Valokuvaportaalin myynti: Arvoseteleitä, hinnastoja ja tuotesarjoja.

Myynti

Maksimoi voittosi

Hinnastot

Järjestelmämme tehostaa hinnastojen hallintaa ja antaa sinulle mahdollisuuden määritellä ja mukauttaa joustavasti tarjoustesi lopullisia hintoja. Tähän sisältyvät fyysiset tuotteet, digitaaliset lataukset, kokoamasi tuotesarjat ja kattavat gallerian latauspaketit. Sinulla on vapaus valita fyysisten valokuvatuotteiden tietyt formaatit tai viimeistelyt ja tarkastella voittomarginaaleja välittömästi myyntihintoja asettaessasi. Voit valita joko prosentuaalisen tai absoluuttisen voittomarginaalin. Lisäksi hinnan kaunistusominaisuutemme varmistaa, että hinnat pyöristetään ylöspäin, jolloin asiakkaasi näkevät esteettisesti miellyttävämmän luvun, mikä parantaa yleistä ostokokemusta.

Fyysiset valokuvatuotteet ja lataukset

Tarjoa tiedostojen latauksia ja fyysisiä valokuvatuotteita. Räätälöi tarjontaasi valitsemalla tietyt formaatit, viimeistelyt ja lisäosat yksilöllisin hinnoin. Aseta latauksille erilliset hinnat resoluution ja pakettivaihtoehtojen perusteella. Jos asiakkaasi kuvauspaketti sisältää jo latauksia, voit tarjota saumattoman latauskokemuksen ilman, että joudut navigoimaan kassaprosessin läpi.

Tuotesarjat ja lisämyynnit

Luo räätälöityjä paketteja, joissa yhdistyvät lataukset ja fyysiset valokuvatuotteet, jotta voit lisätä tulopotentiaalia. Määrittele valokuvatuotteiden tai tiedostojen latausten määrät, mukaan lukien kaikki gallerialataukset, jotta voit kannustaa lisäostoksiin.

Kampanjat

Suunnittele ja toteuta kampanja-alennukset, joita voidaan soveltaa koko galleriaan tai tiettyihin projekteihin, mukautettavilla päättymispäivämäärillä ja alennusten arvoilla (prosenttiosuus tai kiinteä summa). Aseta vähimmäistilausmäärät ja rajoita kampanja asiakaskohtaiseen kertakäyttöön ja tarjoa kolme erillistä alennusluokkaa joustavuutta varten.

Tositteet

Tehosta markkinointistrategiaasi luomalla yksilöllisiä kuponkikoodeja, jotka on räätälöity yksittäisille asiakkaille tai määritellyille asiakasryhmille. Nämä kupongit voidaan räätälöidä niin, että ne tarjoavat kiinteän arvoisen alennuksen tai prosentuaalisen alennuksen tilauksen kokonaisarvosta. Paranna arvosetelien houkuttelevuutta ja tehokkuutta asettamalla niiden soveltamiselle vähimmäistilausarvo ja määrittelemällä niiden soveltuvuus tiettyihin tuotetyyppeihin tai tuotteisiin, mikä takaa kohdennetut myynninedistämistoimet, jotka edistävät myyntiä ja asiakkaiden sitoutumista.

Integrointi sähköpostin työnkulkuihin

Integroi kampanjasi saumattomasti sähköpostin työnkulkuihin, jotta voit viestiä asiakkaillesi tehokkaasti alennusmahdollisuuksista. Käytä tätä ominaisuutta ilmoittaaksesi uusista tarjouksista ja lähettäessäsi muistutuksia kampanjan päättymisestä - tavoitteena on lisätä ostohalukkuutta ja maksimoida myynti.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!