

Esittele Saal Digitalin painettuja teoksia fyysisessä galleriassa tai studiossa ja tarjoa paikan päällä oleville kävijöille mahdollisuus skannata QR-koodi ja tilata kopioita suoraan Photo Portalista. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda kuvatekstin, jossa on tekijän nimi, kuvan otsikko ja kuvaus, sekä QR-koodin, joka johtaa suoraan verkkogallerian kuvaan, joka on valmis ostettavaksi. Siltaa fyysisen näyttelyn ja digitaalisen myynnin välinen kuilu vaivattomasti.

PDF- ja CSV-vienti

Varmista, että gallerian kävijöiden on helppo skannata ja tilata esillä olevat teoksesi, kun viet QR-koodeja sisältävät kuvatekstit PDF-muodossa, valmiina tulostettavaksi ja sijoitettavaksi teosten viereen. Jos kuvatekstien suunnitteluvaihtoehdot eivät vastaa tarpeitasi, voit muokata kuvatekstejä ja QR-koodeja CSV-vientivaihtoehdon avulla ulkoisen ohjelmiston avulla, jolloin voit hallita täysin sitä, miten esittelet myyntitiedot näytteillä olevien teosten vieressä.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!