Dynaamiset projektit ja mallit massaräätälöintiin | Photo Portal

Mallit ja dynaamiset projektit

Vaivaton irtotavarana tapahtuva projektin räätälöinti

Paikannimet

Paikkasalpaajat mahdollistavat suunnittelun mukauttamisen sekä vakio- että mukautetuilla kentillä, jotka on helppo täyttää CSV- tai Excel-tietojen avulla. Malleissa asiakkaasi personoivat näitä paikanhakijoita suoraan suunnittelukäyttöliittymässä, joka käsittelee tilauksen ja maksun. Samaan aikaan dynaamiset projektit mahdollistavat dynaamisen sisällön syöttämisen Excel-luettelosta, mikä tekee personoitujen tilausten massaluomisesta helppoa. Vakiokentät sisältävät yleensä nimiä ja osoitteita, kun taas mukautetut kentät voivat olla mitä tahansa määrittelemääsi, mikä helpottaa projektin yksilöllisten tuotosten tekemistä kullekin asiakkaalle.

Useiden osoitteiden täyttäminen

Tämä ominaisuus tehostaa dynaamisten projektien prosessia, sillä se mahdollistaa yksilöllisten projektikopioiden jakamisen tiettyihin osoitteisiin. Kun lataat lähetystietoja sisältävän CSV-tiedoston, voit varmistaa, että jokainen yksilöllisesti räätälöity tulostuskopio saapuu vastaanottajalleen tehokkaasti, mikä sopii erinomaisesti räätälöityjen valokuvatuotteiden laajamittaiseen jakeluun.

Bulk-projektin luominen

Massaprojektin luominen on Dynamic Projectsin kulmakivi, joka mahdollistaa lukuisten projektikopioiden tuottamisen Excel- tai CSV-tiedostoista ainutlaatuisilla tiedoilla. Tämä on ihanteellinen tapa personoida esimerkiksi hääkutsuja kunkin vieraan nimellä, mikä yksinkertaistaa luomisprosessia automatisoimalla personoinnin ja jakelun.

Luoja ja omaksuja (tulossa pian)

Tämä toiminto on tärkeä osa malleja, ja sen avulla voidaan luoda projektimalli, jossa on kiinteitä ja muokattavia elementtejä. Suunnittelijat (luojat) luovat mallin, jossa on brändielementtejä ja paikanpitäjiä, jotka muut (omaksujat) voivat täyttää henkilökohtaisella sisällöllä. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka haluavat tarjota merkkituotteita, joita asiakkaat voivat muokata henkilökohtaisiksi ja parantaa asiakaskokemusta räätälöidyillä tuotteilla.

CSV-tietojen lataaminen

Lataa jäsenneltyjä tietoja Excelistä tai taulukkolaskentaohjelmista käytettäväksi dynaamisissa projekteissa, mikä helpottaa valokuvatuotteiden massaräätälöintiä. Tämä ominaisuus säästää merkittävästi aikaa automatisoimalla jokaisen projektikappaleen personoinnin yksilöllisillä yksityiskohdilla, kuten hääkutsujen tai kiitoskorttien nimillä.

Esikatselu

Kun tiedot on ladattu, tämä toiminto mahdollistaa kaikkien luotujen projektikopioiden yksityiskohtaisen esikatselun. Se on ratkaisevan tärkeää, kun halutaan varmistaa, että jokainen kopio vastaa suunnittelu- ja tekstinpituusvaatimuksia, ja se tarjoaa viimeisen tarkistuksen ennen massaluomisen ja -jakelun aloittamista. Tämä vaihe varmistaa, että lopputuote vastaa täydellisesti sinun ja asiakkaidesi odotuksia.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!