Photo Portal -maksuvaihtoehdot: PayPal, kortit ja paljon muuta

Maksutavat

Tarjoa saumattomia maksutapoja

PayPal

Turvalliset ja nopeat PayPal-tapahtumat mahdollistavat välittömät maksut, jolloin tilaukset käsitellään viipymättä, eikä manuaalista hyväksyntää tarvita. Se toimii myös kätevänä vaihtoehtona kuukausipalkkioiden vastaanottamiseen, mikä sujuvoittaa myynnin taloudellisia näkökohtia.

Luotto- ja maksukortit

Hyväksymme tärkeimmät luotto- ja maksukortit, mukaan lukien Visa ja Mastercard, turvallisen maksujenkäsittelykumppanimme Computopin kautta. Tämä takaa turvallisen maksutapahtuman tallentamatta asiakkaidesi maksutietoja, mikä tarjoaa mielenrauhaa sekä sinulle että asiakkaillesi.

Välitön pankkisiirto

Instant Bank Transfer tarjoaa nopean ja helpon verkkomaksuratkaisun. Asiakkaat ohjataan pankkinsa verkkosivustolle suorittamaan maksu, kuten tavallinen pankkisiirto, mutta maksupalveluntarjoajan välityksellä. Kauppias saa tapahtumavahvistuksen heti maksun suorittamisen jälkeen, mikä mahdollistaa tilauksen nopean käsittelyn ja lähettämisen, jos manuaalista hyväksyntää ei tarvita. Huomautus: Tämä palvelu on tällä hetkellä saatavilla vain Saksassa ja Itävallassa.

Apple ja Google Pay

Tehosta asiakkaidesi maksukokemusta Apple- ja Google Pay -maksujen avulla. Nämä maksutavat mahdollistavat nopeat ja turvalliset maksutapahtumat suoraan älypuhelimista tai tableteista. Asiakkaat voivat hyväksyä maksut yhdellä kosketuksella, mikä nopeuttaa kassaprosessia merkittävästi.

Tämä nykyaikainen maksuratkaisu ei ainoastaan paranna ostokokemusta, vaan tarjoaa myös Applen ja Googlen maksujärjestelmien tuomaa lisäturvaa ja yksityisyyttä. Tilaukset käsitellään välittömästi, ja ne siirtyvät nopeasti tuotantoon, jos manuaalista hyväksyntää ei tarvita.

iDEAL

Alankomaalaisille asiakkaillemme iDEAL tarjoaa luotettavan verkkomaksutavan, joka mahdollistaa maksamisen oman pankkisi sovelluksen tai verkkopankin kautta. Koska iDEAL on suora pankkisiirto tilillemme, asiakkaat saavat välittömän tilausvahvistuksen, jolloin voimme aloittaa tuotannon nopeasti, jos manuaalista hyväksyntää ei ole asetettu.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!